Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadaşım ve ailemm :(( kadermmm mi bu yaa:(
Babanız gerçekten çok anlayışlıymış kıymetini bilin Ayyy bi an kendi babamı düşündümde böyle bişey başına gelse katil olurdu heralde adamcağız Gerçi ona gerek kalmaz ben babama böyle şeyler söyleyen bi adama bizzat dalardım
Madem erkek arkadaşınızla birbirinizden vazgeçemiyosunuz babasını ikna etsin gelip ailenizden ve sizden eşşek gibi özür dilesin yada erkek arkadaşın babasını reddetmeli Başka türlü olmaz bu iş Ben olsam öyle bi adamın yüzüne bakmazdım çünkü
canım aynı şekilde benimde erkek arkadaşımı ailem istemiyor.. annesi gelip isteyeceğiz diye bizimkilere haber gönderdi ama annem bunu duyunca daha çok sinirlendi.. erkek arkadaşım gelip annemle konuşmak istedi ama annem konuşmak bile istemeyip kapıdan geri çevirdi.. o gunun aksamına annem bnimle konuştu çok şeyler söyledi kendini bile bile ateşe atıyorsun ayrılcaksın ondan gibi sözler soyledi,söylendi ağladı ve giiti ve ben dayanamadım tamam anne ayrılcm dedim ama en fazla 2 hafta ayrı kaldık nasıl oldu bilmiyorum tekrar birleştik onsuz olduğum zamn cok üzgündüm.. şimdi annemden gizli görüşüyoruz ama sonu ne olcak bilmiyorumm.. senin gibi bizde konşmadık annemle şimdi tekrar duyar ve aynısı olur diye korkuyorumm