• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım ve eski sevgilisi

osnurdrita

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
2
0
16
İstanbul
erkek arkadaşmla 6 ay oldu çıkmaya başlayalı ama daha geçen gün ögrendm ki eski sevgilileriyle 4 tanesiyle birliktelik yaşamış bana söylerken çok pişmandı geçmişinden yargılayamıyorm çünkü o zaman ben yoktum hayatından benden önce biraz sallantılı bir dönemden sonra onun yanında olup elini bırakmamaya karar verdim ama insan düşünmeden duramıyor o kadar zor ki en mutlu anlarınızda bile aklınıza geliyor biliyorum yanında durma kararı aldıktan sonra bu çok anlamsız ama kayboluyor işte insan bazen napcagımı bilmiyorum :/

erkek arkadaşmla 6 ay oldu çıkmaya başlayalı ama daha geçen gün ögrendm ki eski sevgilileriyle 4 tanesiyle birliktelik yaşamış bana söylerken çok pişmandı geçmişinden yargılayamıyorm çünkü o zaman ben yoktum hayatından benden önce biraz sallantılı bir dönemden sonra onun yanında olup elini bırakmamaya karar verdim ama insan düşünmeden duramıyor o kadar zor ki en mutlu anlarınızda bile aklınıza geliyor biliyorum yanında durma kararı aldıktan sonra bu çok anlamsız ama kayboluyor işte insan bazen napcagımı bilmiyorum :/

kız boşver sanane eski sevgilerinden , aynı evde yaşamışlarsa yaşamışlar, şuan sevgilin sana ait ve inş da sana ait olacak:)

Yanında olmaya karar vermişsin takma canım inşAllah sen son olursun :16: Buna takılıp takılıp da ilişkini ziyan etme, ama benim yapım böyle ben bunu kaldıramam aklımdan gitmiyor diyorsan da kendini de onu da harap etme.. Kendine daha önce kimseyle ilişkiye girmemiş bir sevgili bulursan daha iyi olur eğer kafaya çok takacak kaldıramayacak biriysen

Kızlar böyle şeyleri pek önemsemez,senin yerin de erkek olsa çok fazla takardı :34::34:..altı aydır çıkıyorsunuz yeni mi öğrendin ayrıca bunu..

Hadi 1-2 olsa anlık bir şey, hata falan diyeceğim de 4 tane yani :26: ... Bilemedim gerçekten, kabullenmesi zor bir durum, zira aynı şeyi sen yapmış olsan nasıl tepki verirdi acaba? :44: Ama tabii ki tercih meselesi bu, önemli değil benim için dersen mutluluklar sana. :34:

boşverrrrr geçmiş geçmişte kalmış takılma
arkadaşa katılıyorum tam tersi olsaydı tekmeyi yemiştin tabi önce kullanırdı sonra tekme atardı

Geçmişine bu kadar fazla takılıyorsann ozaman ayrıll kendinede krşı tarafada zarar verme.:34: Bir ilşkide geçmiş irdelenmez birlikte olmuşsa olmuştur geri alamazsın kii.Ha ben bakireyim bakir birini istiyorum dersen ona göre biriyle ilşki yaşarsın.Bende bekarım , eski sevgilelerimle cinsel anlamda bir yakınlaşma dahii yaşamadım.Ama karşımdaki insanın geçmişte kimle birlikte olmuş ne yapmış ne etmiş bunlara takılmam çünkü geçmiş geçmiştir bir daha geri gelmez geri alamazsınn.:34: Dediğim gibi bu tür şeylere çok takıyorsan bakir birini bulursun için rahat eder arkadaşım.:ssz: bu olaya bu kadar çok takılman yaşından da kaynaklanabilir bilmiyorum kaç yaşındasın ama bu kadar takılman çok saçma.

sen bu kişi ile bir gelecek görüyor musun , hadi sevgili olarak katlandın diyelim, koca olarak baba olarak onu uygun buluyor musun. ailen böyle bir damadı kabul eder mi. bu sorulara cevap vermen lazım kendi içinde. sonra evliliğinizde sorun yapar mı. evlenmeyi düşünmüyorsan boşuna vaktini harcama bence yanlız kalmak da iyidir kafan rahat eder

canım eğer ki birlikteliğinde sorun yaşamak istemiyorsan sileceksin geçmişi..
ki ne onun ne de senin geçmişleriniz ikinizide ilgilendirmez..
anlıyorum düşünüyorsun, aklından çıkmamasıda normal ancak ilişkiniz çok yeni zamanla karşı tarafın sevgisinden, ciddiyetinden emin olunca inan aklının ucundan bile geçmeyecek..
ne olursa olsun düşüncelerini ne sevgiline ne de ilişkinize yansıtma; zarar görürsün..

Güzelim sevgilin 4 sevgilisiyle ne vaadlerle birlikte yaşadı bunu düşün bence? acaba ciddi bir birliktelik ve evliliğe giden bir yol gösterip kızları kullanmış olmasın ben olsam bu açıdan incelerdim sevgilimi

Bana çok ayıp geliyor bu konulardan bahsetmek!
Sevgilim benden önce kaç kişiyle seviştiğini söylese ondan soğurdum sanırım.
Yetişkin,sağlıklı bir adamsa cinsellik yaşamış olması normal ama anlatması abes bence.
Aynı şekilde bana da sorulsun istemem.
Tamam çiftler dürüst olsun birbirine ama deşifre olmaya da gerek yok.
3'ü,5'i öğrenince ne elde ediyorsunuz ki?

kapalı kutu gibisin nedense onu sevmem bunu nıye yaptın diye beni bile yargıladın hemen biri hayatındaysa sırlarını öğrenmek didiklemek hakkındır ya öğreniceksin ya 2-3 yıl sonra öğrenip yıkılacaksın en guzeli öğrenip yuzune vurup gitmek en başta hatalı olan karsındakıyse sana köpürmeye yuzu yok hakkı asla yoktur .senin kızma hakkın vardır bende öyle yaptım fakat yazı doğru erkek .... bir bayana asla anlatmaz bu ahlaksızlıktır yap et sonra temiz bayan iste buda oldukça saçmadır kirli erkek temiz kız hak etmez bizim beylerimiz gezip tozup el bile tutmamış kişi isterler dul bayanı aşağlarlar kullanıp atmak isterler acımazlar bile genç kızlarımız asıl buna çok dikkat etmelidir bunun dışında gercekten temiz erkeklerde var dunyada1 kişiyle çıkmış yada sevmiş olmuş ama bulmak için uğraşmak lazım

Son düzenleme:
sen bu kişi ile bir gelecek görüyor musun , hadi sevgili olarak katlandın diyelim, koca olarak baba olarak onu uygun buluyor musun. ailen böyle bir damadı kabul eder mi. bu sorulara cevap vermen lazım kendi içinde. sonra evliliğinizde sorun yapar mı. evlenmeyi düşünmüyorsan boşuna vaktini harcama bence yanlız kalmak da iyidir kafan rahat eder

iyide olmuş bitmiş ve geçmişte kalmış.evlenmeden önce ya da ciddi bi ilişkiye başlamadan önce biçok erkek aynı şeyi yapmıştır.ne yani böyle bişey yaptı diye evlenmeye hakkı yok mu ? ayrıca bunu sölememeyide tercih edebilirdi.

konu sahibi belki içinde hep bi şüphe kalacak ama sadece kendine eziyet edersin.bende aynı durumu yaşadım.erkek arkadaşımın yaşam tarzı biraz farklıydı ve benle değişti.yabancılarla birlikte olmuş.bile bile görüştüm onunla bi süre aklımı kurcaladı ama zamanla attım çünkü sadece kendime kuruntu yapıyordum ve ona yansıtıyordum.
seni bence senin olduğun an ve sonrası ilgilendirsin.cok fazla kurcalamak inan iyi değil.kendide bunu hata olarak görüyorsa iyi bişey bu.herkesin geçmişte hataları, pişmanlıkları olur..çok fazla üstünde durmamalısın bence.

Ben bakir sevgilim olsun İsterim Şahsen Ben kendımı ona saklıyorsam onunda bu saygıyı ve ozenı gostermesı gerek..Tabiiki bu sadece dusuncede kalıyo..Pratikte bakir erkek fikri imkansız..

Eskıye aldırmamak fıkren banada uysada,Daha sonra derın dusununce illaki kalbime batıyor sanıkı..Sakin ol ve gecmısı unut tavsiyem..Cunku ırdeledıkce aklın takılı kalacak ve ona hatırlatıp duracaksın..Boşver gitsin..

ay şu "kızlar önemsemez" diyenleri anlamıyorum ben.
ben bi kızım ve deli gibi takarım yani kafama!
adam sadece kalbiyle değil bedeniyle de benim olmalı...
takmakta haklısın cnm ama unutmaya çalışmak en mantıklısı...

Ben bakir sevgilim olsun İsterim Şahsen Ben kendımı ona saklıyorsam onunda bu saygıyı ve ozenı gostermesı gerek..Tabiiki bu sadece dusuncede kalıyo..Pratikte bakir erkek fikri imkansız..

Eskıye aldırmamak fıkren banada uysada,Daha sonra derın dusununce illaki kalbime batıyor sanıkı..Sakin ol ve gecmısı unut tavsiyem..Cunku ırdeledıkce aklın takılı kalacak ve ona hatırlatıp duracaksın..Boşver gitsin..

imkansız değil cnm var bakir erkekler, başta benimki çok şükür :)

Back
X