- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi canancan0606
çocuk çok haklı, annen de.. abartıyorsun, duygusal anına geldi sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fazlaca duygusal bakiyorum sanirim biraz daha olgun bakmaliyim. erkek arkadasimi icten ice suclamistim kendimce . niye istemiyor diye
Erkek ark. çok olgunmuş takdir ettim.
Yaşınız kaç?
masallah oyle. ben 23 yasindayim erkek arkadasim 25.
Canım ev ev üstüne olmaz.
Burada ki yorumları görünce fikrin de değişti sanırım?
Mutluluklar![]()
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
Kizma ama annenden ayrilamiyorsan evlenme arkadasim.
Evlilik iki kisiyle kurulur neticede. Saglik ya da maddi durum bakimindan gerekmedikce kaynanayla yasamak hos birsey olmasa gerek. Hem kadin hem erkek icin. Ben erkek arkadasina hak verdim, kim olsa istemez boyle birsey. Gerek de yokmus. Hem annen de istemezmis. Niye durup dururken zorluk cikardin ki? Annenin sizinle yasamak istememesi fedakarlik degil, olmasi gereken bir davranis. Normal olan o zaten.
Ileride gecmise baktiginizda yeni evlilik zamanlarinizda hep anneniz olacak raahat olamiycaksiniz. Eminim annenizde rahat olaamaz sizinle yasamaktan. Ayri ev acarsiniz eger cok istiyosaniz ayni apartmanda farkli dairelerde olabilirsiniz.bes on sene sonra calisiyorsaniz zaten annenizi yaninizada alabilirsiniz bence ama simdi icin cok erken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.