Okulun tutumuna bağlı tabi ama olması gereken;
Uzaklaştırma alır.Daha önceden ceza aldıysa da atılır.
Selam
Fazla uzatmicam hemen konuya giriyorum
bugün erkek arkadasim okulda kavga etmis
bi "arkadasi" ters ters konusmus oda dayanamamis dövmüs
Kavga ettigi cocugun kafasi yarilmis ve bayilmis üstü basi kan olmus
Erkek arkadasiminda burnu ve kasi catlamis ve gözü morarmis
Kavgayi erkek arkadasim cikarmis kendisi 20 yasinda
ne gibi bi ceza alir? (okulda yada diger cocuk suc duyurusunda bulunursa)
üniversite degil daha önceden düz lise okurken hocayla kavga etmis atilmishangi üniversitede okuyo canım? cezalar özel ve devlet üniversitesinde farklı farklı çünkü kuzenim atılmıştı okuldan :/
yani araya savci karisma ihtimali yok gibi degilmi? sonucta diger cocukta vurmus
Üniversite mi?Ben valla lise diye düşünüp yazdım.Karışadabilir.Okulun bilgisi var mı?
üniversite degil daha önceden düz lise okurken hocayla kavga etmis atilmis
sonra aciktan okumaya baslamis 3 gün okul kalmisti sonra mezun olucaktiatilirsa bosuna gitti bunca yil demek
ha liseyse problem değil zaten 3 gün kalmış bişey olmaz ama çocuk darp raporu alırsa şikayet ederse ki yapar diye düşünüyorum o zaman kötü
Selam
Fazla uzatmicam hemen konuya giriyorum
bugün erkek arkadasim okulda kavga etmis
bi "arkadasi" ters ters konusmus oda dayanamamis dövmüs
Kavga ettigi cocugun kafasi yarilmis ve bayilmis üstü basi kan olmus
Erkek arkadasiminda burnu ve kasi catlamis ve gözü morarmis
Kavgayi erkek arkadasim cikarmis kendisi 20 yasinda
ne gibi bi ceza alir? (okulda yada diger cocuk suc duyurusunda bulunursa)
farkında mısın bilmiyorum ama erkek arkadaşın şiddete meyilli birine benziyor. Ne kadar ceza alacağından ziyade senin yerinde olsam oturup bunu düşünürdüm.
cocuk laf atmis bastan bisey dememis sonra dayanamamis cocuk gelmis artislik yapmaya baslamis ilk cocuk vurmus zaten
tamam erkek arkadasim yerine göre sinirlenir ama bana bi kötü bi kötü sözü olmadi daha
ben artik cezayida degil diplomasini almasina 3 gün kalmisti onu düsünüyorum ya okuldan atilirsa diye bütün üniversite hayelleri suya düscek
cocuk laf atmis bastan bisey dememis sonra dayanamamis cocuk gelmis artislik yapmaya baslamis ilk cocuk vurmus zaten
tamam erkek arkadasim yerine göre sinirlenir ama bana bi kötü bi kötü sözü olmadi daha
ben artik cezayida degil diplomasini almasina 3 gün kalmisti onu düsünüyorum ya okuldan atilirsa diye bütün üniversite hayelleri suya düscek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?