Erkek arkadasim isteksiz basligini acan kizim

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
Merabalar +18 basligina acamiyorum konuyu tekrar buraya yaziyim dedim. Dalga gecenler oldu cidden yardim etmek isteyenler oldu laf sokup mutlu olmaya calisanlar oldu hepinize cok cok tesekkur ediyorum. Sagolun. Bu isteksizlik konusunu kendine sordum en ince detayina kadar anlatti kendisi sagolsun. Bilmedigm cok sey varmis megerse. Isteksizligiyle sevgisinden suphe ediyodum ama o ikiside farkli dunyalarmis. Iliski yasamak farkli sevmek farkliymis meger. Bunu bitek benim sevgilim soylemedi erkeklerden duydugum kadariyla cidden boyleymis. Velhasil ben bu konuyu sormadan öncede kendisi bana evlenme teklif etti bikac gun sonra sordum bunlari sevgilime. Ikimizinde annesi biliyodu zaten tanismistikta simdide aileler tanisicak. Gozlerine baktgmda sevgi gordugum sarildgmda kendmi guvende hissettgm birisi o. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Mutlu gunler

Merabalar +18 basligina acamiyorum konuyu tekrar buraya yaziyim dedim. Dalga gecenler oldu cidden yardim etmek isteyenler oldu laf sokup mutlu olmaya calisanlar oldu hepinize cok cok tesekkur ediyorum. Sagolun. Bu isteksizlik konusunu kendine sordum en ince detayina kadar anlatti kendisi sagolsun. Bilmedigm cok sey varmis megerse. Isteksizligiyle sevgisinden suphe ediyodum ama o ikiside farkli dunyalarmis. Iliski yasamak farkli sevmek farkliymis meger. Bunu bitek benim sevgilim soylemedi erkeklerden duydugum kadariyla cidden boyleymis. Velhasil ben bu konuyu sormadan öncede kendisi bana evlenme teklif etti bikac gun sonra sordum bunlari sevgilime. Ikimizinde annesi biliyodu zaten tanismistikta simdide aileler tanisicak. Gozlerine baktgmda sevgi gordugum sarildgmda kendmi guvende hissettgm birisi o. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Mutlu gunler
hımm.... e mutluluklar ozaman
Not:bu konunda kapanır giderrr

siz erkek arkadaşım beni sevmiyor ilgisiz sandınız ama biz evleniyoruz, meğersem benimle ciddi düşünüyormuş, meğersem çok mantıklı açıklamaları varmış...

yarın bir gün yeni konu açarsam, eee hani ne oldu seninki hani isteksizdi diye eski konumu önüme getirmeyin...
o beni çoook seviyor !

saygılar :rolleyes::KK73:

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun,erkek arkadaşının seni sevdiğini mi kime,bize mi? neden ? Eğer gerçekten inanmış olsaydın kanıtlama gereği duyarmıydın,burdaki insanlar erkek arkadaşının seni sevdiğine inanırsa,gerçekten sevdiğine o zaman mı inanacaksın.

Bir hafta önce açtığın konu ileride bu ve benzeri konuları açacağını gösteriyor,şimdi sen burda mutlu son evleniyoruz imajı çizsen de bunu sen de biliyosun.Zaman ver akışına bırak.

yorumlarınız fos cıktı
'' bakın sevgılım bana evlılık teklıfı etti'' diyorsun yani
kesın öyle olmustur :=)

X