- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
soruma başlarken ilk başta temennim Allah kimseye bu derdi vermesin.. benim bir ilişkim var 3 yıllık. annemle babamla tanıştılar. sevgilim Yanıma yerleşti yani Olduğum Şehire yerleşti. ünide okuyorum ben. ailesi yazdan beri oğullarının yanına gelemedi. çünkü işleri var, bir de yaşlı dedesi var ona bakıyorlar. annem buna takmış durumda, neden gelmiyor ailesi sana değer mi vermiyor kızımıza değer vermeyene biz de değer vermeyiz de bilmem ne babam da ayni şeyi diyor bizim için o iş bitti artık iyi çocuk olsa da ayrıl diyorlar. diyorum ailesi gelecek yaza doğru dedesi bir gitsin hele yok sana değer vermiyor diye taktılar. ben seviyorum inanıyorum kimse beni kandırmıyor diyorum anlamıyorlar. çok kavga ettik bu yüzden. normalde annemle babamla aram çok iyi ama. bunun dışında annemde babamda zamanında birbirlerine ihanet ettiler ve hala da ettiklerine eminim. ancak her şey çok normalmiş gibi davranıyorlar, birbirlerine sevgiyle davranıyorlar. ama annemin başka bir adamla iliskisi OLDUĞUNU biliyorum ama susuyorum. babama söyledim bunu babam neler neler var bu da bir şey mi dedi. kendisi de zamanıda aldatmıştı çünkü. neyse bana baskı yapıyorlar işte onunla evlenirsen yalnız evlenirsin bizim için bitti o iş falan.. sırf annesi henüz benimle tanışmaya gelmedi diye böyle diyorlar çok abarttılar. böyle giderse açık açık yüzlerine her şeyi vurmalı miyim sizce? siz bana böyle böyle diyorsunuz onun ailesini kötülüyorsunuz ama sizin rezilliklerinizi onlar bilse kim bilir ne der, ben sizi bu zamana kadar bunları bildiğim halde silmedim siz beni bu yüzden sileceksiniz buyrun ben sizi siliyorum desem çok mu ağır olur? elbette bu iş bu raddeye gelsin istemiyorum ikisini de çok seviyorum ama Sevdiğim insandan da ayrılmamam, birbirimiz için her şeyi yaparız o da biliyor annemin babamın bu durumunu ama ağzını açıp tek kelime etmedi benimle ağladı benimle üzüldü. npayım sizce akil verin bana