Erkek arkadaşım iki gün önceye kadar senden asla vazgeçmem beni nolur bırakma diye yalvarıp sürekli ararken şuan sosyal medyadan sürekli kızlara yazıy

"Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşık olur bu yüzden erkekler yalan söylerler kadınlar makyaj yaparlar" sözü aklıma geldi güvenmeyeceksin bir erkeğin bir dediğine. Sabahında aşığım senden başkasıyla yapamam der yarın başkasıyla söz yüzüğü takar. Erkenden yüzsüzlüğünü gördüğün için sevin

Çükünde boncuk takılı bir adam birakilir mi Merve? Ne dediğinin farkinda misin? :KK20:
Öyle değil sonuçta onun gibi bir kalbim olmadığı için pat diye söküp atamıyorum. Duygularıma bağlı yaşayan birisiyim belki ondandır yada bilmiyorum. İnsan karşisindaki güvendiği adamın bu denli yalancı olduğunu gördüğünde bu duygu çok acı anlıyor musun elbette ki yerle gök birleşse affetmem fakat bir kalbim var ve paramparça oldu

Başlığa ithafen; ağzı olan konuşur. Davranışları ağzını doğrulamıyor ise 7/24 konuşsa da hükmü yok. Şimdi vazgeçmem diyor ama arayışta seninki. Senden iyisini bulunca o gidecek zaten.

"Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşık olur bu yüzden erkekler yalan söylerler kadınlar makyaj yaparlar" sözü aklıma geldi güvenmeyeceksin bir erkeğin bir dediğine. Sabahında aşığım senden başkasıyla yapamam der yarın başkasıyla söz yüzüğü takar. Erkenden yüzsüzlüğünü gördüğün için sevin
Vallahi şu yorumu ayakta alkislarim ben

Kendine de ki. Evet pislik olsada üzüleceksin sana zaman vereceğim ama unutma bir pislikten kurtuldun sonunda çok sevinecek iyiki diyeceksin. Üzülün arkadaşlar korkmayın. Yansın canınız yaşayın acinizi da. Sonra zaten yahu yeter yani ben napiyor diyorsunuz. Hemen ardından hayat bir hamlede iyiki ayrilmisiz be dedirtiyor merak etmeyin

O karaktersizin kıçına öyle bir tekme at ki dondurmacıya kadar yolu olsun.. Oradaki külahlar lazım olur ona..
Dondurmacıya kadar yolu var külahlara anlatır derdini..

Back
X