- Konu Sahibi kadergulum
merhaba arkadaşlr sırf derdime bı yorum bı moral yada yanlış yaptığım bir şeyler varsa dışarıdan bakan bırı olarak cevaplayın dıye buraya üye oldum lütfen cevap yazın
ben 20 yasında üni okuyorum.sevglmle lise 2den beri çıkıyoruz ama başımıza gelmeyen kalmadı.lise 3.sınıfın ortalırına doğru sevglimin ailesi beni öğrendi kendileri bıraz dindar bir aile oldgu için özellikle sevglimin derslerının düşük olduğu için bize kızdılar en sonunda iş aileme kadar gitii benim ailemin bır sevglm oldgundan haberı yok buarada.sevglimin ablası ve babası cat kapı bize geldiler babası araştırmış bulmuş bizim evi sevglm ve ailesi bize geldiler biz kzınızdan şikaytcıyız bıraksn oğlumzun peşini dersleri fln düştü dediler beni ve ailemi orda rezil ettiler. benm ve onun ailesi oolaydan sonra gorusmuyo bılıyolar ama bız bırbırmızden kopmadık aksine dha cok bağlandık.gizlice falan görüştük daha dikkatli olduk.snra ben üni gectım sevglim ailevi sorunlar nedeniyle dersne gtmedı babası gndermedi. o 1 sene sonra hazırlandı babası bu sefer dersne gnderdi smdide üni terchlerı yapcak benm okdgum üniye yazcak inşallah . sorun şu 3 gün önce annm ben msjlasrken bni gordu yıne o cocuklamı konusyosun konuşma olanları bılıyosun yıne babası çat kapı gelırse ne derız dedı baban duymasın fln dedı. benm moralm cok bozuldu aksam babam teravı gdnce bıdha knsutuk annmle tutamadm agladm dedm üni geccek oda dedım gecen sene ailevi sorun yüzünden hazırlnamadı fln dedım ama agladm annm kızdı htta o çocuk yuznden mı aglıyosun fln nyse işte annmle konsmuyoruz ben sanmıstmki annm ilerde bna destek olur olay unutulur çocukluk denır ve kapanır sandım tek destekcım annm goryordum ama oda bna tavır aldı. evde konusmyruz oyle arada bı yemeğin altını aç sofrayı kuralım falan tarzında knusyoruzz..cokk canımm sıkkın lütfen bı akıl verınn. ne yapmam lazım yaa