• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım ve yeni bir kriz..

Yani?

Normalde 11de uyuyan birinin bu kez 2ye kadar ayakta kalip sizinle tartismasindan ilgisine dair olumlu bir anlam cikarmadiniz umarim.

Cunku oyle olmasi icin normalde erken yatan birinin gece yarisina kadar sizinle gelecek hakkinda konusmak, birlikte vakit gecirmek gibi olumlu seyler yapmasi gerekiyor.

Konunuza donersek...

Ben onun tavrina yerinde tepki gostereceginizi dusunmuyorum, kaldiginiz yerden devam edeceksiniz.

Cunku yaptiginin ne kadar cocukca oldugunu disaridan oldugu kadar net goremiyorsunuz.

İleride ne boyulara varabilecegini, bu tartismanin sınırlarınızı gostermek icin ne buyuk bir firsat oldugunu...

Ustelik sizi hatali oldugunuza inandiracak ve onun degil sizin kaybetme korkunuz artacak.

Oysa tam tersi olmali... :KK14:
Yorumlar çok yerinde ve doğru...başka konularda da çok güzel yorumlarınızı okudum. Sakıncası yoksa yaşınızı söyler misiniz?

bana da oyle biri mesaj atmıştı bende sormadan cevap verdim diye kızdı soylendj ben açıklamami suclu olmadığımı anlattim ustune gitmedim sonra kendi de fark etti benim hatam olmadigini özür diledi

sozlendim nisanlandim evlendim.. bi kez bile aklimiza gelmedi (eski) esimle birbirimizin sifrelerni istemek..

Back
X