erkek arkadaşım niye oyle yapıyor?

Bir buçuk ayda çok fazla beklentiye girmişsiniz.

Şöyle olunca böyle olması gerekmez mi gibi bir mantık olmaz

Herkes farklıdır ki adamın maddi sorunu varmış

bir de naçizane tavsiyem ilişkileri çok mıç mıç yaşamayın birbirinize alan tanıyın

Adamın sıkıntısı varmış. Anlayışlı olup üstüne gitmeseniz. Dünya etrafınızda dönmüyor.

Daha çok yeni bi ilişki sizinki. O yüzden iki seçenek görüyorum.
İlki çocuk gerçekten sıkıntı içerisinde ve erkekler cebinde para yokken cikmaya pek yanasmazlar. Manevi sekilde destek ol ama bunaltma cok üstüne düşerek.
Ikincisi de sıkılmış mazeret buluyor seninle konusmamak bulusmamak için.

Hangisi olduğunu sen karar vereceksin.

Erkekler maddiyatına güvenmezse hiçbir şekilde dışarı adım atmak istemez. Çünkü senin altında ezildiğini düşünür.

adamın sıkıntısı var
borçları var buluşunca elbet para ahrcıycak
senin ödiyceğini bile bile gelmez sanırım grur yaoar
rahat bırak bıraz cocugu daha 1.5 ay olmus cok fazla beklentıye gırme

Daha çok yeni bi ilişki sizinki. O yüzden iki seçenek görüyorum.
İlki çocuk gerçekten sıkıntı içerisinde ve erkekler cebinde para yokken cikmaya pek yanasmazlar. Manevi sekilde destek ol ama bunaltma cok üstüne düşerek.
Ikincisi de sıkılmış mazeret buluyor seninle konusmamak bulusmamak için.

Hangisi olduğunu sen karar vereceksin.

suan okadar karısıgım ki bilmıyorum.. ilki olsa bana hıc degılse mesaj atardı yada arardı dıye dusunuyorum. mesaj da mı paralı..dunden beri aramadı :KK43:

tamam çok üstüne gitmişsin ama dışarı çıkmak illa para harcamak değildir ne bileyim yürüyüşe çıkarsınız sadece ya da bir simit alıp yersiniz ya da sen evden bir şeyler hazırla piknik tarzı bir şeyler yapın illa cebinden para çıkmasına gerek yok ki bahane de olabilir gene de sen üzerine çok gitme hem sen kızsın ağırdan al kendini neden buluşalım diyorsun

bence para bahane.. sadece bi çay içseniz bile yeterli, bu onun borcuna etki etmeyecek ki.. ben karşı tarafıda kendi yerime koyup düşünüorum hep.. çok olumlu düşünme.. çünkü ben 2 sene boyunca kendimi öle avuttum.. ve geçen ay evlendi.. seven insan bahane aramaz, görmek için herşeyi göze alır.. mesela ben ne fedakarlıklar yaptım, iki senemi heba ettim bana kan kusturmasına rağmen, seviodu beni sözde.. okadr pişmanım ki, sakın ama sakın kendinden daha fazla deger verme, taviz verme.. çünkü üzülen sen olcaksın, tabii seni seviosa bilemem, işallah seviodur ve mutlu olursun.. hayırlısı ne ise o olsun.. ben onsuz ölürüm sanıodum, en son görüştüğümüze ertesi gün görüşcekmişiz gibi vedalaştık ve bida ulaşamadım kendisine, çekti gitti.. 1 bucuk ay beni arayıp sormadı bile.. bide anan baban herşeyin benim derdi.. yeminler ederdi beni hiç bırakmıcana.. ne yalanların içindeymişim.. benim elimi tutarken bi yandanda nikah gününü fln almış.. ve ben onun nikah resmini gördüm.. nefesim kesildi.. benden önce tanıştığı bi kıza vardı.. nişanlıyken bununla yatıp bozdurmuş kendini ve nişan atmış.. sorada bacaklarından ameliyat olmuş.. duygu sömürüleri fln heralde bilmiorum.. gitti işte.. artık üzülmüorum.. sadece ALLAH a havale ediorum.. oyüzden çok fazla inanma kimseye.. herşeyi oluruna bırak.. olacağı varsa oluo zaten.. ve hayırlısı için dua et.. bi süre sora unutuluo ne adr canın yansada..

Aynen bende oyle dusunuyorum. parkta otururduk madem para ıcınse park ta paralı degılya.. bana bahane gibi geldı.. allah ınsallah hayırlısını versin ben baska bişi dıyemıyorum..

tamam çok üstüne gitmişsin ama dışarı çıkmak illa para harcamak değildir ne bileyim yürüyüşe çıkarsınız sadece ya da bir simit alıp yersiniz ya da sen evden bir şeyler hazırla piknik tarzı bir şeyler yapın illa cebinden para çıkmasına gerek yok ki bahane de olabilir gene de sen üzerine çok gitme hem sen kızsın ağırdan al kendini neden buluşalım diyorsun

bence para bahane.. sadece bi çay içseniz bile yeterli, bu onun borcuna etki etmeyecek ki.. ben karşı tarafıda kendi yerime koyup düşünüorum hep.. çok olumlu düşünme.. çünkü ben 2 sene boyunca kendimi öle avuttum.. ve geçen ay evlendi.. seven insan bahane aramaz, görmek için herşeyi göze alır.. mesela ben ne fedakarlıklar yaptım, iki senemi heba ettim bana kan kusturmasına rağmen, seviodu beni sözde.. okadr pişmanım ki, sakın ama sakın kendinden daha fazla deger verme, taviz verme.. çünkü üzülen sen olcaksın, tabii seni seviosa bilemem, işallah seviodur ve mutlu olursun.. hayırlısı ne ise o olsun.. ben onsuz ölürüm sanıodum, en son görüştüğümüze ertesi gün görüşcekmişiz gibi vedalaştık ve bida ulaşamadım kendisine, çekti gitti.. 1 bucuk ay beni arayıp sormadı bile.. bide anan baban herşeyin benim derdi.. yeminler ederdi beni hiç bırakmıcana.. ne yalanların içindeymişim.. benim elimi tutarken bi yandanda nikah gününü fln almış.. ve ben onun nikah resmini gördüm.. nefesim kesildi.. benden önce tanıştığı bi kıza vardı.. nişanlıyken bununla yatıp bozdurmuş kendini ve nişan atmış.. sorada bacaklarından ameliyat olmuş.. duygu sömürüleri fln heralde bilmiorum.. gitti işte.. artık üzülmüorum.. sadece ALLAH a havale ediorum.. oyüzden çok fazla inanma kimseye.. herşeyi oluruna bırak.. olacağı varsa oluo zaten.. ve hayırlısı için dua et.. bi süre sora unutuluo ne adr canın yansada..

tesekkur ederim cnm yorumun ıcın bende allahtan hep hayırlısını ıstedım.. belkıde o hayırlı degıldır artık bişi dııyemıyorum..

tesekkur ederim cnm yorumun ıcın bende allahtan hep hayırlısını ıstedım.. belkıde o hayırlı degıldır artık bişi dııyemıyorum..
amin.. üzülme sakın.. daha iyisini yaşıcaksın belkide.. bunu düşün :KK200:

Daha önce ödemiş olabilirsin ama bu sefer muhtaçlık gibi bir durum var ortada. Yani benzer bir olayı bende yaşamıştım. Onun hesabı ödeyebileceği durumu olmasına rağmen, içim rahat etmediği için zorla ben ödüyordum bazen ama bu keyfi bir durumdu. Ancak maaşını bitirdiği ve hiç parası olmadığı gün benimle görüşmek istememişti çünkü bu sefer o yetemediği için ben ödemek zorunda kalacaktım. Ben öderim dediğimde de o şekilde içim rahat etmiyor demişti. Netice de buluşmuştuk biz ama onun içi rahat etmiyor diye az harcamaya çalışmıştım.

Sende böyle bir cafe ortamına falan değil de dışarıda bir yere çağırsan para harcamayacağınız şekilde belki farklı davranır. Ne bilim bir sırt çantası alırsın içine içecek, kek börek falan koyarsın gider yeşillik bir alanda piknik yapar gibi oturursunuz. Ya da buna benzer şeyler planlayabilirsin. Ama yine görüşmek istemiyorsa sıkıntı vardır bence.

bence bulusmak demek para harcamak anlamına gelmıyor hava güzel park bahce vs var... kaldı ki sen durumunu biliyorsun ve ona yük olmayacaktın. Senı tanıyorum canım benim elinden gelenı yapan birisin ki bu ilişkinde de yaptın.. ama beyefendi her adımına problemelrim var dıye yaklasıyor son günlerde... evet maddi problemler bir erkeği fazlası ile sıkıntıya sokabilir fakat benim takıldıgım nokta bulusma teklifini reddidiyor bunu yaparken de kusura bakma özür dilerim vb gönlünü alacak cümleler demiyor.. üstelik de ne arıyor ne yazıyor... bu erkekler gittikçe feminenleşiyorlar ya da bana öyle geliyor yok problemım var yok şöyle sorunum var yok böyle sorunum var kızlar yapınca tripli kaprisli oluyor erkek yapınca alttan al beni idare et.. oldu (!) biz kızlar bile eşten dosttan borç alıp, kredi kartı ile idare edip sevdiğimiz adamları ihmal etmuıyoruz buluşmasıydı,hediyeydi, özel günüydü vs. siydi..
paradan çok bahseden ve kız gibi kendini naza ceken adamlar beni fazlası ile sinirlendiriyor...
canım arkadaşım benim hakkından hayırlısı sadece bekle ve hiç bir adım atma..

X