• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasim soguk ve ilgisiz davraniyor, ama ayrilmak istemiyor. Ne yapmaya calisiyor?

Duygu4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
55
11
38
10 aydir birlikteyiz, aylardir cok iyiydik, superdi aramiz. Erkek arkadasim iliskimiz icin cabaladi beni kendine bagladi ama buna ragmen ozguvensizliklerim yuzune iliskimizi ara ara sorguladim durdum ona karsi (beni gercekten sevdigine inanmiyorum bazen, birbirimize goremiyiz sence, cok fazla temas istiyor gibisin agirdan alalim, vesayre). Sarilmak istediginde bazen geri cektim kendimi (herzaman degil), ve o buna uzuluyordu ara sira. Birden bire bana karsi tutumu degisti, sanki benden fark etmeden sogumus bana gicik kapmis gibi bi hali vardi, aramaz sormaz oldu eski siklikla 3 aydir boyleydi, beni takmiyor ve istemiyor gibiydi hatta. Dayanamayip ona kendimi sevilmiyor ve mutsuz hissediyorum cok degistin, iliskiyi bitirmek istedigimi soyledim. Once ufledi pufledi dedi sorun yokki bunaltma kendinide yorma bukadar dedi sonra panikledi, seni seviyorum ozur dilerim cozumleyelim dedi ve o gunden beri muthis ustume duser oldu tekrar. Ama abartarak bu sefer. Ona inanmalimiyim?

İlgisizse vs bir şey diyemem ama sarılmak istediğinde kendini çekip odun gibi durursan adam soğur yani. Sevgiline sarılmazsan kime sarılacaksın :işsiz:

Sanki birini bulana kadar idareten gibiii geldi bana :/ ama sarılmak isteyip de her iki tarafta sırf aman benimle yakınlaşmak için mi birlikte diye düşünüp geri çekilme bence sevgilinden içinden geldiği gibi davran kendi kaybeder.

Bence onun da dediği gibi yorma kendini. Biraz akışına bırak. Seviyorsan ayrılığı dile getirme. Bak ayrılmak da istememiş.

Yedekte olabilirsin. Gunahini almiyim olabilir dedim kesin demedim.
Ama mesela senle kotuyse> diger kiz( lar) yesil isik yaktigi icindir, sen pekte lzim degilsin her an biraka bilir havasi.
Senle iyiyse> diger kiz( lar ) pas vermedi, yine sen kaldin elde..

Bide daha 10 aylikken hemen hemen hep temas istiyosa nerden biliyosun sadece uckurunu dusnen birisi olmadigini?

Sarılmak yada tensel temasta bulunmak zorunda değilsin. Seven adama dokunmak şart değildir. Bence ayrıl. 10 ay neki daha?

Sarılmak yada tensel temasta bulunmak zorunda değilsin. Seven adama dokunmak şart değildir. Bence ayrıl. 10 ay neki daha?
nedenki ben sarılmadan uzaktan uzaktan bi ilişki olsun istemem mesela hoşuma gitmez herkesin ilişkiden beklentisi aynı olmak zorunda değil sevmekle alakası olduğunu düşünmüyorum öyleyse naparsın ayrılırsın vs vs

Sen sevgiline sarılmak istesen geri çekilse

Burda zibilyon tane aşağılayan yorum gelir, ben olsam ben de soğurum

Sanki benden tiksiniyor gibi neden sarılmasın

Yeni birini bulunca terk edip gider merak etme.
Aşkından ölüp bitmiyorsan sen bırak gitsin.
Normal bir durum değil.

Aynı dertten muzdaribim cok acı cekiyorum ben de Allah yardımcınız olsun

Temas derken sadece sarılmak mı, yoksa başka talepleri de oldu mu? Veya niyeti başka şeylerse daha sarılmaya bile çekiniyorsa bu kızdan istediğimi alamam demiş olabilir.

Bir süre gidişatına bak ilişkinin, zaten çok sürmez illa ki patlak verir yakın zamanda...

Back
X