- 28 Aralık 2015
- 91
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi csistanbul
Merhabalar. erkek arkadaşımla üniversitede tanıştık o zaman arkadaştık kendisi okuduğumuz okulu bırakıp başka bir üniversiteye gitti o süre içinde hala arkadaştık. Arkadaşken çok gülüyor ve güzel vakit geçiyorduk benim ziyaretime gelmesiyle birlikteliğimiz başladı 3 yıla yakındır farklı şehirlerde ilişkimizi yürütmeye çalışıyoruz. Başlarda birbirimize karşı hatalarımız oldu. O bana onu giyme bunu giyme suraya gitme buraya gitme gibi kısıtlamalar yaptı. Bende sürekli beni aramasını benimle ilgilenmesini bekledim. Bazı şeyleri defalarca anlatmasına rağmen kendime güvensizliğimden ikna olamadım baskı yaptım. Ama o uzun zamandır çok bunaldığını ve ayrılmak istediğini söylüyor ben ona zamanla daha da cok bağlandım kesinlikle ayrılmak istemiyorum. dun ona bir resim yolladım kucağında kız çocuğu olan bir erkek resmi dedim senide böyle hayal ediyorum. Böyle şeylere bakmasan keşke falan dedi geçmişte söz takalım nişan yapalım diye ısrarlarımdan ve herkes nişanlanıyor biz niye yapamıyoruz gibi tavırlarımdan bunaldığı için bunuda aceleci bir tavır olarak gördü.Normal insanlar için sorun değil ama sen bakıp hayal kuruyorsun özeniyorsun dedi ben aslında su an bişey için acele etmiyorum zaten bişeylere çok yaklaştık 15 gün sonra falan babamla tanışacak normal şartlarda ama geçmişimdeki profilimden bir türlü sıyrılamıyorum senin yüzünden böyle oldum ben beni hiç umursamıyorsun benimle eğlenmek için birliktesin diyo çok kırılıyorum senin hayatın kırılmak özenmek ve şikayet etmekle geçiyor diyo daha bu sabah kavga ettik ben tartışınca konu çözülmeden rahat edemiyorum ısrarla bir kaç kez arayınca bana sinirlendi sürekli baskı yapıyorsun diye ne yapacağımı bilmiyorum eski halim öyle yapışmışki onun gözüne kötü bişey yapmasamda özeniyorum şikayet ediyorum ya da isyan ediyorum diye algılanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.