• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım ve ailemm :(( kadermmm mi bu yaa:(

ailemii düşün düşün dur . peki ya benim mutluluğum ne olacak hadi ailem için vazgeçtim diyelim ilerde pişman olmıcakmıyım kendi hayatım kendi seçimim böyle bir kararda ailem yanımda olmıcaksa benim onlar için mutluluğumdan vazgeçmemin ne önemi var ?

aslında iyi bir aile sevglim o olaydan snra annesyle konuşmuş demıs bız sevyruz evlncez fln annesıde demızüni geç ben arknzdayım dedmıs ablaasıda snrada pşman olmu keşke gtmseydık evne fln dıye snrdan pşman olmuşş ama babasıı duymasın işte garıp bir babası var. öyle işte cok moralmbozuk ya millet gelir sevgli annesine söyler bende annemdende saklıycam artık offff offf

Gençlerin sesli harf kullanmamasını anlayamıyorum yaşlanıyorum galiba. Şimdiden bunlar için canını sıkma daha önünüzde uzun yıllar var önce okulunuzu bitirin mesleğiniz olsun sonra ailelerde anlayış gösterir zaten.

aşk işte ne ondan kopabiliyorsun ne ayrılabiliyorsun..

Neden göbek bağınız bir kesilmedi ya?

Ben annemi kaybettiğimde annemsiz yaşayamayacağımı sanırdım ama 4 yıl oldu yaşıyorum.
ve ben annesiz yaşıyorsam sevdiğimdende kopabilirim.

daha neler neler çıkıcak karşına. bütün aileni yitireceğine 1 el oğlunu yitir daha mantıklı :34:

ailemii düşün düşün dur . peki ya benim mutluluğum ne olacak hadi ailem için vazgeçtim diyelim ilerde pişman olmıcakmıyım kendi hayatım kendi seçimim böyle bir kararda ailem yanımda olmıcaksa benim onlar için mutluluğumdan vazgeçmemin ne önemi var ?

Böyle bir şey var mı ya
Aile için vazgeçilmez aşktan sevgiden yani sevgilin ve sen uyumlusunuz
evet belki hep o aileyi idare etmek zorunda kalacaksın ama ben olsam ben de senin gibi gizliden devam ederdim yok yani öyle bir dünya ailene kötü davrandılar diye sen ondan vaz mı geçeceksin bakma buradaki yorumlara sen kimse de sevdiğinden geçmez iki hakaret işitince

Son düzenleme:
öyle bir ailenin oğlundan hayır gelmez dıyo annem. ama arkadslar sevglmı birtanısanız gerçekten cok ıyı bir insan ben kaçkere ahir olduk kaç yıldırda çıkıyoruz kendısı gerçekten cok iyi biri gırdgı her ortamda sevilir sayılır biri hocaları falan hep ayrı tutar onu öyle bir insan ama ailesi işteee :( aslında sevglmde dıyo evlenince bi annmle gorusurum dıyo babasını falan hıc takmıyor hcte sevmıyor babasını sevglme ben guvenıyorum benım kadar oda cok zorluk cektı benim için dısarlarda falan yattı başımıza okdar cok şey geçtiki o bakımdan o aileye gelin gıtme fikrı benm için bir şey ifade etmıyor aslında

Pardon ahir olduk ne demek :26:

merhaba arkadaşlr sırf derdime bı yorum bı moral yada yanlış yaptığım bir şeyler varsa dışarıdan bakan bırı olarak cevaplayın dıye buraya üye oldum lütfen cevap yazın:( ben 20 yasında üni okuyorum.sevglmle lise 2den beri çıkıyoruz ama başımıza gelmeyen kalmadı.lise 3.sınıfın ortalırına doğru sevglimin ailesi beni öğrendi kendileri bıraz dindar bir aile oldgu için özellikle sevglimin derslerının düşük olduğu için bize kızdılar en sonunda iş aileme kadar gitii benim ailemin bır sevglm oldgundan haberı yok buarada.sevglimin ablası ve babası cat kapı bize geldiler babası araştırmış bulmuş bizim evi sevglm ve ailesi bize geldiler biz kzınızdan şikaytcıyız bıraksn oğlumzun peşini dersleri fln düştü dediler beni ve ailemi orda rezil ettiler. benm ve onun ailesi oolaydan sonra gorusmuyo bılıyolar ama bız bırbırmızden kopmadık aksine dha cok bağlandık.gizlice falan görüştük daha dikkatli olduk.snra ben üni gectım sevglim ailevi sorunlar nedeniyle dersne gtmedı babası gndermedi. o 1 sene sonra hazırlandı babası bu sefer dersne gnderdi smdide üni terchlerı yapcak benm okdgum üniye yazcak inşallah . sorun şu 3 gün önce annm ben msjlasrken bni gordu yıne o cocuklamı konusyosun konuşma olanları bılıyosun yıne babası çat kapı gelırse ne derız dedı baban duymasın fln dedı. benm moralm cok bozuldu aksam babam teravı gdnce bıdha knsutuk annmle tutamadm agladm dedm üni geccek oda dedım gecen sene ailevi sorun yüzünden hazırlnamadı fln dedım ama agladm annm kızdı htta o çocuk yuznden mı aglıyosun fln nyse işte annmle konsmuyoruz ben sanmıstmki annm ilerde bna destek olur olay unutulur çocukluk denır ve kapanır sandım tek destekcım annm goryordum ama oda bna tavır aldı. evde konusmyruz oyle arada bı yemeğin altını aç sofrayı kuralım falan tarzında knusyoruzz..cokk canımm sıkkın lütfen bı akıl verınn. ne yapmam lazım yaa:50:

Benim annem daha ağır tepki verirdi..
Çocuktan olmasa ile o ailenden ben uzaklaşırdım..

Çocukta ana kuzusu aklında bulunsun..

Benim 17 yaşındaki kardeşimin 1.5 yıllık sevgilisi var anneme ezdirmez kızı, kızada annemi ezdirmez..
Kıza kötü bşey söylicekse anca kendi söyler biz söylersek bozulur..
Aynı durum kız içinde geçerli..

Yani sevgiliniz hala ana kuzusu ilerde inşALLAH çok çekmezsin :34:

merhaba arkadaşlr sırf derdime bı yorum bı moral yada yanlış yaptığım bir şeyler varsa dışarıdan bakan bırı olarak cevaplayın dıye buraya üye oldum lütfen cevap yazın:( ben 20 yasında üni okuyorum.sevglmle lise 2den beri çıkıyoruz ama başımıza gelmeyen kalmadı.lise 3.sınıfın ortalırına doğru sevglimin ailesi beni öğrendi kendileri bıraz dindar bir aile oldgu için özellikle sevglimin derslerının düşük olduğu için bize kızdılar en sonunda iş aileme kadar gitii benim ailemin bır sevglm oldgundan haberı yok buarada.sevglimin ablası ve babası cat kapı bize geldiler babası araştırmış bulmuş bizim evi sevglm ve ailesi bize geldiler biz kzınızdan şikaytcıyız bıraksn oğlumzun peşini dersleri fln düştü dediler beni ve ailemi orda rezil ettiler. benm ve onun ailesi oolaydan sonra gorusmuyo bılıyolar ama bız bırbırmızden kopmadık aksine dha cok bağlandık.gizlice falan görüştük daha dikkatli olduk.snra ben üni gectım sevglim ailevi sorunlar nedeniyle dersne gtmedı babası gndermedi. o 1 sene sonra hazırlandı babası bu sefer dersne gnderdi smdide üni terchlerı yapcak benm okdgum üniye yazcak inşallah . sorun şu 3 gün önce annm ben msjlasrken bni gordu yıne o cocuklamı konusyosun konuşma olanları bılıyosun yıne babası çat kapı gelırse ne derız dedı baban duymasın fln dedı. benm moralm cok bozuldu aksam babam teravı gdnce bıdha knsutuk annmle tutamadm agladm dedm üni geccek oda dedım gecen sene ailevi sorun yüzünden hazırlnamadı fln dedım ama agladm annm kızdı htta o çocuk yuznden mı aglıyosun fln nyse işte annmle konsmuyoruz ben sanmıstmki annm ilerde bna destek olur olay unutulur çocukluk denır ve kapanır sandım tek destekcım annm goryordum ama oda bna tavır aldı. evde konusmyruz oyle arada bı yemeğin altını aç sofrayı kuralım falan tarzında knusyoruzz..cokk canımm sıkkın lütfen bı akıl verınn. ne yapmam lazım yaa:50:

Benim evimi basacak,bende kızıma destek verecem mazallah...
Birde anneyle konuşmamak nedir yahu...

çeşitli dinlerde kıyamet öncesinde alametlerle kendisini belli edeceği belirtilen zaman dilimi, dünyanın son günleri..

Ahirin anlamı buymuş..

ahir oldu demek istememiştim benim klavye acizliğimden kaynaklanıyor şahit olduum demek istedim

kaç kere ahir olduk? Kaç kere son olduk? mu demek anlamadım ya neyse :45:

Seni anliyorum bende annemle bu konulari konusamam bizde cok tartistik halada devam ediyoruz hatta bende universiteye gidicem ve benimde yakin zamanda annemle.erkek arkadas sorunum oldu.Anneler boyle malesef ayni pencereden bakamiyoruz ve bu mumkunde degil sen anneni alttan al bisey deme bisey yokmus gibi davran o zaten anliyodur senin hala konustugunu eger erkek arkadasina gercekten guveniyosan bide senin okuluna gelirse devam et ama yine baya sorun olucaktir ikinizde ailelerinize karsi guclu durmalisiniz degicegne inaniyosaniz birakmayin

Seni anliyorum bende annemle bu konulari konusamam bizde cok tartistik halada devam ediyoruz hatta bende universiteye gidicem ve benimde yakin zamanda annemle.erkek arkadas sorunum oldu.Anneler boyle malesef ayni pencereden bakamiyoruz ve bu mumkunde degil sen anneni alttan al bisey deme bisey yokmus gibi davran o zaten anliyodur senin hala konustugunu eger erkek arkadasina gercekten guveniyosan bide senin okuluna gelirse devam et ama yine baya sorun olucaktir ikinizde ailelerinize karsi guclu durmalisiniz degicegne inaniyosaniz birakmayin

ikisi aynı şeymi sizce?
sizin erkek arkadaşınız ailesi kapınıza gelip, OĞLUMUN peşini bırakın dedilermi?

İkisi ayni sey demedim anlayabilcegimi ifade etmeye calistim ama sizin anlayisiniz kit oldugu icin bunu anlayamadiniz.

ALLAHım yarabbim nekadar meraklısınız insanlara laf sokmaya.
ama seviyenize düşmeyeceğim
iyi akşamlar :ssz::ssz:

Back
X