- 29 Haziran 2017
- 198
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mystory-06
Merhaba, dert demeyelim ama danışmak istediğim bir konu var yıllar öncesine dayanan.2006 yılında üniversitede öğrenciyken erkek arkadaşımın abisi ve sevgilisi ile tanışmıştım.Yalnız abisinin kız arkadaşı adı burcu olsun ileri derece kanser tedavisi görüyordu.Evlenmek isteseler de erkek arkadaşımın ailesi kesinlikle istemediği için evlenmediler.2 yıl ayrıl barışlı bir süreç yaşadılar.Bu süre zarfında ben de erkek arkadaşımdan ayrıldım ama burcu ile görüşmeye devam ediyordum.Aradan zaman geçti ve burcunun hamile olduğunu öğrendim kendisi söyledi ama farklı şehirlerde yaşadığımız için ve bana eski erkek arkadaşımı hatırlattığı araya mesafe koymuştum.Bir gece bana telefon geldi burcudan ben doğurdum ama babası ile görüşmüyoruz ulaşamıyorum sen haber verir misin diye.Ben de o an eski erkek arkadaşımı aradım ve abini söyle burcu doğum yapmış sahip çıkın artık dedim ve kapattım.Bu arada burcu yaşı büyüktü benden 12 yaş büyük ve ablam gibiydi hastalığı artınca oğluma sahip çık demişti ama ben de o zaman üniversite öğrencisi farklı şehirde yaşayan biriydim böyle bir sorumluluk almadım.2 yıl aradan sonra burcunun vefat ettiğini öğrendim.Çocuk ne oldu babası sahip çıktı mı hiç bir haberim yok.ve içten içe hem merak hem de yanlış yaptığım duygusu içine girdim bu geçen yıllar içinde.eski erkek arkadaşımın Ortak bir akrabaları var ben de ekli yıllar öncesinden acaba sormalı mıyım? farklı hesaptan abisinin sosyal medyasına baktığımda 16-17 yaşlarında erkek çocuk görüyorum fotoğraflar acaba burcunun oğlu mu ? sahip çık sözü nü gerçekleştiremesem de tanışmalı mı yoksa yıllar geçmiş zaten deyip bırakmalı mı? uzun oldu kusura bakmayın