- 19 Ağustos 2020
- 9
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Didem36789909
Ne düşünüyorsunuz kızlar. Ben kahroldum beynimden atamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neye sinirlendin bebeğimVazgeçilmeyen sevgililerin kocalarin diger erkeklerden farki ne? Çüklerinde boncuk mu takılı? Ne cezbediyor sizi?
Ihaneti full hd izleyip yine de vazgeçemeyen bu hanımaSen neye sinirlendin bebeğim![]()
İnş evlenmez inş evlenmez diye tekrarlıyoruz içimizden.Ihaneti full hd izleyip yine de vazgeçemeyen bu hanıma![]()
Çükünde boncuk takılı bir adam birakilir mi Merve? Ne dediğinin farkinda misin?İnş evlenmez inş evlenmez diye tekrarlıyoruz içimizden.![]()
Öyle değil sonuçta onun gibi bir kalbim olmadığı için pat diye söküp atamıyorum. Duygularıma bağlı yaşayan birisiyim belki ondandır yada bilmiyorum. İnsan karşisindaki güvendiği adamın bu denli yalancı olduğunu gördüğünde bu duygu çok acı anlıyor musun elbette ki yerle gök birleşse affetmem fakat bir kalbim var ve paramparça olduÇükünde boncuk takılı bir adam birakilir mi Merve? Ne dediğinin farkinda misin?![]()
Elmastan diye tahmin ediyorum.Vazgeçilmeyen sevgililerin kocalarin diger erkeklerden farki ne? Çüklerinde boncuk mu takılı? Ne cezbediyor sizi?
Vallahi şu yorumu ayakta alkislarim ben"Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşık olur bu yüzden erkekler yalan söylerler kadınlar makyaj yaparlar" sözü aklıma geldi güvenmeyeceksin bir erkeğin bir dediğine. Sabahında aşığım senden başkasıyla yapamam der yarın başkasıyla söz yüzüğü takar. Erkenden yüzsüzlüğünü gördüğün için sevin