Erkek arkadaşım kapalı kıyafetlerime bile karışıyor!

Hep böyle başlar. Yakadan başlar, kolun uzunluğuyla devam eder, pantolon darlığıyla ilerler, işe makyaj da dahil olur liste sürekli uzar. Hepsini yapsan yeni bir şey daha çıkar. Çünkü bir kez yüz bulmuştur. Daha fazlasını ister hep, bakarsın bambaşka biri olmuşsundur. Aman diyorum. Bir an önce kurtar kendini. Zamanını heba etme...
Bunların hepsini düşündüm aslında ama sevmeyede başlamıştım.Biliyorum ilerleyen zamanlarda ayrılsak çok daha fazla üzülücem teşekkürler yorumunuz için

Herkese merhaba,2 aylık bir ilişkim var ve ben çok açık giyinen bi kız olmadım hiç.Ancak erkek arkadaşım ilk haftalarda v yaka bir bluzuma biraz açık değil mi falan dedi bende açılmasın diye sürekli çekiştirip dururdum, bak sende rahatsız oluyosun çekip duruyosun dedi. Bende hak verdim ve o da rahatsız olmasın diye giymedim dikkat ettim.Ancak bugün havalarda soğuduğu için uzun kollu yakası gayet kapalı bir kazak giydim.Karşılaştığım tepki ise "kazaklarının yakası bile açık "oldu.Tabi ben çok şaşırdım ve bana göre açık değil falan dedim sakince tabi suratımda düştü sonra o konuyu kapattım ama hala surat asıyosun bana yansıtıyosun dedi ve hiçbi şey demeden ceketimi ,çantamı uzattı kalktık.Bu bana çok büyük bir kabalık olarak geldi çok üzgünüm hiç konuşmadık. Kusura bakmayın uzun oldu ama ne düşüneceğimi,yapacağımı bilmiyorum
Kesinlikle kurtul bu Ada'mdan bak aynı durumu yıllar yıllar önce ben de yaşadım veeee aynı şekilde hatta artarak ödevim ediyor Can'ım yakma kendini. Ki ben şu an evliyim. Artık dur demeyi öğrendim ama hala kavga kıyamet oluyor bu şunu giycem bunu giycem konusu. Böyle açık değil miyle başlar sonra giymeye dönüşür sonra da artık bunları giyeceksin demeye. Seviyorum falan da deme lütfen eğer bu konu senin için gayet önemliyse yol yakınken geri dön

erkek arkadaşımın kapalı kıyafetlerime bile karışmasına izin veriyorum olmalıydı konu başlığı. çarşafa gir dese giricen mi? şıu hayatı kendiniz için yaşamayı öğrenin artık. babanız gık dese evden kaçarsınız basiretsiz erkekleri bulunca kendinizi kaybediyosunuz.

yahu bu erkeklerin "yine surat asıyorsun, yine suratın düştü, bana yansıtıyorsun benim de moralimi bozuyorsun" tribi yeni moda mı? sürekli somurtan her şeye surat asan birisi değilsen bu lafına da takıl.

Herkese merhaba,2 aylık bir ilişkim var ve ben çok açık giyinen bi kız olmadım hiç.Ancak erkek arkadaşım ilk haftalarda v yaka bir bluzuma biraz açık değil mi falan dedi bende açılmasın diye sürekli çekiştirip dururdum, bak sende rahatsız oluyosun çekip duruyosun dedi. Bende hak verdim ve o da rahatsız olmasın diye giymedim dikkat ettim.Ancak bugün havalarda soğuduğu için uzun kollu yakası gayet kapalı bir kazak giydim.Karşılaştığım tepki ise "kazaklarının yakası bile açık "oldu.Tabi ben çok şaşırdım ve bana göre açık değil falan dedim sakince tabi suratımda düştü sonra o konuyu kapattım ama hala surat asıyosun bana yansıtıyosun dedi ve hiçbi şey demeden ceketimi ,çantamı uzattı kalktık.Bu bana çok büyük bir kabalık olarak geldi çok üzgünüm hiç konuşmadık. Kusura bakmayın uzun oldu ama ne düşüneceğimi,yapacağımı bilmiyorum
benimhoşuma gider, seninle evlenmek istiyor, müstkbeleşisin e adam istemiyo öyle giydirmek, istemiyorsan ayrıl, herkesin hoşuna gitmeyebilir ama faydalanmaya çalışsaydı senden dahamıiyiydi

Bu erkekler taviz veren kadınlar yüzünden var. SiZde taviz veren kadınlardan olmayın.. nasıl giyineceğinize nerde nasıl davranacağınıza karar verecek akla sahipsiniz bir başkası buna karışmaz 40 yıllık kocanda karışamaz. Ben gerizekalı mıyım ne giyeceğimi bilmeyecek. Herkes kendinden sorumludur evli dahi olsanız. Kesin Tavrınızı koyun şimdi seviyorum katlanırım diyebilirsiniz ama o sevgi ileride katlanmaya yetmeyecek haberiniz olsun.

benimhoşuma gider, seninle evlenmek istiyor, müstkbeleşisin e adam istemiyo öyle giydirmek, istemiyorsan ayrıl, herkesin hoşuna gitmeyebilir ama faydalanmaya çalışsaydı senden dahamıiyiydi

aboooo. kafanız çok güzelmiş. güle güle kullanın.

Benim erkek arkadasım da acık giyimden cok hoslanmıyor ben de acık demeyım ama kapalı da gıyınmem .. Bana yorum yapmaz ama hani arada şöyle giyinsen daha cok hosuma gıderdi vs der . Öyle olunca bende onun yanında daha dkkat ederim ama bunu içimden geldiği için yapıyorum sırf o dediği için değil.. Siz de bu şekilde giyindiğinizi açıkca belirtin taviz tavizi doguruyor malesef

60 günlük ilişkide daha birbirini doğru dürüst tanımadan,karşısındaki insanı kendi istediği şekle sokmaya çalışma çabası..ergenlikten başka bir şey değil

Back
X