• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım

uzulmektenyoruldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
36
-22
1
26
merhabaa kızlar erkek arkadaşınız tartışmada sinirlenip küfür ediyor ayrılıyoruz numaraları siliyoruz bir kaç saat sonrasında veya bir gün sonrasında canım napıyorsun diye arıyor görüntülü arıyor hemen gülümseyip barışmaya çalışıyor her hafta aynı olay ayrılamıyorum da hemen barışıyorum kendime engel olamıyorum

İradeniz yok mu niye ayrılamıyorsunuz? 🤔 dalga geçiyor sizinle resmen. Seninde kendine verdiğin bir sevgi ve değer yokmuş anlaşılan.

merhabaa kızlar erkek arkadaşınız tartışmada sinirlenip küfür ediyor ayrılıyoruz numaraları siliyoruz bir kaç saat sonrasında veya bir gün sonrasında canım napıyorsun diye arıyor görüntülü arıyor hemen gülümseyip barışmaya çalışıyor her hafta aynı olay ayrılamıyorum da hemen barışıyorum kendime engel olamıyorum
Kendinize layık gördüğünüz davranış şekli bu mu?

Söyleyecek bir şey bulamadım🙃
IMG_0463.webp

Bakın ben evliyim eşim bana küfür etse ben boşanma aşamasına taşırım.
Bir de sevgilim edecek gözünün yaşına bakmam. Kendinize saygınız olsun biraz.

Eğer dinleyeceksen yorumumu soyleyeyim. Ayrıl ve bir daha barışma. Dayanamıyorum ne. İraden, kendine saygın yok mu mesela.
Ama dinleyemecegim bildiğimi okurum. Ayrılmam seviyorum,ölüyorum dersen de bu kafayla öyle seyler yaşarsın ki küfür meselesini bile çok ararsın.

Erkek arkadaşınız geçtim de siz nasıl size edilen küfürlerden sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz, nasıl görmezden gelmeyi başarıyorsunuz?

tabi ki kendime bunu asla layık görmüyorum şuan engelledim her yerden inan ki çok zoruma gidiyor o kadar yıl geçirdik bir çok kez affettim barıştım ama hep aynı o yüzden düzeleceğine umudum yok size de sormak istedim

tabi ki kendime bunu asla layık görmüyorum şuan engelledim her yerden inan ki çok zoruma gidiyor o kadar yıl geçirdik bir çok kez affettim barıştım ama hep aynı o yüzden düzeleceğine umudum yok size de sormak istedim
bir daha engelleri açma bu yeterli. zaman içinde hiç istemeyeceksin onu. sana bir daha ulaşmasına asla izin verme.

Toksik

Ne düşünüyorsun böyle saygılı, beyefendi, aklı başında bir adamla evlenmezsen olmaz, sonunuz muhteşem olur kaçırma...

Back
X