• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve depresyonu

Ben cuma günü ailemin yanına geldim. Foursquare'den yer bildirimi yaptım. Buna hiçbir şey demedim. Aramadım mesajda atmadım. Saat 6 gibi mesaj attı napıyorsun dedi. Cevap vermedim. Saat 8 gibi işten çıkınca aradı. Açmadım. Hemen mesaj atmış telefonu açma bana haber de verme diye. Bende buna bir saat sonra cevap verdim. Sana kırgındım ve bu yüzden de hiçbir şey yazmadım kırgınlığım yeni yeni geçiyor diye. Iki haftadır bunun canı sıkkın. Ayrılmayı düşünen insan bu kadar uzatmaz. Hepsinden geçtim iki gün önce böyle söylemez.

Derdini anlatmıyor değil derdini anlatıyor. Bazen anlatmıyor. Şu birlikte olduğumuz zamandan beri iki kere böyle depresyona girdi. Ilki işini kaybettiği içindi. Ikincisinin sebebini bilmiyorum. O ikincisi iki haftadır sürüyor işte. Anlam veremiyorum. Bitirecek bir insan olmuş olsa böyle şeylerle uğraşmaz aslında. Direk söyler. Tanıyorum. Bir kere en başlarda bir sorun olmuştu ayrılmayı düşündün sanmıştım dedim. Öyle birşey olsa söylerim uzatmam ki demişti. Bi kere morali bir iki günlük bozulup bana patlamıştı bende üzülmüştüm ertesi günü herşey üst üste geldi canımın sıkkın olduğu zaman olduğu için öyle söyledim demişti. Ya anlam veremiyorum. Ikinci defa bir depresyon türü geçiriyoruz ilkinde derdini bildiğim için ara ara mesaj atsa da yüzü asık olsa da mutsuz dursa da biliyordum sebebini. Bu seferkini bilmiyorum. Nebilim kaç yaşında insanlarız, kendimi düşünüyorum ayrılmayı istemiş olsam duramam söylerim. Bundan önceki sevgilimle kavga etmiştik bir anda ayrılmak istediğimi boğulduğumu düşündüm iki gün sonra söyledim. Ama iki hafta geçti. Iki haftadır böyle. Önceki depresyonu da bir buçuk ay sürmüştü.

Çok emin olma yine de ben buluştuğumuz çok çok güzel bi'günün sonunda terkedilmiştim. Ki nerden baksan bir buçuk yıl olmuştu Mart ayında psikolojik sorunlar vs diye içe kapanmalar, az mesajlar derken Eylül'e gelmiştik. Arkadaş olarak tanıdığın zamana aldanma, sevgililik dönemini baz al ki kısacık zaman diliminde adam iki kere böyle olmuş. O ayrılacak olsam söylerimler iş ciddiye bindi mi olmuyo. Böyledir demiyorum ama bu kısımları da baz al diyorum. En iyisi kendini çek ondan adım bekle:31:.

Yok arkadaş olduğumuz dönemleri almıyorum. Ilişkimiz varken bunu söylemişti gene bir ciddilik vardı yani söylerim demişti. Çok emin değilim. Düşündüm de böyle birşey var mıdır diye. Bir hafta bu sıkıntısı olduktan sonra kendisini geri çekmeye başlayınca aradım. Ne bu dedim konuştum bayağı bayağı. Ayrılmayı istiyor musun diye açık açık söylemedim ama o duruma getirdim konuyu. Eğer düşünüyor olsa o zamanda da söylerdi diye düşünüyorum. Uzatmazdı bence. Bilmiyorum. Belki de uzatırdı. Emin değilim. Sonrasında mesaj atmaya biraz başlamıştı. Yine bi çöküntü oldu. Daha tam toplamadan yine başladı. Ikinci haftanın içerisinde. Ve artık ciddi ciddi üzülüyorum. Bilmiyorum ya of kafam karışık.

Yok arkadaş olduğumuz dönemleri almıyorum. Ilişkimiz varken bunu söylemişti gene bir ciddilik vardı yani söylerim demişti. Çok emin değilim. Düşündüm de böyle birşey var mıdır diye. Bir hafta bu sıkıntısı olduktan sonra kendisini geri çekmeye başlayınca aradım. Ne bu dedim konuştum bayağı bayağı. Ayrılmayı istiyor musun diye açık açık söylemedim ama o duruma getirdim konuyu. Eğer düşünüyor olsa o zamanda da söylerdi diye düşünüyorum. Uzatmazdı bence. Bilmiyorum. Belki de uzatırdı. Emin değilim. Sonrasında mesaj atmaya biraz başlamıştı. Yine bi çöküntü oldu. Daha tam toplamadan yine başladı. Ikinci haftanın içerisinde. Ve artık ciddi ciddi üzülüyorum. Bilmiyorum ya of kafam karışık.

Ya cidden bilmiyorum ben ayrılık konuşması yapacağı gün dürtmesem söylemiyodu yine öyle içine kapanık dalgın olacaktı.
Noldu demiştim bi'şey yok ya, bizle mi ilgili yooo saçmalama, en son söyliyceksin diye diretince dökülmüştü. Meğersem çoktandır git gel yapıyomuş kafasında. Yani onu en iyi tanıyan sensin ama tedbiri elden bırakma köşene çekil o desin noluyo diye.

Ya canım seni üzmek istemem ama konunun maddiyat veya işle ilgili oolduğunu sanmam..sana ısınanamamış ya da ayrılmak istiyo olabilir, gözünü karartacak kadar çok sevmiyordur belki ama ne zamandır birliktesiniz bu da önemli,yeni sayılacak (1 yıl maksimumum) bir ilişkiyse bu belki düzelir,ama uzun süreliyse zor düzelir diye düşünüyorum..

Biraz zaman ver üzerine gitme sürekli sıkıntın ne diye sorma,bi süre o aramadan arama..böyle devam et düzelirse devam edersiniz..ama daha çok biteceğine kendini hazırla bence canım..seviyomusun,biterse kaldırabilecek misin?

Back
X