Erkek arkadaşım Maraşlı?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
Genelleme iyi bişey değil ama yinede merak ediyorum sorucam :) babası köydenmiş ama merkezde oturuyorlar oranın insanları nasıl olur? Babamın takıntısı var çünkü her yerin insanına verilmez diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Memleket önemli değil. Dediğiniz yerin insanını tanımam ama çok da mühim değil.insan olsun saygın olsun çalışkan olsun efendi olsun namuslu adam olsun yeterli.. kültür konusunda da uyum yakalarsanız, Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Babanızın demesiyle olmuyor o is.

Siz nerelerdesiniz aranızda kültür olarak farklılık çoksa sorunlar yaşanabilir ama ailesi iyiyse efendi saygılı insanlarsa babanız da birşey demez sanki

Heryerin iyiside olur kötüsüde. Benim maraşlı arkadaşlarım var aile olarakta kişilik olarakta çok iyiler ama bana göre çok iyiler.
Bana iyi gelen senin ailene iyi gelmeyebilir. Bunlar göreceli kavramlar. Bence ailenle birlikte ailesini tanımaya çalışın, başkasının iyi yada kötü demesiyle verilecek bi karar değil

Arkadaşım; memleket dedikleri nedir ki?

* Seni seviyor mu?
* Değer veriyor mu?
* Saygılı mı?
* Eş olabilecek baba olabilecek adam mı?

Sen bunlardan haber et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…