Erkek Arkadaşım Tatile Gitti

bu karışma olayı bana biraz saçma geliyor... aslında saçma da değil de şöyle; bizim toplumumuzda kadınlar arkadaşlarıyla tatile gitmezler (ya sevgilisi izin vermez yada babası) dolayısıyla siz kendinizin yaşayamayacağı şeyi ona da yaşatmak istemiyorsunuz. yani en azından bu tatil bar karışma muhabbetleri bu yüzden oluyor gibi geliyor bana. ben tatile gittiğim için kız arkadaşlarımla yok oraya gitme yok şu saatte dön bilmem ne dedirtmedim kendime. sonrasında sevgilim gittiğinde bende demedim. mevzu aldatması değil demişsin ama bence mevzu tamda bu, hatta 11-12 gibi gelsin demişsin, ya o saatlerde hiç diskoda bulunmadın eğlencenin daha yeni başladığını bilmiyorsun yada bulunduğun için aldatmasından korkyorsun.
kaldı ki adam gezicem demiş sadece illa diskoya gidip eğlenmesi gerekmez, çeşme de cafe de oturup kahvede içebilir bu neden aklına gelmiyor? (her gün kahve içer demiyorum gezme kavramı herkes için fark eder o açıdan söylüyorum:)

valla olumsuz seyler yazmak ıstemezdım ama ,erkek mılletıne ne yazık ki güven olmaz .sevıyorsa ve sadıksa yapmaz sozlerınede ınanmıyorum .erkek mılletı ya bu .onlar ıcın bu capkınlıklar kucuk bır kacamak gıbı oluyor .cesmenın gece kulüpleri de malum yani .hangı erkek strıptız sovunu ızlemeyıp gozlerını kapar ,ya da ızleyıp de etkılenmez .erkek mılletı hepsı aynı ne yazık kı .valla kuskularında haklısın cnm ,ben sevgılıme surdan suraya bırlıkte havuza gıderken bıle ,sureklı o'nu ızlıyorum mıllete bakıyor mu dıye ?sureklı o'na baktın suna baktın dıye tartısıyoruz .bır de bensız tatıle gıdıcek .:52:kıyamet alametlerı gıbı bırsey olurdu heralde :1:

birsen arkadasımızın yazdıklarına da katılıyorum .sevgılıne tatılde sakın trıp yapma.zaten adam hurılerın ıcın de valla ellerınle atmıs olursun o hurılerın kucagına mazallah :18:

Canım bu şekilde düşünmüyorum. Zaten bakıyorsa bakmıştır yani, ben bunun tartışmasını dahi yapmam. O kadar da denetlemem zaten. Ama yani ben sırf o benden soğuyacak, başkalarına bakacak diye kendi kırgınlıklarımı dile getirmezsem bu ilişkinin ne anlamı var? O zaman en ufak şeyde gitsin başka birisiyle birlikte olsun. Bu bence saçmalık... He tabi öyle bir yolu seçerse de kendi bilir, beni kaybeder sonsuza kadar.

Valla benim dusuncelerim farkli bu konuda... Sonucta evli veya nisanli degilsiniz bekar bir adamin hayatina her ne kadar beraberde olsaniz bir yere kadar karisabilirsiniz. Sonucta adam hala bekar su durumda bir ciddiyetiniz yoksa zaten sirf ortada bir iliski var diye ben karismazdim kendimede karistirtmazdim. Bilmiyorum bu benim dusuncem. Zaten erkeklerde farkinda boyle seylerin eger ilerde evlenme nisanlanma durumunuzda yoksa veya sozu gecmiyorsa hatta neden bu kiz surekli disari ciktigimda laf ediyor nasilsa ciddi degilim ayrilayim olsun bitsin tavrida gosterebilir.

Ben de böyle düşünüyorum aslında. Kendime de karıştırtmam ama ilişkinin de bazı fedakarlıkları gerektirdiğini düşünüyorum. Eve kapanmayacak tabiki insanlar, gezecek tozacak. Ama hayatında biri varsa da her şeyi dozajında bırakmayı bilecek. Yok bilmiyorsa ben bu adam bekar , ciddiyetimiz yok gitsin istediği kişiyle dolaşsın, istediğini yaşasın, doysun diyemem. Midem almaz açıkçası..

benim erkek arkadasim da tatile gitmek istiyodu ama surat astim tavir yaptim falan, zaten ayarlayamadi gitmedi; ama ben dedim diye gitmedigini sanmiyorum, ayarlayamadi diye gitmedi. her neyse diyecegim o ki ben de senin hissettiklerini yasadim. bi de benim su mantigim var: 'beni gergin hissettirecek biri hayatimda olmasin daha iyi'. o tatile gittiginde ben surekli gergin olucam.

bi gun bi arkadasiyla telefonda konusuyo, 'oraya gelebilirim 2-3 gunlugune eylulde' dedi. trip attim ben de biraz, ama kizdigini hissettim. yine de ayni sey bugun de olsa bugun de yaparim. inceldigi yerden de kopsun... beni kaybetmeyi goze aliyosa niye cikalim ki daha fazla zaten

Kesinlikle katılıyorum..

Bence bi ilişkide karşılıklı böyle kısıtlamalar çok kötü.. Siz izin vermediğiniz için dışarı çıkmasa arkadaş grubu içinde kendini kötü hissedicek, canı sıkılacak vs.. Bu da ilişkinize yansıyacak.. Zaten her zaman çıkan biri değil demişsiniz nolur ki yılda bi kere çıksa eğlense? Çok uçuk bi bara gitmediği sürece striptizci çıplak kız falan yok ki.. Birsürü güzel kaliteli mekan var eğlenilecek ve evet müzikler bile 12den sonra yükselir genelde..
Ne biliyim ben aynı şeyin bana yapılmasını istemezdim. Bu konuda takıntınız olduğunu bildiği halde tamam gece çıkmıcam veya 12de döncem gibi bi yalan da söylememiş ki dürüst insandan zarar gelmez bence :61: İçinizi rahatlatmaya bakın.. Baktınız olmuyo o döndükten sonra konuşursunuz ki bence gerek yok zaten pek dışarı çıkan biri değil demişsiniz..

Benim tek takıldığım şey bu. Bu kadarcık fedakarlıkta göstermiyorsa, kendi bilir...

Genel davranışları ile seni rahatsız edicek güvenini sarsıcak birşey yaşamadıysanız neden bu kadar müdahale ediyorsuz hayatına.
Tatile gitmesini kabul etmeyi,ona karşı yaptığınız büyük bir fedakarlık olarak mı düşünüyorsunuz? Bir insan birşey yapacak olsa burnunuzun dibindeyken de yapar.

Bence bi ilişkide karşılıklı böyle kısıtlamalar çok kötü.. Siz izin vermediğiniz için dışarı çıkmasa arkadaş grubu içinde kendini kötü hissedicek, canı sıkılacak vs.. Bu da ilişkinize yansıyacak.. Zaten her zaman çıkan biri değil demişsiniz nolur ki yılda bi kere çıksa eğlense? Çok uçuk bi bara gitmediği sürece striptizci çıplak kız falan yok ki.. Birsürü güzel kaliteli mekan var eğlenilecek ve evet müzikler bile 12den sonra yükselir genelde..
Ne biliyim ben aynı şeyin bana yapılmasını istemezdim. Bu konuda takıntınız olduğunu bildiği halde tamam gece çıkmıcam veya 12de döncem gibi bi yalan da söylememiş ki dürüst insandan zarar gelmez bence :61: İçinizi rahatlatmaya bakın.. Baktınız olmuyo o döndükten sonra konuşursunuz ki bence gerek yok zaten pek dışarı çıkan biri değil demişsiniz..

Benim tek takıldığım şey bu. Bu kadarcık fedakarlıkta göstermiyorsa, kendi bilir... Başka bir şeye karışma huyum yoktur benim ve tabiki arkadaşlarıyla gezecek tozacak yaşı kaç. Buna hakkım yok zaten... Ama her şey dozunda.

Genel davranışları ile seni rahatsız edicek güvenini sarsıcak birşey yaşamadıysanız neden bu kadar müdahale ediyorsuz hayatına.
Tatile gitmesini kabul etmeyi,ona karşı yaptığınız büyük bir fedakarlık olarak mı düşünüyorsunuz? Bir insan birşey yapacak olsa burnunuzun dibindeyken de yapar.

Sert mizaçlı cevabınıza anlam veremedim. 5 sayfadır anlatmaya çalıştığım bir tek şey var. Ben gayet modern yapılı bir insanım. Kişilerin birbirinden izin almasına da kesinlikle karşıyım. Ama bir ilişki yaşıyorsan bunun fedakarlık yapmayı da gerektirdiğini düşünüyorum. Ben demiyorum ki çıkmasın eğlenmesin gitmesin evde otursun. Böyle bir şeyi istemek sapıklık olur bence, kendine güvensizlik olur. Tatile gitmek için de tabiki benden izin almadı. Ama neden sabaha karşı dönsün eve? Belli bir saate kadar eğlenip dönemez mi? Sabaha kadar eğlenilebilecek(!) yerlerin nereler olduğu gayet açık. Bu kadar da saf olmamak lazım. Bu ısrarı niye? Ben buna anlam veremiyorum.

Ya aynısını yapardım yada ipleri koparırdım
bana tersss
Bnm sevgilimde niyetlenmişti tatile kesinlikle olmaz dedim.

çevremde gördüğüm kadarı ile erkek erkeğe çıkalan tatiller çok tehlikeli :45: yapacak olan her yerde yapar demişler ama yabancı turistlerin cirit attığı ortamlarda erkeklerin bir şeyler olsun diye çaba göstermesine gerek bile yok... ben asla tatil için gönül rızası ile izin vermem erk arkıma :47: karışmaksa evet sonuna kadar da karışırım kim ne derse desin... ha dinlemez gider bu da onun kendi tercihi o kadar özgürlüğü olur ama döndüğünde de beni bulamaz :27: sonuç beni kaybetmeyi göze alıp tatile giderse eğer, bara hiç mi gitmemiş yoksa ertesi gün mü dönmüş bardan umrumda olmaz :60:

Ya aynısını yapardım yada ipleri koparırdım
bana tersss
Bnm sevgilimde niyetlenmişti tatile kesinlikle olmaz dedim.

Aynı şekilde... Ama ailesiyle gitti tatile. Benim takıldığım tek konu gece dışarı çıkıp çok geç 3 lerde 4 lerde dönülmesidir. Ya buna katlanamıyorum, dahası var mı? Yok yani yapamıyorum.. İster İstanbul'da olsun İster Mekke'de :D

çevremde gördüğüm kadarı ile erkek erkeğe çıkalan tatiller çok tehlikeli :45: yapacak olan her yerde yapar demişler ama yabancı turistlerin cirit attığı ortamlarda erkeklerin bir şeyler olsun diye çaba göstermesine gerek bile yok... ben asla tatil için gönül rızası ile izin vermem erk arkıma :47: karışmaksa evet sonuna kadar da karışırım kim ne derse desin... ha dinlemez gider bu da onun kendi tercihi o kadar özgürlüğü olur ama döndüğünde de beni bulamaz :27: sonuç beni kaybetmeyi göze alıp tatile giderse eğer, bara hiç mi gitmemiş yoksa ertesi gün mü dönmüş bardan umrumda olmaz :60:

Ama ailesiyle gitti tatile. Benim takıldığım tek konu gece dışarı çıkıp çok geç 3 lerde 4 lerde dönülmesidir. Ya buna katlanamıyorum, dahası var mı? Yok yani yapamıyorum..İçim almıyor bunu.

cocuk tatile gitmis birakinda gonlunce eglensin. kiskanclik sevimli geliyor ama bi sure sonra bogar insani

Benim sevgilimde şuan tatilde ve bana söylemeden gitti:)belki aldatıyordur..tek seçenek var. Yol vereceksin..anca anlarlar değer kıymet bilmek ne demekmiş.

Benim sevgilimde şuan tatilde ve bana söylemeden gitti:)belki aldatıyordur..tek seçenek var. Yol vereceksin..anca anlarlar değer kıymet bilmek ne demekmiş.

İki gündür konuşmuyordum. Ne telefonuna çıktım, ne mesajına cevap verdim. En son 'bana dönmemi istediğin saati söyle, senin dediğini yapacağım' yazmış. Onu da söylemedim. Hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorum şimdi, soğuğum tabi biraz, içimden gelmiyor... İçimde sanki bir şeyler bitmiş gibi ona karşı. Bitkinim... Çıkmadı henüz dışarı ama çıksa da umrumda pek olmaz gibi geliyor artık.

Back
X