Derdini anlatmıyor değil derdini anlatıyor. Bazen anlatmıyor. Şu birlikte olduğumuz zamandan beri iki kere böyle depresyona girdi. Ilki işini kaybettiği içindi. Ikincisinin sebebini bilmiyorum. O ikincisi iki haftadır sürüyor işte. Anlam veremiyorum. Bitirecek bir insan olmuş olsa böyle şeylerle uğraşmaz aslında. Direk söyler. Tanıyorum. Bir kere en başlarda bir sorun olmuştu ayrılmayı düşündün sanmıştım dedim. Öyle birşey olsa söylerim uzatmam ki demişti. Bi kere morali bir iki günlük bozulup bana patlamıştı bende üzülmüştüm ertesi günü herşey üst üste geldi canımın sıkkın olduğu zaman olduğu için öyle söyledim demişti. Ya anlam veremiyorum. Ikinci defa bir depresyon türü geçiriyoruz ilkinde derdini bildiğim için ara ara mesaj atsa da yüzü asık olsa da mutsuz dursa da biliyordum sebebini. Bu seferkini bilmiyorum. Nebilim kaç yaşında insanlarız, kendimi düşünüyorum ayrılmayı istemiş olsam duramam söylerim. Bundan önceki sevgilimle kavga etmiştik bir anda ayrılmak istediğimi boğulduğumu düşündüm iki gün sonra söyledim. Ama iki hafta geçti. Iki haftadır böyle. Önceki depresyonu da bir buçuk ay sürmüştü.