- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
dün akşam regla daha 7 gün var yumurtalama günüm 4 gün önceydiNe zaman oldu ve takvim takibi yapiyormusun regli donemin falan ?
Hamile kalmayı istiyorum :) ağustosta dügünümüz var :) ama dügün oncesi hamile kalmak istemiyordumHic.belli olmaz bekliyeceksin zewke dalmadan once dusunseydin .s
Yok artik dugunden once hamile mi kalinir??Hamile kalmayı istiyorum :) ağustossta dügünümüz var :)
Yani bildigim kadariyla yumurtlama gunleri disindaki gunler cok az ihtimal ama bellide olmaz tabiHamile kalmayı istiyorum :) ağustossta dügünümüz var :)
Bende dügünden önce hamile kalmak istemiyorum ama olursa dügünde tombiş olurum :)Yok artik dugunden once hamile mi kalinir??
Çok az kaçmışa bile tutar mi ?Yani bildigim kadariyla yumurtlama gunleri disindaki gunler cok az ihtimal ama bellide olmaz tabi
Valla ben bisey anlamadim anlayanlar cevaplasin :))Bende dügünden önce hamile kalmak istemiyorum ama olursa dügünde tombiş olurum :)
Yani şöyle diyim bende kararsızım istiyorum ama dügünden önce değil ama hamile kalırsamda çok sevinirim :)Valla ben bisey anlamadim anlayanlar cevaplasin :))
Evet cunku canli olduklari icin sperm hucreleeri bide eger sildysen sileyim derken itmiste olabilrsn canim :)Çok az kaçmışa bile tutar mi ?
Bende kararsızım karışık duygular içindeyim hem istiyorum hem istemiyorum sevgilime kaçtı dedim olsun dedi bilerek yapmadı ama hamile kalırsam çok sevinirEvet cunku canli olduklari icin sperm hucreleeri bide eger sildysen sileyim derken itmiste olabilrsn canim :)
Bende evlenir evlenmez kalmistm ne takip ne bisey yapmazdim tabi hangisnde tuttu bilemem :) gerci kalbi gelismi durdugu icin aldrdik cok kararsz kalirsan erken gebelik testleri var onlardan yapa bilirsin varsada allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin :)Bende kararsızım karışık duygular içindeyim hem istiyorum hem istemiyorum sevgilime kaçtı dedim olsun dedi bilerek yapmadı ama hamile kalırsam çok sevinir
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın :)Bende evlenir evlenmez kalmistm ne takip ne bisey yapmazdim tabi hangisnde tuttu bilemem :) gerci kalbi gelismi durdugu icin aldrdik cok kararsz kalirsan erken gebelik testleri var onlardan yapa bilirsin varsada allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin :)
Reglin den sonra daha 2 gun once girdiysen tabi hemen cikmaz bunu soylememistin ben surekli olan birsey sanmistim :)Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın :)
Regl geçtikten sonra yapılmıyor mu erken gebelik testi bi de 2 gün önce ilişkiye girdim çok erken değil mi
adetten 2 gun gecikince test yap eger gecikirsen gecikmezsen problem yok
Hadi bakalım hayırlısıadetten 2 gun gecikince test yap eger gecikirsen gecikmezsen problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?