• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasim soguk ve ilgisiz davraniyor, ama ayrilmak istemiyor. Ne yapmaya calisiyor?

10 aydir birlikteyiz, aylardir cok iyiydik, superdi aramiz. Erkek arkadasim iliskimiz icin cabaladi beni kendine bagladi ama buna ragmen ozguvensizliklerim yuzune iliskimizi ara ara sorguladim durdum ona karsi (beni gercekten sevdigine inanmiyorum bazen, birbirimize goremiyiz sence, cok fazla temas istiyor gibisin agirdan alalim, vesayre). Sarilmak istediginde bazen geri cektim kendimi (herzaman degil), ve o buna uzuluyordu ara sira. Birden bire bana karsi tutumu degisti, sanki benden fark etmeden sogumus bana gicik kapmis gibi bi hali vardi, aramaz sormaz oldu eski siklikla 3 aydir boyleydi, beni takmiyor ve istemiyor gibiydi hatta. Dayanamayip ona kendimi sevilmiyor ve mutsuz hissediyorum cok degistin, iliskiyi bitirmek istedigimi soyledim. Once ufledi pufledi dedi sorun yokki bunaltma kendinide yorma bukadar dedi sonra panikledi, seni seviyorum ozur dilerim cozumleyelim dedi ve o gunden beri muthis ustume duser oldu tekrar. Ama abartarak bu sefer. Ona inanmalimiyim?

Bence samimi ama çocuğu bu kadar daraltma yahu

Ya demicektim ama dicem senin iyiliğin için ben birine sarılmak istesem ve kendini geri çekse müthiş bozulur ve soğruum eğer istemiyorsan baştan söyle sarılmayı vs istemiyorum huzursuz hissediyorum filan de çünkü sarılırken kendini geri çekmek çok itici çovuğa hak verdim açıkçası

Back
X