- 27 Ocak 2012
- 179
- 43
- 48
- Konu Sahibi jefficaalmort
-
daha önce de kabalıkları vardı ama bu kadar soğuk durmazdı hiç karşımda
ayrılığımızın suçlusu olarak beni görüyor, bunu söylemeyi unuttum.
yani demem odur ki, burnumu sürtmeye falan mı çalışıyor yoksa gemileri yakmış mı çoktan
Bir süredir ayrıydık erkek arkadaşımla ve yeni yeni konuşmaya başladık. Bunun işi gereği 3 tane hattı vardı ve biz ayrıyken benimle görüşmemek için sırasıyla iki numarasını değiştirmiş. Tam diğerini de değiştiricekken tesadüf eseri benim aramamla biz yeniden konuşmaya başladık ve son hattını değiştirmesine gerek kalmadı. Eskisi kadar aramız iyi olmasa da hergün konuşuyoruz telefonda msnde falan. Bugün sordum, sen başka hangi hatları kullanıosun dedim. "Bilmene gerek yok, bana ulaşabiliyosun sonuçta" dedi. Bu ne demek şimdi, ne cevap vericeğimi bile bilemedimAdam sanki emanetmiş gibi duruyor hayatımda, ben böyle anladım vallahi. Bunun üstüne nasıl bir tepki vermeliyim?
senle nasılsa ayrılacam bır daha degıstırme masrafına gırmıyım demk bu ne demk olcak .
senle nasılsa ayrılacam bır daha degıstırme masrafına gırmıyım demk bu ne demk olcak .
bence de :26::26:
Hayatim sana butun numaralarini vermek zorunda degil ki. adamin kendi ozel hayati var, herseyini seninle paylasmak zorunda degil, ki zaten yeni yeni gorusmeye baslamissiniz. Bir de, neden ayrildiginizda numaralarini degistirmis ki? Cok mu ariyordun? ustune gitme bu kadar. Senin de kendi ozel hayatin olsun, o zaman daha degerli olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?