- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
Hımm. Sırf bu kadar gevşek arkadaşlara sahip olması bile ayrılık sebebi. Adam demiş ya, bizi ayırmak için yaptılar diye. Ne yani, arkadaşı, sevgilisini mi öne atmış bunun için? Arkadaşınızın sevgilisi de o kafada biri ki, öyle tipler ile gezip tozuyor.eminiz kızın hesabında araştırdık
hafifletmeye çalışıyor içinde sevdiği için psikolojik olarak iyi değilTamam iste yakalanmasa soylemeyektı, arkadasının aklı neden karısıyor su durumda?
aynenHımm. Sırf bu kadar gevşek arkadaşlara sahip olması bile ayrılık sebebi. Adam demiş ya, bizi ayırmak için yaptılar diye. Ne yani, arkadaşı, sevgilisini mi öne atmış bunun için? Arkadaşınızın sevgilisi de o kafada biri ki, öyle tipler ile gezip tozuyor.
Affetsin ozaman.hafifletmeye çalışıyor içinde sevdiği için psikolojik olarak iyi değil
sen olsan affedermiydin ama çok güvendiğin biriyseAffetsin ozaman.
Tanrım kotu kullarını sen affetsen ben affetmem.sen olsan affedermiydin ama çok güvendiğin biriyse
teşekkürlerTanrım kotu kullarını sen affetsen ben affetmem.
Ben yanarken o kısı, elimde su olsa o suyu ıcerım.
kesinlikleAsla inanma.
Birlikte olmadıkları ne malum.
kızlar yine arkadaşımın konusu için rahatsız ediyorum sizi
arkadaşım: erkek arkadaşımla 1 seneye yakın bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın erkek arkadaşıyla derdim var benimkini evine çağırmış alkol almışlar bundan haberim var ama 2 tanede kız çağırmış biri arkadaşını seviyor diğerininde sevgilisi var ama o ortamda ne ben varım ne kızın sevgilisi var ve bu ortamdan haberimiz yok kızlardan biri fotoğraf paylaşmış tesadüfen gördük benimki o sevgilisi olan kızın elini omzuna atmış fotoğraf çekinmişler ve ben bunu fotoğraftan öğreniyorum ayrıldım erkek arkadaşım birşey yok diye yalvardı saatlerce arkadaşınısuçladı bilerek bizi ayırmak için yaptılar falan fistan dedi saatlerce yalvardı ama bitirdim bende bunun affı yok ama erkekarkadaşımın çabası ben seni seviyorum valla birşey yapmadım ben seni istiyorum evlenmek istiyorum diyor kafam inanın çok karışık ama bitirdim ilişkimi bana biraz akıl veririmisiniz iyi geliyor
ay neden buna bukadar takıldınız konuya cevap verseniz faydanız olur belkiArkadaşınız iki günde bir konu açacaksa kendi üyelik alsa ya.
Böyle “bir arkadaşım” konusu olunca cevap veresim gelmiyor.ay neden buna bukadar takıldınız konuya cevap verseniz faydanız olur belki
Ya ne alaka bizde içiyoruz neden alkole zehir gibi bakıyorsunuz bu ne bağnazlıkAlkol varsa o ortamda herşey olmuş olabilir
Bağnazlıkla ne ilgisi var? Lafayı bulandan herşey beklenir...şişede durduğu gibi durmazYa ne alaka bizde içiyoruz neden alkole zehir gibi bakıyorsunuz bu ne bağnazlık
Aynen bacım aynennnnnnnnnnn devam edin özendiğiniz ailenizin sizi kısıtladığı hayatları zevkle yaşıyoruzBağnazlıkla ne ilgisi var? Lafayı bulandan herşey beklenir...şişede durduğu gibi durmaz
Neyi kıskanayım...evliyim, annem babam başımda değil..istersem sigara da içerim,istersem alkol de alırım..kim karışacak....senin tercihin alkol içmekse benim tercihim içmemek....Aynen bacım aynennnnnnnnnnn devam edin özendiğiniz ailenizin sizi kısıtladığı hayatları zevkle yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?