Ondan da güle oynaya karşılamasını beklememelisiniz öncelikle çünkü herkesin kişiliği farklı sadece bu konuda değil her konuda kıyas yapmadan önce bunu düşünmenizi tavsiye ederim. Bir sizinle mutlu oluyorsa yanına gidin diyeceğim ama mümkün değil sanırım olsa çoktan yapardınız diye düşünüyorum. O yüzden mesela sık sık skype açın, muhabbet edin, hastalıkla ilgili değil nasıl konuşuyorsanız normal bir şekilde. Ama hasta değilmiş gibi de davranmayın, konuşmak isterse belli bir ölçüde konuşun bence çünkü bu bir gerçek ve inkar edilmesine gerek yok, ne mutlu ki erken teşhis edilmiş. Belki minik hediyeler, onu mutlu edecek şeyler alabilirsiniz veya yapabilirsiniz bu da hem sizi hem sevgilinizi mutlu eder. Eğer ki imkanınız varsa günübirlik de olsa yanına gidin bunun mutluluğu morali ikiniz için de bambaşka olur eminim. Ve en önemlisi önce sevgiliniz sonra da imkanınız varsa siz mutlaka psikolojik destek alın. Nazının size olması öyle normal ki, sevgilinin sevgiliye geçer nazı, kime geçsin başka? İdare etmelisiniz, yorulmanız çok normal ama düşünün siz yoruluyorsanız kim bilir sevgiliniz nasıl üzgündür, yorgundur. Bunların yanında boşsanız oyun falan alabilirsiniz internetten, online oyunlar var karşılıklı oynanan. Bu tarz şeylerle birlikte geçirdiğiniz vakti arttırabilirsiniz, hem siz oyalanırsınız hem sevgiliniz ve birlikte bir şeyler de yapmış olursunuz. Kafanız dağılır. Umarım en kısa zamanda iyileşir, mutlu ve uzun ömürlü bir ilişkiniz olur :')
Naz ile ilgisi yok herkesin yapisi tabiati farkli.
Siz ona kiymetli oldugunu ve sartlar ne olursa destekciniz oldugunu belli etmelisiniz.
Kotu seyler soyledigi zaman hemen yasayacaginiz guzel gunleri hatirlatin.
Allahim tum hastalara Safii ismiyle sifa versin. (amin)
Ne güzel.Nüks etmedi di mi?Biz de üremeye zarar gelir mi, çocuğumuz olur mu diye bayaği bir konusmustuk.Doktor olur deyince, herhangi bir önlem de almadık.çok geçmiş olsun. Sevginizi ilginizi hep hissettirin. Üniversiteden 2 arkadaşım erken evrede kanseri yendi. Yaklaşık 20 yıldır da iyiler. Evli çocuklu oldular hatta
valla gayet iyiler. Kadın olanın şu an 2 çocuğu var. Erkek olanın da bir oğlu var.Ne güzel.Nüks etmedi di mi?Biz de üremeye zarar gelir mi, çocuğumuz olur mu diye bayaği bir konusmustuk.Doktor olur deyince, herhangi bir önlem de almadık.
Hastaneye gittim muayene etti doktor, kan sayımı mı ne öyle bir şey istedi. Bende de morluklar, şişlikler, yüksek ateş ve kilo kaybı var. Morluklara bastırınca eski rengine dönmüyor sanki tenim mor gibi hiç renk değişikliği yok. Of kendi kendime doktorculuk oynuyorum korkudan :) Beklerken bile ömrüm gidiyor sevgilin ne yapsın. Ne olursa olsun onum yanında olduğunu söyle bence. Nazına, kaprisine katlan biraz canını kurtarmaya çalışıyor o şuan. Arkadaşlarının dolduruşuna gelme.
kan sayımı sonuçlarını mı bekliyorsunuz?biyopsi yapıldı mı?
Bugün ilk defa gittim. Muayene etti kan tahlili istedi sadece, sayım yapılacakmış bakalım dedi doktor. Biyopsi yapsa kalpten giderim heralde. Aman o noktoya varmadan kansızsın desin geçsin gitsin. Biyopsi alacağız dese uzun süre gitmem açıkçası.kan sayımı sonuçlarını mı bekliyorsunuz?biyopsi yapıldı mı?
Bugün ilk defa gittim. Muayene etti kan tahlili istedi sadece, sayım yapılacakmış bakalım dedi doktor. Biyopsi yapsa kalpten giderim heralde. Aman o noktoya varmadan kansızsın desin geçsin gitsin. Biyopsi alacağız dese uzun süre gitmem açıkçası.
Morluklar var mıydı vücudunda, kemik ağrıları, kas kasılmaları ya da kilo kaybı? Anemi mi acaba diyorum da ağrılarım çok arttı, anemi yapar mı bilmiyorum, kemiklerim sızlıyor. Doktor kötü bir şey yok korkma dedi ona güveniyorum şuan.Ben bekleyemedim öyle.iyi bir hematolog buldum.onunla konuştum.sevgilim şu an onla ilerliyor tedavide.okumadığım makale kalmamişti o biyopsi sonucunu beklerken türkçe-ingilizce.ben de bir hematolog/onkolog oldum sayılır bu süreçte:)
Lenfoma adına konuşayım; en bariz belirti ağrısız şişlikler.Onun boynunda vardı.Morluklar var mıydı vücudunda, kemik ağrıları, kas kasılmaları ya da kilo kaybı? Anemi mi acaba diyorum da ağrılarım çok arttı, anemi yapar mı bilmiyorum, kemiklerim sızlıyor. Doktor kötü bir şey yok korkma dedi ona güveniyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?