erkek arkadasim ve annem

Bende sacma buluyorum. Sen kendini onun yerine koy. Afedersin ama annen yan odadayken gece esinle ayni odada yatmaya gidebilecekmisin? Ben sahsen yapamam. Gece banyoya giderken acaba ne dusunuyor der utanirim. Kusura bakma ama annenin dibinden ayrilmak istemeyen evliligi dusunmez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim babamda ben 10 yaşındayken vefat etti.anneme aşırı düşkünüm.annem herşeyim oldu.15 ay önce evlendim.eşimde anneme düşkünlüğümü bildiği için anneme yakın yerden ev tuttuk.annem yalnız olduğu için sık sık gelir bizde kalır ama asla temelli kalmayı kabul etmez.eşim annen temelli bizde kalabilir diyor ama annem herkesin evi olmalı olmaz diyor bende hakveriyorum.ne annenden ne sevdiğinden vazgeçmeden orta yolu bulacaksın.ben annemle her gün görüşüyorum.annem bana gelmediği zaman ben gidiyorum.

hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...

Ileride gecmise baktiginizda yeni evlilik zamanlarinizda hep anneniz olacak raahat olamiycaksiniz. Eminim annenizde rahat olaamaz sizinle yasamaktan. Ayri ev acarsiniz eger cok istiyosaniz ayni apartmanda farkli dairelerde olabilirsiniz.bes on sene sonra calisiyorsaniz zaten annenizi yaninizada alabilirsiniz bence ama simdi icin cok erken

hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...

ev ev üstüne olmaz.
annenize yakın bi yerden tutun
gün içinde de görüşürsünüz.
sevgiliniz haklı
anneniz hasta ya da bakıma muhtaç değilse aynı evde yaşamayın

Kizma ama annenden ayrilamiyorsan evlenme arkadasim.
Evlilik iki kisiyle kurulur neticede. Saglik ya da maddi durum bakimindan gerekmedikce kaynanayla yasamak hos birsey olmasa gerek. Hem kadin hem erkek icin. Ben erkek arkadasina hak verdim, kim olsa istemez boyle birsey. Gerek de yokmus. Hem annen de istemezmis. Niye durup dururken zorluk cikardin ki? Annenin sizinle yasamak istememesi fedakarlik degil, olmasi gereken bir davranis. Normal olan o zaten.

Kizma ama annenden ayrilamiyorsan evlenme arkadasim.
Evlilik iki kisiyle kurulur neticede. Saglik ya da maddi durum bakimindan gerekmedikce kaynanayla yasamak hos birsey olmasa gerek. Hem kadin hem erkek icin. Ben erkek arkadasina hak verdim, kim olsa istemez boyle birsey. Gerek de yokmus. Hem annen de istemezmis. Niye durup dururken zorluk cikardin ki? Annenin sizinle yasamak istememesi fedakarlik degil, olmasi gereken bir davranis. Normal olan o zaten.

niye kizayim vakit ayirip cevap vermissin :) farkli pencerelerden goremiyordum. ben hep kendi acimdan baktim. sanirim en mantiklisi yakin oturmak.

Ileride gecmise baktiginizda yeni evlilik zamanlarinizda hep anneniz olacak raahat olamiycaksiniz. Eminim annenizde rahat olaamaz sizinle yasamaktan. Ayri ev acarsiniz eger cok istiyosaniz ayni apartmanda farkli dairelerde olabilirsiniz.bes on sene sonra calisiyorsaniz zaten annenizi yaninizada alabilirsiniz bence ama simdi icin cok erken

çocugum oldugunda annem bakabilir bence de. ben anladim herkesin demek istedigini. taşlar yerine oturup saglam temel olana kadar cift olarak yasamak lazim.

Back
X