Erkek arkadaşım kapalı kıyafetlerime bile karışıyor!

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Herkese merhaba,2 aylık bir ilişkim var ve ben çok açık giyinen bi kız olmadım hiç.Ancak erkek arkadaşım ilk haftalarda v yaka bir bluzuma biraz açık değil mi falan dedi bende açılmasın diye sürekli çekiştirip dururdum, bak sende rahatsız oluyosun çekip duruyosun dedi. Bende hak verdim ve o da rahatsız olmasın diye giymedim dikkat ettim.Ancak bugün havalarda soğuduğu için uzun kollu yakası gayet kapalı bir kazak giydim.Karşılaştığım tepki ise "kazaklarının yakası bile açık "oldu.Tabi ben çok şaşırdım ve bana göre açık değil falan dedim sakince tabi suratımda düştü sonra o konuyu kapattım ama hala surat asıyosun bana yansıtıyosun dedi ve hiçbi şey demeden ceketimi ,çantamı uzattı kalktık.Bu bana çok büyük bir kabalık olarak geldi çok üzgünüm hiç konuşmadık. Kusura bakmayın uzun oldu ama ne düşüneceğimi,yapacağımı bilmiyorum

Karıştırmayacaksınız. Hangi sıfatla sizin kıyafetlerinize karışabiliyor? Çok istiyorsa kapalı kızla olsaydı. Bu kadar basit.
aynen bende benim açık olduğumu biliyodun dediğimde bu kadar olduğunu bilmiyorum dedi.Görende çok dekolte giydiğimi sanacak

Bu kadar kısa bi zamanda taviz vermişsiniz.
V yaka bluze tepki göstermiş, bir daha giymeyerek ona sözünü size geçirebildiğini göstermişsiniz. Eminim değer verdiğiniz için yapıyorsunuz ama, şimdi karşılaştığınız gibi git gide bunun dozunu arttıracak.

Sizi böyle beğenmişse değişmeniz anlamsız.
Kapalı istiyorsa, onları tercih edebilirdi.

İstediklerini yapıp sonra şikayet etmeniz çok anlamsız

En sevdiğim erkek tipi... Ülkemiz sınırlarında çok sık görülen dünyada nesli tükenmekte olsa da bizim itina ile yasattigimiz bir türdür.

Bir Kadın, birinin karısı, birinin sevgilisi, birinin kızı, birinin kız kardeşi olarak bu nesli tükenmekte olan türün dediklerine harfiyen uymalisiniz tabi ki. Siz nesiniz ki, kendinizi insan ya da birey mi sanıyorsunuz? Kadınsınız yahu, sadece kadın. Söz dinleyin.

O zaman gidip kapalı biri ile sevgili olacak. Açık olan biriyle beraber olupta onu kapatmaya çalışmak ne ya sinir oluyorum böyle şeylere.. İlerde kapanmayı düşünmüyorsanız kesinlikle ayrılın biraz daha sizi kendine bağladıktan sonra evlenince kapan ailem böyle istemez moduna girecektir..

Ay hasta oluyorum boyle adamlara, dikkat etde daha cok acilmasin derdim yerinde olsam. Bu tipler giydigin renklere makyajina kadar karisir ilerde aman uzak dur

Aman ya taviz vermeyin baştan yol verin böylelerine.Böyleleri kapalı görünce ne fantezi kurar be aman.

Bende sevgilime istemis oldugum nikah elbisesinin fotosunu gonderdim.. """ ahhhhh bu ne boyle cok acik """demesini bekledim.. guzelmis askim demezmi, giyersin nolacak sanki ozel bir gun sonucta bir kez giyiceksin demezmi.. biraz acik tabi, gerci bende fazla acik giyinmeyi sevmem ama bu tepkisine sasirdim.. erkek kiskansa bir turlu, kiskanmazsa bin turlu.. :kahve:

En sevdiğim erkek tipi... Ülkemiz sınırlarında çok sık görülen dünyada nesli tükenmekte olsa da bizim itina ile yasattigimiz bir türdür.

Bir Kadın, birinin karısı, birinin sevgilisi, birinin kızı, birinin kız kardeşi olarak bu nesli tükenmekte olan türün dediklerine harfiyen uymalisiniz tabi ki. Siz nesiniz ki, kendinizi insan ya da birey mi sanıyorsunuz? Kadınsınız yahu, sadece kadın. Söz dinleyin.
Hata yaptığımın farkındayım ona o tavizi ben verdim

Back
X