• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve sorınlarımız

yanyana gelmek için evlilik yapılmaz.
evlenen ama eşleri eve gelmeyen hanımlar var.
sevgiliniz evlilik ve evliliğe dair her şeyi baskı olarak kabul ediyor demek ki.
ben de olsam öyle düşünürüm.
manipule etmeye çalışıyorsunuz ama feci şekilde ters tepebilir.

aynen de öyle
4 senelik evliliğimin yarısı eşimden iş askerlik yüzünden ayrı geçti ve şimdi yine ayrılıyoruz atama dolayısıyla. 8 ay la 4 sene arası bi süre :/

vallahi ister kiz ister kizma ama erkegin gozunde sen eglenme gezme tozma bilmeyen genc yasta emekli gibi davranan evlilik meraklisi kisitlayici birisin bu kadar erken evlilik meraki nedir ??? babanla tanismasi da sana garanti gozukmesin nikahtan 10 gub once ayrilan gordum ben burada(Allah sabir versin o kardeslerimize) tas yerinde agirdir azicik bekle o adim atsn o cabalasin sen evde kalmis gibi yaparsa adam tabi kacar onun akil bir karis havada gezme tozma eglenme hayalleri var sende ayak uydur seninle guzel vakit gecirirse surekli birlikte olmak ister ama kisitlarsar der ki eyvah daha fol yok yumurta yokken bu kiz boyle ne evlenip hayatimi zindan edeyim

çok iyi bir aile hayatım yok ama 3 sene bana çok zor geldi geldiğinde bazen kalamadan geri dönüyor ayda 1 yada daha uzun sürelerde görüşebiliyoruz telefonda konuşmak karşıdakine hep yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyo bu yüzden hep evliliği erken istedim

çok iyi bir aile hayatım yok ama 3 sene bana çok zor geldi geldiğinde bazen kalamadan geri dönüyor ayda 1 yada daha uzun sürelerde görüşebiliyoruz telefonda konuşmak karşıdakine hep yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyo bu yüzden hep evliliği erken istedim

evlenince herşeyin çok iyi gideceğini nerden biliyosun belkide keşke bekleseymişim diyeceksin .. bence sen değil erkek olarak o adım atsın siz resmen yer değiştirmişsiniz azcık elinden kaçacakmışsın gibi hissettir de kaybetme korkusu olsun adamda yoksa daha çok uzar bu iş

aynen de öyle
4 senelik evliliğimin yarısı eşimden iş askerlik yüzünden ayrı geçti ve şimdi yine ayrılıyoruz atama dolayısıyla. 8 ay la 4 sene arası bi süre :/

Allah kavuştursun. çarçabuk biter geçer inşallah.
şimdiki hanım kızlar evlilik nedir ne değildir diye düşünmeden, evlenince kalp şeklinde baloncuklar uçuşacağını sanarak yola çıkıyorlar.
e haliyle mutsuzluk ve memnuniyetsizlik oluşuyor.
abim ve yengem evlenmelerine rağmen 2 yıl ayrı yaşadılar iş sebebiyle.
diğer abim ve yengem ise 3 yılı buldu.
biri bu kızcağızlara evlilik nedir ne değildir anlatmalı.

Merhabalar. erkek arkadaşımla üniversitede tanıştık o zaman arkadaştık kendisi okuduğumuz okulu bırakıp başka bir üniversiteye gitti o süre içinde hala arkadaştık. Arkadaşken çok gülüyor ve güzel vakit geçiyorduk benim ziyaretime gelmesiyle birlikteliğimiz başladı 3 yıla yakındır farklı şehirlerde ilişkimizi yürütmeye çalışıyoruz. Başlarda birbirimize karşı hatalarımız oldu. O bana onu giyme bunu giyme suraya gitme buraya gitme gibi kısıtlamalar yaptı. Bende sürekli beni aramasını benimle ilgilenmesini bekledim. Bazı şeyleri defalarca anlatmasına rağmen kendime güvensizliğimden ikna olamadım baskı yaptım. Ama o uzun zamandır çok bunaldığını ve ayrılmak istediğini söylüyor ben ona zamanla daha da cok bağlandım kesinlikle ayrılmak istemiyorum. dun ona bir resim yolladım kucağında kız çocuğu olan bir erkek resmi dedim senide böyle hayal ediyorum. Böyle şeylere bakmasan keşke falan dedi geçmişte söz takalım nişan yapalım diye ısrarlarımdan ve herkes nişanlanıyor biz niye yapamıyoruz gibi tavırlarımdan bunaldığı için bunuda aceleci bir tavır olarak gördü.Normal insanlar için sorun değil ama sen bakıp hayal kuruyorsun özeniyorsun dedi ben aslında su an bişey için acele etmiyorum zaten bişeylere çok yaklaştık 15 gün sonra falan babamla tanışacak normal şartlarda ama geçmişimdeki profilimden bir türlü sıyrılamıyorum senin yüzünden böyle oldum ben beni hiç umursamıyorsun benimle eğlenmek için birliktesin diyo çok kırılıyorum senin hayatın kırılmak özenmek ve şikayet etmekle geçiyor diyo daha bu sabah kavga ettik ben tartışınca konu çözülmeden rahat edemiyorum ısrarla bir kaç kez arayınca bana sinirlendi sürekli baskı yapıyorsun diye ne yapacağımı bilmiyorum eski halim öyle yapışmışki onun gözüne kötü bişey yapmasamda özeniyorum şikayet ediyorum ya da isyan ediyorum diye algılanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Allah'ımmmmm benden bitane daha yapmışlar :( Galiba benim çok saygı değer sevgilimden de . Yada kardeş falanda olabiliriz. Balım bende aynı senin gibiyim onu giyme bunu giyme şunu yapma diyen bir sevgilim var bende madem oyle tamam sen ilgilen hep diyorum . Hep daha çok ilgi bekliyorum aynı senin gibi ona bişey soruyorum defalarca anlatmasını bekliyorum bi süre sonra yeter artık demeye başlıyor telefon da tartışıyoruz kapatıyorum ben bu konu uzayacak diyo mesela . Ben kapatma çözelim bu konuyu konuşalım diyorum tekrar tekrar arıyorum saatlerce kavga edebilme yeteneğim var ama o beni anlamadığı için. Bna sen herseyden sitem ediyosun her yaptığım senin göznde yanlış gibi şeyler söylüyor. Aynı seninki gibi. tek fark var ama benm sevgilim evlenelim artık bi yüzük takalım diyor ben hayır babama söyleyemem daha erken diyorum bigün ondan da sıkılacak tamam artık bnde istemiyorum dycek korkuyorum.. Durumlar vahim sana da akıl veremiyorum ki bende aynıyım

Bu is yastir. Evlendikten sonra bosanirsiniz cünkü adami cok fazla bunaltiyorsun. Bu iliski denilen seyi beceremiyorsun. Birak adam biraz nefes alsin. Daha yeni baban ile taniscak, o fotoraf ne alaka? Esim flört döneminde bunu yapsa, bende paniklerdim. Ortada daha fol yok, yumurta yok bu ne hiz diye. Onun beklentileri benimki ile ayni degil diye ayrilamayi bile düsünürdüm, özelikle senin gecmiste yaptigin seyleri yapmis ise.

Adam coktandir ayrilmadigina göre seni seviyor, fakat hep böyle bunaltirsan bu sevgide yetmeyecek artik. Ve korkarim evlendiginizde, ayni evi paylastiginizda bu bunaltma daha cok hisedilir diye. Adamin kacacagi yer yok, evde cünkü.

Benim de arkadaşımı sürekli oyalayan bir erkek arkadaşı vardı
ayrıl ondan faydası yok sana dedim
seni oyalıyo kandırıyo dedim
dinletemedim de dinletemedim
Yine bi evlilik mevzusu açılıncaaaaaa
Adam sırra kadem bastı
1yılı geçmeden de başka biriyle evlendi

Yorum artık sizin

uzaktan ilişki yürütmek zordur hiç bi zaman ilgi yeterli gelmez bize. bende öyleydim hep evlensek de artık yan yana olsak derdim evlendik sanki o zamanlar daha çok görüşüyoduk iş güç derken günde 2-3 saat görüşüyoruz nerdeyse. o yüzden çok baskı yapma elinde olarak görmesin seni bırak o istesin o zaman daha kıymetli olursun benden söylemesi

öncelikle yaşça benden küçük olduğunu varsayıyorum abla tavsiyesi...
Lütfen babanla birşeylere karar vermeden tanıştırma onu,
Daha işi yok, askerliği yok üstüne daha okuyor, açıkcası ben onun yerinde olsam ben de aynı tepkileri verirdim.
Neyine güvenip gelecek çocuk okul not ortalamasına mı varsa babasının parasına mı?
Hayatta kendini ispat edememiş bir insandan büyük işlere kalkışmasını bekliyorsunuz.
Okulu bitsin, iş bulsun, askerliğini halletsin zamanla zaten o isteyecek.
Sen şimdi yeni yürüyen bir çocuğu maratona hazırlıyorsun düşün bakalım hiç olur mu?
Evlilik saf sevgiden oluşmuyor, saygı lazım, sorumluluk almak lazım, kendi kendine yetmeyi başarmış 2 birey olmak lazım.
Onu çok seviyorsun ama bu sevgi onu da yorar, seni de yorar.
Araya birde aileleri sokup daha çok yıpratmayın kendinizi de ilişkinizi de.

Eger adami 3 yildir bu konuyla ilgi üstüne gidip bunaltiysaniz sogumasi gayet normal. Henüz evlilik sorumlulugunu alacak yasta ve olgunlukta degil muhtemelen siz zaten o olgunlukta degilsiniz bana göre. Madem degistiniz oturup konusun ve herseyden önce degistiginizi hissetirin.

çocukcağız daha üni son sınıfta
hele bi okul bitsin
mezun psikolojisine girsin
iş mülakatı falan heyecanlarını yaşasın
askerlik var daha. (12 ay asker bekleyen biri olarak ben tavsiye etmiyorum askerliğini yapmadan evlenmenizi)
evlenmek için acele etmeyin.
benim hiç aklımda yokken 1 hafta içinde evlendim 6.5 senedir sevgiliydik ve uzaktan yürütüyoduk.
Başkalarına özenip acele etme ;)
her şey zamanı gelince güzel.
bence bu evlilik mevzusunu sen dile getirme hiç.

Amann evlenip napcaksin canım ya bırak nişanı sözü en güzel dönemler sevgili dönemi :) Eğlen keyif yap o istesin evlenmek o zaman sende ciddi düşünmeye başlarsin.

Bence artık üzerine gitmeyin. Konu çözülmeden rahat edemiyorum demişsiniz. Mesela ben tartışma anında direkt "konuşmak istemiyorum" derim ve üzerime gelinirse çok sinirlenirim. Kendi kendimi dinleyip birkaç saat sonra ararım sevgilimi.

Back
X