Erkek arkadaşım hiç bir şeyden keyif almıyor , heyecanlanmıyor

Merhaba arkadaşlar, benim 6 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımı seviyorum, kendisi ile güzel zaman geçiriyoruz ve benimle hemen evlenmek istiyor

şimdiye kadar hep ben peşinde koştum her ayrılığımız da o kestirip attı, sizce ne yapmalıyım özellikle erkeklerden yorum bekliyorum
Yavrum erkeklerden yorum bekliyorsan kuvvetle muhtemel yanlis forumdasin bu 1.
İkincisi ise : Hem adam hemen evlenmek istiyor diyorsun,hem de hep pesinden kosusturan benim o ise her firsata kestirip atiyor diyerekten ekliyorsun :)
Zaten kendi konun icerisinde bile tutarli degilsin ki millet sana yorum yapsin :)

Hemen evlenmek isteyen adama bak,6 yil beklemis :)

İkincisi ise : Hem adam hemen evlenmek istiyor diyorsun,hem de hep pesinden kosusturan benim o ise her firsata kestirip atiyor diyerek ekliyorsun :)
Zaten kendi konun icerisinde bile tutarli degilsin ki millet sana yorum yapsin :)

Yani şöyle açıklayayım benimle evlenmek istiyor ama ilişkimizde bi pürüz çıktığında ki bu genelde onun tepkisizliğinden ve benim kendimi değersiz hissetmemden kaynaklanıyor hiç bir şey yapmıyor barışmak adına mesaj atmak dışında en azından çıkıp gelebilir degil mi yanıma

İkincisi ise : Hem adam hemen evlenmek istiyor diyorsun,hem de hep pesinden kosusturan benim o ise her firsata kestirip atiyor diyerekten ekliyorsun :)

Evlenmeme sebebimiz benim aslında ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum

Kadınlar kulubu....yazdıgın yer...hem konu aç hem erkeklerden yorum bekliyorum de...kadınlar niye cevap yazıyorsunuz, .arkadas erkek kafasını en iyi erkek anlar mantıgı ile burda olmayan erkeklerden cvp bekliyor

Yani şöyle açıklayayım benimle evlenmek istiyor ama ilişkimizde bi pürüz çıktığında ki bu genelde onun tepkisizliğinden ve benim kendimi değersiz hissetmemden kaynaklanıyor hiç bir şey yapmıyor barışmak adına mesaj atmak dışında en azından çıkıp gelebilir degil mi yanıma

Ben bilmem, beyim bilir

Kadınlar kulubu....yazdıgın yer...hem konu aç hem erkeklerden yorum bekliyorum de...kadınlar niye cevap yazıyorsunuz, .arkadas erkek kafasını en iyi erkek anlar mantıgı ile burda olmayan erkeklerden cvp bekliyor
Lincleyecek bişey yok ya ilk kez üye oldum ve yardıma ihtiyacım var hepsi bu :)

Besbelli ki enerjiniz uyuş muyor. Şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum..
Sal gitsin

Merhaba arkadaşlar, benim 6 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımı seviyorum, kendisi ile güzel zaman geçiriyoruz ve benimle hemen evlenmek istiyor ama ben kendimi bazen çok değersiz ve mutsuz hissediyorum çünkü erkek arkadaşım benim çok istediğim heveslendiğim şeyleri yapmak istemiyor ve hep beni geçiştiriyor ( tatile gitmek vs) her şey çok monotonlaştı cıvıl cıvıl bir kızken artık yaşamaktan keyif almayan birisine dönüştüm şimdiye kadar hep ben peşinde koştum her ayrılığımız da o kestirip attı, sizce ne yapmalıyım özellikle erkeklerden yorum bekliyorum
Bu sitede erkek yok ki 😬 fake ise o ayrı tabi

Sitenin adından da mı anlamadınız burası kadinlarkulubu :KK70:

6 yıl uzun bir süre ilişkiniz monotonlaşmış olabilir ya da artık eskisi gibi heyecan istek duymuyor olabilir. Size olan sevgisini gözden geçirin. Bazı şeyler tükendiyse pek eskisi gibi olmuyor

Ben de erkek arkadaşınız gibiyim. 89 yaşından gün almış gibiyim. 😀 Eşim de aynı ama o sanki 92den gün almış gibi. 😀 İkimiz de aynı olduğumuz için sıkıntı yaşamıyoruz ama siz farklısınız, öyle zor olur.

Evlenme sakın. Bir imza mucizevi bir şekilde değiştirmeyecek. Aynı adam daha da beter olacak.
Bacım gençliğini mi öldüreceksin,içi ölmüş adamla 6 yıl ne işin var? Birkaç sene önce ayrilsaydin çoktan ayrılığı atlatıp su an yeni sevgilinle olacaktın.
Sevgiliyken bile içi gecmis adam evlenince evden çıkmaz. Niye laf olsun diye , "6 yıl çıktı evlenemedi" demesinler diye evlenesin ki?
Evet yaa. Eğlenemediğin bir adama bağımlı mı oldun? Altı yıl yeterince uzun bir süre, anladığım kadarıyla sen bu adamla evlenirsen yapamazsın. Bir resmi imza ile bir şeylerin değişeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Başka bir örnek de vereyim; çocuk yapınca eşim düzelir diyen ve burada hiçbir şey düzelmedi diye çok sayıda ağlayan kadıncağız var.

tamam erkekler yapsın da bu siteye erkekler üye olamıyor :)) ama bence maddi kaygıları var bu adamın. Bizimki de flçört zamanlarında aman ne tatili derdi anlardım ki bunun parası yok :)

Back
X