- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Mellttttt0
-
Arkadaşlar erkek arkadaşımın babası yaklaşık 7 8 Ay önce vefat etti. Bu aralar çok sık rüyasında gördüğünü söylüyo ve sürekli çok üzülüp ağlıyo ona nasıl yardımcı olabilirim rahat rahat uyuması içim bi dua var mıdır ya da başka ne yapabilirim lütfen yardım edin
benim bildiğim dualar, faaliyete geçtikten sonra edilir. durduğunuz yerde dua edip gökten terapi inmesini beklerseniz adamın travma sonrası stresinin artmasına sebep olursunuz. çözüm öncelikle bir psikologla görüştürmek tabii ki.
Evden birilerinin kayıpları çok ağır. Psikolojik destek şart ama buda tek başına yeterli değil sizlerde yanında onu acısına ortak olmaya çalışın. Rüyaların altında yaşanmış yada yaşanmamış birçok şey de etkili oluyor. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.Arkadaşlar erkek arkadaşımın babası yaklaşık 7 8 Ay önce vefat etti. Bu aralar çok sık rüyasında gördüğünü söylüyo ve sürekli çok üzülüp ağlıyo ona nasıl yardımcı olabilirim rahat rahat uyuması içim bi dua var mıdır ya da başka ne yapabilirim lütfen yardım edin
Aynen bunlara dikkat etsin kanu sahibi bende bunları diyecektimAllah rahmet eylesin. Vefat eden kişi dua istiyor derler genelde. Bu hayatta iken ödenmemiş bir borcu vs kaldı ise bu da rahatsız edebilir derler.
Konu dini konuya kaymasın diye ancak bu kadar söylenebilir sanırım.
psikiyatrik desteğe yönlendirebilirsiniz, kişinin kendi içinde çözeceği durum buArkadaşlar erkek arkadaşımın babası yaklaşık 7 8 Ay önce vefat etti. Bu aralar çok sık rüyasında gördüğünü söylüyo ve sürekli çok üzülüp ağlıyo ona nasıl yardımcı olabilirim rahat rahat uyuması içim bi dua var mıdır ya da başka ne yapabilirim lütfen yardım edin
Kardeşimi kaybettiğimde aynı sorunu yaşamıştım..Psikologla uzun bir terapi süreci sonrası çözüldü.Arkadaşlar erkek arkadaşımın babası yaklaşık 7 8 Ay önce vefat etti. Bu aralar çok sık rüyasında gördüğünü söylüyo ve sürekli çok üzülüp ağlıyo ona nasıl yardımcı olabilirim rahat rahat uyuması içim bi dua var mıdır ya da başka ne yapabilirim lütfen yardım edin