Erkek arkadasim iki haftadir yazmiyor

Ulaşmak isteyen insan mesaj ve arama ile ulaşırdı interneti olmaması iletişimsizlik olması anlamına gelmez. Bence yeterince sevmiyor ya da kafasında bitmiş.

Nişanlım Doğu'da asker olmasına rağmen günaşırı vakit buldukça 2 dk bile olsa arar, Sivas'a gitmiş olması tam bahane anlayacağınız.

Ulaşmak isteyen insan mesaj ve arama ile ulaşırdı interneti olmaması iletişimsizlik olması anlamına gelmez. Bence yeterince sevmiyor ya da kafasında bitmiş.
Telefonu kırık o yuzden telefondan konusamiyoruz yada bu konusamamak onun icin
Bir yıl içinde sevgisi bitmiş diyeyim o zaman.
kabullenme problemi yasiyorum sanirim...

Telefonu kırık o yuzden telefondan konusamiyoruz yada bu konusamamak onun icin

kabullenme problemi yasiyorum sanirim...

Afedersin, orayı görmedim yazdıysan. Ancak annesinin babasının ya da herhangi arkadaşı ile mi kimle ise onun telefonundan da 2 dakika bile olsa ulaşabilir. İnternet kafeye bile gidebilir ulaşmak isteyen insan üzgünüm. Belli yaşa gelen insanın bahaneleri bana komik geliyor.

Memleketlerine gittiler sivasa fakat interneti yok orda arada sirada baglaniyor,telefondan da gorusemiyoruz ama son gorulmesine bakiyorum hep girmis oluyor bana yazmiyor iki haftadir da yazmadi aklim cok karisik neden boyle yapiyor anlamiyorum iki gun once sordum ardindan defalarca girmesine ragmen cevap vermedi.
Demekki artık eski erkek arkadaşın olmuş.

Afedersin, orayı görmedim yazdıysan. Ancak annesinin babasının ya da herhangi arkadaşı ile mi kimle ise onun telefonundan da 2 dakika bile olsa ulaşabilir. İnternet kafeye bile gidebilir ulaşmak isteyen insan üzgünüm. Belli yaşa gelen insanın bahaneleri bana komik geliyor.
Koye gittiler ailesiylede arasi iyi degil o yuzden morali bozuktu orda oldugu icin.

Koye gittiler ailesiylede arasi iyi degil o yuzden morali bozuktu orda oldugu icin.

Valla kusura bakma gerçekten bahane gibi geliyor, insan hiç mi özlemez? Anne bir telefonunu ver diyemiyor mu yani bu kadar mı araları fena? Bence sen gerçeği görmek istemiyorsun gibi geldi..

Back
X