erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor ?

thueris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
16
0
36
Diğer
kızlar yardım edin forumu uzun süredir takip ediyorum yeni üye oldum.sorunum erkek arkadaşım.facesine ne olduğu fotolarından belli olan bir sürü kız ekliyor.bunlar ne böyle deyincede sen onları takma kafana onların çoğu sahte erkekte olabilir kızda olabilir onlar diyor ben senin yanındayım seninleyim diyor.madem önemsiz bu ekledikleri kendide emin değil ne diye ekliyor hala anlamış değilim.ne yapmaya çalışıyor?nasıl bir yol izlemeliyim? :97:

kimse kimseyi tanımadığı için eklemez ekliyorsada amacı farklıdır bence neden kabul ediyor aynı seyi siz yapsanız ne tepki verirdi.madem önemli değil silsin

Son düzenleme:
evt ya ben de böyle düşünüyorum madem önemli değil madem ne olduğunu bilmiyorsun niye ekliyorsun.listesinde eskiden birlikte olduğu kızlarda var bir çok şeyi yaşadığı kızlar açık yazmayım anladınız ne demek istediğimi.önemsiz bulduğu insanlarla saatlerce facede muhabbet ediyor.offff ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çook karışık. :97:

Kimse kimseyi tanımadığı için ekler ama neden karşısındakini kıskandırmak için, kavgalı olduğu zamanda. Ama sizin durumunuz farklı. Neden böle yaptını anlamak zor

sevgilin tam bir kro olmalı. görgüsüz şey. ay sinir oldum yaa... facelerini alıp başlarına çalsınlar.

sacma, tanimiyan bir kizi neden eklesin? madem önemsiz niye ekliyorki? ne gerek var yani tanimiyorsa önemsemiyorsa ...

bende buna takiliyorm tanimadigi cok kesin ama durmadan sacma sapan fotolu kizlari ekliyor madem önemsiz neden benide üzüyorsun degil mi anlamak cok zor.söyledigi sey seninle birlikte olmaya basladigimizdan beri biri beni isletmeye calisiyor diyorr ee hadi benimle birlikte olmaya basladin biri isletiyor sen de bulmak icin ekliyorsun benden önce ekledigin onca kiza ne demeli beni saf yerine koyuyor resmen.

durum ortada...
sevgilinin yaptığı çok yanlış ve senin buna boyun eğmen ilerde buna benzer sorunlar çıktığında tepki verme hakkını ortadan kaldırır...

canim bence buun ne istedigi belli degil , hem seni hemde baska kizlari ayni andami idare etmek istiyor?? ..bence dordürüz konus ya kendine ceki düzen versin yada salla tekmeyi.. cekilmez bu böyle.. bu sekil iliskide yürümez zaten

ilişkiniz ne kadarlık eğer fazla değilse yolun basında ayrılın derim ben , yada ilk önce silmesini söyleyin ama silse bile bu tarz baska sitelere üye olabilir burda zaten ilişkidegüven ortaya çıkıyor eğer güvenmiyorsan bitir .eski sevgili yada o tarz dediğin kızlarla konusması yorumlar yapması saçma geldi bunu yapan biri daha sonra neler yapmaz

mesajlaştıkları kesin diyosun ne demek silmek istemiyor:44:
bence tavrını koy oldu ben senleyim diyecek orda baska kızlarla yazısıp makara yapıcak:37:yok guzelım yok bence tavrını acilen koymalısın:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar çok kız arkadaşın varsa facebookta o kadar çok hava atarsın arkadaşlarına :)

sakın kabul etmw böle bişiyyyyiiiii bugün eklerr yarın konuşmaya başlarrrr benden tavsiyeeeee sana asla böle bişiyi kabul etme israrla silmiosaaa bence deee eğer yeni bi ilişki ise yolun başında ikennn ayrıllllll yoksa sora daha çok üzülürsnnn

"Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum" diyerek anlama potansiyelinize hakaret etmeseniz?

Bir başkası böyle bir durumla karşılaşsa "Nasıl tepki vereyim?" diye düşünür... Siz o evreyi de geçip yüzgöz olmuşsunuz. "Önemseme" onları demiş... Bir de sadece taze ergenlerde işe yarayan "Önemli olan sensin, senin yanındayım" lafı... Bu tip adamlar ileride tek gecelik ilişkiler yaşayıp "Önemli olan sensin, nikahım sende" diyorlar... Sizin bir sonraki aşamanız da bu olur zaten...

Erkeklerin işi kolay... Ne yapsalar sineye çeken kızlar var... Bunun onda birini kız yapsa kıza kapıyı gösterirler... İyi de ederler, bu kadar taviz değerlendirilir tabii, uyanık olunacak... Hala da kızlar şikayet ediyor, "Erkekler neden böyle?" diye... Neden acaba... :44:

ilişkiniz ne kadarlık eğer fazla değilse yolun basında ayrılın derim ben , yada ilk önce silmesini söyleyin ama silse bile bu tarz baska sitelere üye olabilir burda zaten ilişkidegüven ortaya çıkıyor eğer güvenmiyorsan bitir .eski sevgili yada o tarz dediğin kızlarla konusması yorumlar yapması saçma geldi bunu yapan biri daha sonra neler yapmaz

ilişki 3 aylık.beyefendinin bu tür kızları eklemekle eline ne geçiyorsun diye sorduğumda verdiği cevap eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var ben senden msn de açılıp saçılmanı istiyor muyum oldu resmen deliye döndüm.

Back
X