• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım misilleme yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskanmak islamda geçiyor ve hanımefendi kıskanmayı iğrenç buluyor. Buna ithafendi :)
İslam'da geçiyor derken? Off cehalet akıyor yorumdan "iğrenç " yorumuna bu kadar alınmasaydiniz keşke. Gururla sevgimden yapıyorum size ne diyebilmelisiniz? Niye alindiniz bu kadar saçma sapan dine falan yamamaya çalıştınız ne alaka ?

Kadın size müslümanlıkla ilgili bişey dedi mi? Hayır... Saçmaladım kurtaramıyorum diyorsunuz yani 😂
Aslında siz haklı çıkmak için çaba sarf ediyorsunuz sanırım ama anlamsız bir çaba :) ben zaten müslüman olup olmadığını merak ettiğim için sordum söylemi üzerine. Bir yargı söz konusu değil yani :)

İslam'da geçiyor derken? Off cehalet akıyor yorumdan "iğrenç " yorumuna bu kadar alınmasaydiniz keşke. Gururla sevgimden yapıyorum size ne diyebilmelisiniz? Niye alindiniz bu kadar saçma sapan dine falan yamamaya çalıştınız ne alaka ?
:) umarım kendi dininize benden daha hakim olursunuz bir gün

Burdan bakınca o kadar komiksin ki anlatamam sana 😂 10 sene sonra umarım şu an bulunduğun yerden biraz ilerlemiş olur şu yazdıklarına kendin de gülersin cici kız 😂
Komik olan neyse paylaşırsanız eşlik edebilirim :) Yaptığım herhangi bir yanlış yok aslında içinizin bu kadar kaos dolu olması üzücü. Basit bir şekilde problemimi dile getirdim. Bu kadar tetiklenmeyin. Size de yazık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X