- Konu Sahibi chebelladonna
Çok doğru şeyler söylüyorsun ama çok acı ve fazla şeyler şu an benim için, hazır hissetmiyorum kendimi bu söylediklerine. Yine burnum fırık fırık akmaya başladı, yüzüm gözüm sırılsıklam oldu :) Biz fazla ağlıyoruz bu aralar, evet fazla duygusallaştık :) Bana söylediği şeyleri başkasına söyleyeceği fikri, beni değil de başkalarını seveceği fikri delirtiyor beni. Rol yapamam ona, çünkü ona yalan söylemeyi öğrenmedim, öğrenemedim çünkü bana karşı o kadar dürüst ve insancıl ki. Ayrılamam da, sence ona karşı hislerimi ona doğru yansıtamadığım için psikolojik destek almalı mıyım canım? O bana elbet kendisinde de bir problem olduğunu, yoksa zorluk çekmemem gerektiğini söyledi ve birlikte destek almayı teklif etti, çift terapisi gibi bir şey. Sence destek almalı mıyım, alırsam bireysel mi olmalı yoksa çift olarak mı?
çift olarak gidin derim. ama psikolog falan filan hiç yani benim gözümde. herşey insanın ta kendisinde biter. ben tam anlıyamadım nasıl belli edemiyorsun ki duyguları? ve o nasıl belli etmeni istiyor?