bu karışma olayı bana biraz saçma geliyor... aslında saçma da değil de şöyle; bizim toplumumuzda kadınlar arkadaşlarıyla tatile gitmezler (ya sevgilisi izin vermez yada babası) dolayısıyla siz kendinizin yaşayamayacağı şeyi ona da yaşatmak istemiyorsunuz. yani en azından bu tatil bar karışma muhabbetleri bu yüzden oluyor gibi geliyor bana. ben tatile gittiğim için kız arkadaşlarımla yok oraya gitme yok şu saatte dön bilmem ne dedirtmedim kendime. sonrasında sevgilim gittiğinde bende demedim. mevzu aldatması değil demişsin ama bence mevzu tamda bu, hatta 11-12 gibi gelsin demişsin, ya o saatlerde hiç diskoda bulunmadın eğlencenin daha yeni başladığını bilmiyorsun yada bulunduğun için aldatmasından korkyorsun.
kaldı ki adam gezicem demiş sadece illa diskoya gidip eğlenmesi gerekmez, çeşme de cafe de oturup kahvede içebilir bu neden aklına gelmiyor? (her gün kahve içer demiyorum gezme kavramı herkes için fark eder o açıdan söylüyorum:)
kaldı ki adam gezicem demiş sadece illa diskoya gidip eğlenmesi gerekmez, çeşme de cafe de oturup kahvede içebilir bu neden aklına gelmiyor? (her gün kahve içer demiyorum gezme kavramı herkes için fark eder o açıdan söylüyorum:)