merhaba bayanlar. Ben yeni üye oldum. Üye olmamaın en büyük sebebi bu konuyu açmak istememdi. Ama kararsız kalmıştım açıyım dedim
Benim bi erkek arkadaşım var(dı) 3.5 yıldır çıkıyorduk. Nerdeyse birbirimizi görmediğimiz birgün yoktu. Fakat bazı arkadaşlar ve akrabalar nedeniyle aramıza mesafe koydum onla. 2 haftadır konuşmuyoruz
Çünkü: ikimiz aynı yaştayız( ben erkeğin büyük olması taraftarıyım)
İkincisi ve en önemlisi bize biraz zıt bi memlketten. Arkadaşlarım ve akrabalarımdan bazıları 'baban kabul etmez onu saçmalama bitir ' dediler
Memleket meselesinden çok çektik yıllarca hep bi sorun yaşadık
Aramıza biraz mesafede girdi. Ben üniversite okuyorum şuan. Ama o tekrar hazırlanıyo daha iyi bi bölüm için. Bu yüzden benle pek ilgilenemiyor
Benm derdim ilerde bunlar sorun çıkartırmı. Babamın onu kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum çünkü
Kuzenlerim bile ' eğer onla evlenirsen senin düğününe gelmeyiz' dediler
Çocuk iyi biri fakat bunlar büyük bi dert oldu benim için. Ailemi bu nedenle karşıma almak istemem
Yol yakınken gerimi döniyim ona. Yoksa yoluma devammı ediyim?!:2:

Bu arada aşırı kıskançtır. Bugüne kadar bi erkekle konışıyım hemen sorun eder fakat kendi kızlı erkekli konuşur
Bir erkek sizi kendi yaşamınıza girdi diye ÇEVRENİZDEN UZAK TUTUYORSA o kişi güven olarak sakattır.
Özgüveninizi böyle böyle yıkar.Sizi yalnız kendine bağımlı hale getirir.O yokken evde oturup onu beklemenizi,erkeklerle konuşmanızı yasaklayarak sizi kıskanç olduguna ikna eder.
Aslında sadece KORKUYORDUR.Dışardakiler kadar iyi olmadıgını bildiginden kıyaslanacagı kişileri yani muhtemel rakipleri veya sizi uyarabilecek kadim dostları devreden çıkartıyorsur.
KISKANÇ,SINIRLAYICI,KARIŞAN,YASAKLAR KOYAN KİŞİ DUYGUSAL OLARAK SORUNLUDUR.Kendinize bunu yapmayın yaptırmayın.
Kıskanılmayı seviyorumönemsendigimi hissediyorum diye başlayan kabul sizi ESARETE götürür.Gözünü açın artık .
Çok kötü bir çevreniz yoksa -ki sizi o çevrede görüp tanıdıgı için söz söylemeye yine de hakkı yoktur ancak önerilerde bulunabilir--kısıtlayan erkeklerden uzak durun..,
ARKADASIM ARKANA BAKMADAN KAÇ.KK yı okumanı bile sorun eden bir adam ,bir sürü sorun çıkacak nüans...olmaz ,olmasın zaten.Oku hayatını kazan ,ve psikopatlardan uzak dur:))