erkek arkadaşım telefon numarasını vermiyor

jefficaalmort

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
179
43
48
Bir süredir ayrıydık erkek arkadaşımla ve yeni yeni konuşmaya başladık. Bunun işi gereği 3 tane hattı vardı ve biz ayrıyken benimle görüşmemek için sırasıyla iki numarasını değiştirmiş. Tam diğerini de değiştiricekken tesadüf eseri benim aramamla biz yeniden konuşmaya başladık ve son hattını değiştirmesine gerek kalmadı. Eskisi kadar aramız iyi olmasa da hergün konuşuyoruz telefonda msnde falan. Bugün sordum, sen başka hangi hatları kullanıosun dedim. "Bilmene gerek yok, bana ulaşabiliyosun sonuçta" dedi. Bu ne demek şimdi, ne cevap vericeğimi bile bilemedim Adam sanki emanetmiş gibi duruyor hayatımda, ben böyle anladım vallahi. Bunun üstüne nasıl bir tepki vermeliyim?

canım neden zorluyorsun ki ?sen ararsan açar tabi telini adam önemli olan onun seni araması vermiyorsa vermesin yani bırak boşver .

fazla kalıcı görünmüyor hayatında, keşke bu kadar şımartmasanız karşınızdaki insanı. tekrar konuşmaya başlamış olmanızı senin kadar coşkuyla karşılamamış belli ki.

oncedende boylemiydi tepkileri mesafeli davranmıs cunku ..ayrılma nedeninizinde etkisi olabilir belki bilemedim:26:

daha önce de kabalıkları vardı ama bu kadar soğuk durmazdı hiç karşımda

ayrılığımızın suçlusu olarak beni görüyor, bunu söylemeyi unuttum.
yani demem odur ki, burnumu sürtmeye falan mı çalışıyor yoksa gemileri yakmış mı çoktan

Son düzenleme:

eger senden kaynaklanan bir hataysa tabi sende bunu boyle goruyorsan cunku bazen abuk sabuk sebeplerden ayrılıp sucu karsı tarafda atabiliyorlar..yani hatalı sensen ozaman sana oyuzden boyle davarnıyor olabilir sonucta kim olsa aynı seyi yapar eger karsı taraf hatalıysa hemen oyle canım cicim olmazdım bende

Son düzenleme:

senle nasılsa ayrılacam bır daha degıstırme masrafına gırmıyım demk bu ne demk olcak .

canım seni üzmek istemem ama yaşadığım tecrübelerden söylüyorum..başka biriside olabilir hayatında o yüzden vermek istemiyor olabilir..yani aynı zamanda senide idare ediyor olabilir dikkat et derim..

Hayatim sana butun numaralarini vermek zorunda degil ki. adamin kendi ozel hayati var, herseyini seninle paylasmak zorunda degil, ki zaten yeni yeni gorusmeye baslamissiniz. Bir de, neden ayrildiginizda numaralarini degistirmis ki? Cok mu ariyordun? ustune gitme bu kadar. Senin de kendi ozel hayatin olsun, o zaman daha degerli olursun.

Okuyup yorum yazdığınız için tek tek hepinize teşekkür ederim. Herşey olabilir farkındayım emin olun. Beni tamamen bitirmiş sadece uzatmaları da oynuyor olabilir, hayatında başka biri de olabilir. En iyi ihtimalle canını yaktığım için o da benim canımı yakmaya çalışıyordur ki böyle bile olsa hala sevdiğini iddia etmek büyük yanlış olur. Ama işin kötü yanı ben seviyorum ve gerçek amacını anlayana kadar nasıl davranmalıyım. Ya da açıklama bile yapmadan öylece çekip gitmeli miyim?

Bu adam benim kocam olsa ya da her gün gördüğüm biri olsa haklısın derdim sana, ama başka başka şehirlerde yaşıyoruz. Bu tarz bi özel hayat güvensizlik yaratmaz mı sence?

daha fazla canın yanmadan kendini hazırla ve ayrıl derim...biliyorum ayrılmak kelimesi bile canını yakıyor ama onun için tamamen bitmiş olduğunu bilmelisin...daha fazla kendini yıpratma derim..

canım bizde öyle olmuştuk şuanki sevgilimle düşün benden dolayı numarasını değiştirmişti sonra düzelmeye yakın konuşuyorduk beni özel numaradan arıyodu yani düşünebiliyomusun onun canı ne zaman isterse arıyodu sonrasında aramız baya düzeldi tekrar sevgili olma yolundfa epey ilerledik bigün beni numarası açık aradı işte o gün bugündür sevgiliyiz sıkma canını sen sakın üzerine düşme o seni aramak için fırsat kollasın şımartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…