Erkek arkadasim okulda kavga etmis..

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Selam

Fazla uzatmicam hemen konuya giriyorum
bugün erkek arkadasim okulda kavga etmis
bi "arkadasi" ters ters konusmus oda dayanamamis dövmüs

Kavga ettigi cocugun kafasi yarilmis ve bayilmis üstü basi kan olmus

Erkek arkadasiminda burnu ve kasi catlamis ve gözü morarmis

Kavgayi erkek arkadasim cikarmis kendisi 20 yasinda

ne gibi bi ceza alir? (okulda yada diger cocuk suc duyurusunda bulunursa)

Okulun tutumuna bağlı tabi ama olması gereken;
Uzaklaştırma alır.Daha önceden ceza aldıysa da atılır.

hangi üniversitede okuyo canım? cezalar özel ve devlet üniversitesinde farklı farklı çünkü kuzenim atılmıştı okuldan :/

hangi üniversitede okuyo canım? cezalar özel ve devlet üniversitesinde farklı farklı çünkü kuzenim atılmıştı okuldan :/
üniversite degil daha önceden düz lise okurken hocayla kavga etmis atilmis
sonra aciktan okumaya baslamis 3 gün okul kalmisti sonra mezun olucakti atilirsa bosuna gitti bunca yil demek

üniversite degil daha önceden düz lise okurken hocayla kavga etmis atilmis
sonra aciktan okumaya baslamis 3 gün okul kalmisti sonra mezun olucakti atilirsa bosuna gitti bunca yil demek

ha liseyse problem değil zaten 3 gün kalmış bişey olmaz ama çocuk darp raporu alırsa şikayet ederse ki yapar diye düşünüyorum o zaman kötü

ha liseyse problem değil zaten 3 gün kalmış bişey olmaz ama çocuk darp raporu alırsa şikayet ederse ki yapar diye düşünüyorum o zaman kötü

o zaman bu ne gibi sonuclar dogurabilir? yurt disinda yasadigim icin pek bilgim yok

değişiyor (adli tıp raporuna göre - kaç gün tedavi altında kalmış, hasar nedir vs)
kalıcı hasar oluşmuşsa diğer çocukta, seninkinin durumu fena

genel olarak söylemek gerekiyırsa, diğer çocuğun durumuna göre, para cezası alabilir (+ maddi manevi tazminat istiyebilir), durumu çok daha kötüyse (dediğim gibi kalıcı hasar veya ölüm) hapis cezasıda alabilir.

Son düzenleme:
açık lisede okurken okulda kavga etmeyi nasıl başarmış ben onu anlamadım

Biz de bir kavgaya karışmıştık okulda(üniv.de)
disiplin kuruluna çıkarıldık 6 ay uzaklaştırma alacaktık 6 kişi ama tartıştığımız arkadaş şikayetini geri aldı
kavgaya karışan erkek arkadaşımız sadece karakolda ifade vermişti o kadar..

farkında mısın bilmiyorum ama erkek arkadaşın şiddete meyilli birine benziyor. Ne kadar ceza alacağından ziyade senin yerinde olsam oturup bunu düşünürdüm.

farkında mısın bilmiyorum ama erkek arkadaşın şiddete meyilli birine benziyor. Ne kadar ceza alacağından ziyade senin yerinde olsam oturup bunu düşünürdüm.

arkadaşa katılıyorum.birgün seni de tartaklarsa yine düşünür müsün acaba ne kadar ceza alır diye.daha önce de bu yüzden okuldan atılmış.sonra buraya daha başka dertlerle gelmeyesin...şiddetin yanında olmayalım lütfen.siz de birgün zararlı çıkabilirsiniz.....

O değil de sen bir insanı bayıltacak kadar döven adamdan bir an evvel ayrıl. Üstelik daha önce de hocasıyla kavga ettiği için okuldan atılmış. Belli ki serserinin teki. Yarın bir gün sinirlenip seni de döver bu..

cocuk laf atmis bastan bisey dememis sonra dayanamamis cocuk gelmis artislik yapmaya baslamis ilk cocuk vurmus zaten

tamam erkek arkadasim yerine göre sinirlenir ama bana bi kötü bi kötü sözü olmadi daha

ben artik cezayida degil diplomasini almasina 3 gün kalmisti onu düsünüyorum ya okuldan atilirsa diye bütün üniversite hayelleri suya düscek

diplomaya 3 gün kala dayanamamış...daha önce okuldan atılan biri olarak daha fazla dikkatli olmalıydı. bırak da o düşünsün. ona baksan pişman da değildir.hak etti diyordur. dayak yiyen kadınlar da hak ediyordur ona göre. yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil ama arkadaşın pek tekin birine benzemiyor. sana tabiki şimdi iyi davranacak....

Diplomasına 3 gün kala birini hastanelik edene kadar dövmeyi göze alan biri bunu da düşünmesi gerekirdi değil mi? Keşke kendi geleceğini senin kadar düşünseydi de öfkesine yenilmeseydi, ilk vukuatı da değil diyorsun, bana da işi zor gibi geldi. Sevgilin öfkesini kontrol edemiyor bence önce bununla ilgili eğitim görmeli...

Ha bir de en son lisede duyardım bu artislik yapmak nasıl bir şey oluyor? yan bakmak mı omuz sallamak mı kaşını gözünü oynatmak mı nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…