erkek arkadasim ve annem

canancan0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
20
1
1
Ankara
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...

Yanlış düşünüyorsun
Herkes vakti geldiğinde yuvasını kurmalı
Herkesin kapısı ayrı olmalı
Evlenmen anneni terk etmen demek değil
Sen hep onun evladı olacaksın, bir elin hep onun üzerinde olacak

Annen zaten sizle yaşamak istemezmiş.
Ne diye böyle söyledin ki?

hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...

Bence evlen. Saçma bir evhama kapılmışsın. Her insan annesini sever, yalnız bırakmak istemez ama unutma günün birinde annen yanında olmadığında pişman olursun.

Yanlış düşünüyorsun

Annen zaten sizle yaşamak istemezmiş.
Ne diye böyle söyledin ki?

cunku annem ablamlardayken bile varla yok arasi. enistemi rahatsiz etmemeye calisiyor. yani cift olarak onlarin arasina girmis olmaktan kaciniyor . anneme gore de evli herkesin kapisi farkli olmali.

Genelde erkekler talep eder bunu bu kez tersi olmuş. Kendini onun yerine koy. Babası yalnız olsaydı ve babam bizimle yaşamazsa seninle evlenemem deseydi ne yapardın? Buna cevabın kabul ederim olur muydu?

Çok büyük yanlışa doğru gidiyorsun haberin olsun. Annen bakıma muhtaç değilse bu düşüncen doğru değil. Annenin yaptığı da fedakarlık değil. O da kendini düşünüyor, kendi rahatını düşünüyor sonuçta. Sen ise herkesi zora sokuyorsun.

cunku annem ablamlardayken bile varla yok arasi. enistemi rahatsiz etmemeye calisiyor. yani cift olarak onlarin arasina girmis olmaktan kaciniyor . anneme gore de evli herkesin kapisi farkli olmali.

Eee ben de aynısını dedim.
Kapınız ayrı olsun istermiş anne de zaten.
Sen neyi kasıyorsun?

Yanlış düşünüyorsun

bende boyle dusunebilsem keske . bilmiyorum babam yok ablam yok ben yokum cok yalniz kalacakmis gibime geliyor.

yanlış düşünüyosun annenin ne işi var evlenince anneni atmıyorsun ama gelipte aynı eve sokmak ne demek..kaynana için geçerli olsa ortalığı yıkardın burada..erkek arkadaşın çok olgunca düşünüyor..hiç kimse ömür boyu yaşamayacak buna vicdan yapmaya gerek yok..annenle ilgini alakanı kesmezsin yakınına oturursun ama aynı ev olmaz..

Annen doğrusunu düşünüyor
Sitede biraz gez, bak insanlar birlikte yaşayınca ne gibi sorunlar çıkıyor
Aklı başında her insan annen gibi düşünür

Erkek arkadasiniz haklu .. Evlenince ozel bir hayati olmali insanin.
Rahat olmali esiyle, Annen bakima muhtac degilse saglikliysa bence sizinle yasamasina gerej yok..
hepimiz annemizden zor ayrildik ama zamanla herkes kendi yuvasini kurmak zorunda..
bence bu konuyu birdaha erkek arkadasina acmamalisin...

sizlerin dusuncelerini almak istedim. hayatin cok basindayim ne dogru ne yanlis karar veremiyorum. annem iyi Allaha sukur eli ayagi tutuyor kendi islerini yapabiliyor.

Annenle yakın otursanız ama evleriniz farklı olsa sevgiliniz kabul etmez mi peki. ben de anneme çok düşkünüm,3 yıllık evliyim ve aynı binadayız. En ufak bir sorun yaşamadık çok şükür.

bende boyle dusunebilsem keske . bilmiyorum babam yok ablam yok ben yokum cok yalniz kalacakmis gibime geliyor.

O da kendine göre bir düzen kuracak
Bunun en tatlı örneği benim teyzemdir
Eşi vefat etti, iki çocuğunu evlendirdi
Kendine öyle güzel bir düzen kurdu ki
Sırayla çocuklarına gider, kısa kısa turlara gider, yazlığına gider hep bir faaliyet
Hayat 55 yaşımdan sonra başladı der bazen
Annende bunun gibi kendine uyan bir düzen kuracak

O da kendine göre bir düzen kuracak
Bunun en tatlı örneği benim teyzemdir
Eşi vefat etti, iki çocuğunu evlendirdi
Kendine öyle güzel bir düzen kurdu ki
Sırayla çocuklarına gider, kısa kısa turlara gider, yazlığına gider hep bir faaliyet
Hayat 55 yaşımdan sonra başladı der bazen
Annende bunun gibi kendine uyan bir düzen kuracak

erkek arkadasimin soyledigini siz de olgun mu buluyorsunuz . olmasi gereken bu mu yani herkesin kendi evi olmasi. kimbilir annem de teyzeniz kadar mutlu olur belki.

Evlenmeyip kismetini tepme derim. ALLAH gecinden versin Annen vefat ettiginde bu sefer sen tek kalacaksin.

Back
X