- Katılım
- 19 Haziran 2024
- Mesajlar
- 619
- Emoji Skoru
- 816
- Puanlar
- 33
- Yaş
- 31
- Konu Sahibi hupsidupsi09
- #61
Adını soy adını yazdım çıkmadı nasıl aratmam lazım bildiğim bi platform değilBence de vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adını soy adını yazdım çıkmadı nasıl aratmam lazım bildiğim bi platform değilBence de vardır
Size özel mesaj attım bakar mısınızÜstüne giderek veya sinirli bir şekilde sormayın. Sakin bir zamanında, ciddi olmayan bir tavırla sorun. Üstüne giderek sorarsanız belki gerçek düşüncelerini değil, duymak istediklerinizi o durumdan kurtulmak için söyler. Duyduğunuz şeyleri de mantık çerçevesinde yorumlayın, "öyle demek istemedi." gibi fikirlere kapılıp eğilip bükmeyin.
Erkekler maymun gibidir, başka dalı tutmadan elindeki dalı bırakmazlar. Erkek arkadaşınız kaç yaşında bilmiyorum ama siz profilinizde 31 yaşında görünüyorsunuz. Hala çok gençsiniz ama 20'lerdeki gibi sağa sola boşa saçacak zamanınızda yok. Bunları sizi üzmek için değil, gözünüzü açmak için söylüyorum. Yaşıtlarınız evlenmeye, çocuk sahibi olmaya başlamışken, siz daha arkadaşlarına sizi tanıştırmaktan utanan bir adamın yanındasınız.
Anladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi![]()
Linkedin işle ilgili bir platform . Cv gibi yani . Tanıdıklar da ekli birbirine . Size şunu sorayım ? Yaşlarınız evlenmeye uygun ? Bu beyle bu konuyu hiç konuştunuz mu peki ?Adını soy adını yazdım çıkmadı nasıl aratmam lazım bildiğim bi platform değil
Linkedin işle ilgili bir platform . Cv gibi yani . Tanıdıklar da ekli birbirine . Size şunu sorayım ? Yaşlarınız evlenmeye uygun ? Bu beyle bu konuyu hiç konuştunuz mu peki ?
Konuştuk . Suan düşünmediğini (ben de bunu belirttim ) işler o noktaya vardığında tabi ki olabileceğini vs söyledi. Suan ciddi borç ödüyor iki tane ev borcu. Ocakta bitecek borçu . O zamana kadar düşünmediğini ocaktan sonrası için neden olmasın vs dediLinkedin işle ilgili bir platform . Cv gibi yani . Tanıdıklar da ekli birbirine . Size şunu sorayım ? Yaşlarınız evlenmeye uygun ? Bu beyle bu konuyu hiç konuştunuz mu peki ?
Bu cevap beni tatmin etmedi . Gerçekten düşünen şu anda da olumlu cevap verirdi . Ailemde erkek daha fazla .Valla çıktıkları hakkında neler neler konuşuyorlar bilseniz , aynı anda 2 3 kızla görüşenleri de var , bir kıza sadık olup ailesine bile kızdan bahsedenleri de var. Bunlar da iş sahibi üniversite mezunu erkeklerdi . Hepsi güvenilir değil yani . Ben olsam zorlardım bu adamı . Yaşınız 25 değil ki anı yaşayın diyeyim . Zamanınınızın kıymetli olduğu yaşlardasınızKonuştuk . Suan düşünmediğini (ben de bunu belirttim ) işler o noktaya vardığında tabi ki olabileceğini vs söyledi. Suan ciddi borç ödüyor iki tane ev borcu. Ocakta bitecek borçu . O zamana kadar düşünmediğini ocaktan sonrası için neden olmasın vs dedi
Çok sosyal biri değilse ya da insan sevmiyorsa sosyal medya yük oluyor insana. Ben 2 sene önce kapattım influence edilmekten nefret ettiğim için. 2 senedir de sosyal medya etkisiyle ürün almışlığım yoktur. Aynı zamanda insanların hayatlarının showroomlarını izlemek de insan psikolojisi için iyi değil. Yetersizlik duygusunu tetikliyor. Sosyal medya pek de matah bişi değil bana göre de o yüzden kullanmamasını abes bulmadım.Gizleniyor musun bilemem bence tanıştırmak kadar tanıştırmamak da normal. Yani benim sevgilim de durup dururken gel seni ahmetle mehmetle tanıştırayım demezdi asla.
İş yerine vs gidebiliyorsan çok da endişelenmeye gerek yok gibi ama keşke arkadaşlarıyla tanışabileceğin bi denk geliş olsa.
Ama bu devirde sosyal medyası olmaması ilginç olan kısım bence. Yine aktif olmasa bile senle ve yakın çevresiyle takipleşeceği boş bi hesabı olsun bari ne bileyim, hani hiç mi yok bu devirde…
mesela wp durumuna sizi atmasını istesen atar mı? Sen de yanında olacaksın ama tüm rehberiyle paylaşıp paylaşmadığını görmen açısından.
Bu cevap beni tatmin etmedi . Gerçekten düşünen şu anda da olumlu cevap verirdi . Ailemde erkek daha fazla .Valla çıktıkları hakkında neler neler konuşuyorlar bilseniz , aynı anda 2 3 kızla görüşenleri de var , bir kıza sadık olup ailesine bile kızdan bahsedenleri de var. Bunlar da iş sahibi üniversite mezunu erkeklerdi . Hepsi güvenilir değil yani . Ben olsam zorlardım bu adamı . Yaşınız 25 değil ki anı yaşayın diyeyim . Zamanınınızın kıymetli olduğu yaşlardasınız
Ne konuda zorlamalıyım ? Suan ailesi burada yanına geldi. Normalde sehirdısındalardı . Nasıl bir zorlama yapayım . Bu belirsizlik beni huzursuz ediyor evetBu cevap beni tatmin etmedi . Gerçekten düşünen şu anda da olumlu cevap verirdi . Ailemde erkek daha fazla .Valla çıktıkları hakkında neler neler konuşuyorlar bilseniz , aynı anda 2 3 kızla görüşenleri de var , bir kıza sadık olup ailesine bile kızdan bahsedenleri de var. Bunlar da iş sahibi üniversite mezunu erkeklerdi . Hepsi güvenilir değil yani . Ben olsam zorlardım bu adamı . Yaşınız 25 değil ki anı yaşayın diyeyim . Zamanınınızın kıymetli olduğu yaşlardasınız
Adam kamuda memur ama , hepsi mi ipsiz sapsız bu arkadaşların ? Ben çok düğünlerine vs gittim , ciddi ilişkisi olanlar çift olarak katılıyordu etkinliklere .Çok sosyal biri değilse ya da insan sevmiyorsa sosyal medya yük oluyor insana. Ben 2 sene önce kapattım influence edilmekten nefret ettiğim için. 2 senedir de sosyal medya etkisiyle ürün almışlığım yoktur. Aynı zamanda insanların hayatlarının showroomlarını izlemek de insan psikolojisi için iyi değil. Yetersizlik duygusunu tetikliyor. Sosyal medya pek de matah bişi değil bana göre de o yüzden kullanmamasını abes bulmadım.
Wp durumuna beni at diyen adamı da ruh ve sinir hastalıklarına sevk ederim o ne be
Konu sahibi anlattığın kadarıyla adamın hayatına gayet dahilsin. Haftada 3-4 gün evine girip çıkmalı iş yerine gitmeli gelmeli gayet kamusal alanda yaşanan makul bir ilişki gözlemledim. Çok da soru işaretin olursa kamusal alanda öp bol bol temas et, itiraz ederse o zaman işkillen değilse güzel giden ilişkini bu konu için bozma derim. Adam tanıştırmaktan kaçmıyor özel olarak tanıştırmıyor sadece. Erkeklerin hayatlarıyla alakasız ipsiz sapsız arkadaşları olabilir çoğu da zaten birbirine değer vermez vakit geçirmelik insan gözüyle bakar bizim gibi değiller.
Evet bu yorum ya ihtiyacım olan snsksks ama diğer yorumları kesinlikle yabana atmayacağım . Şimdi evet ben dahilim hayatına ok . Ama bir Allah’ın kulunu tanımamak çok canımı sıkıyordu zaten.Çok sosyal biri değilse ya da insan sevmiyorsa sosyal medya yük oluyor insana. Ben 2 sene önce kapattım influence edilmekten nefret ettiğim için. 2 senedir de sosyal medya etkisiyle ürün almışlığım yoktur. Aynı zamanda insanların hayatlarının showroomlarını izlemek de insan psikolojisi için iyi değil. Yetersizlik duygusunu tetikliyor. Sosyal medya pek de matah bişi değil bana göre de o yüzden kullanmamasını abes bulmadım.
Wp durumuna beni at diyen adamı da ruh ve sinir hastalıklarına sevk ederim o ne be
Konu sahibi anlattığın kadarıyla adamın hayatına gayet dahilsin. Haftada 3-4 gün evine girip çıkmalı iş yerine gitmeli gelmeli gayet kamusal alanda yaşanan makul bir ilişki gözlemledim. Çok da soru işaretin olursa kamusal alanda öp bol bol temas et, itiraz ederse o zaman işkillen değilse güzel giden ilişkini bu konu için bozma derim. Adam tanıştırmaktan kaçmıyor özel olarak tanıştırmıyor sadece. Erkeklerin hayatlarıyla alakasız ipsiz sapsız arkadaşları olabilir çoğu da zaten birbirine değer vermez vakit geçirmelik insan gözüyle bakar bizim gibi değiller.
Yok arkadaşları ipsiz sapsız değilAdam kamuda memur ama , hepsi mi ipsiz sapsız bu arkadaşların ? Ben çok düğünlerine vs gittim , ciddi ilişkisi olanlar çift olarak katılıyordu etkinliklere .
Değildir çoğu memurdur ya da okul arkadaşıdırYok arkadaşları ipsiz sapsız değil
İpsiz sapsız derken it kopuk anlamında demedim aslında ben, birbiriyle ya da kendi hayatıyla alakasız anlamında dedim. Kendisi ortak konu bulur ama sevgilisinin bulamayacağını düşünür.Adam kamuda memur ama , hepsi mi ipsiz sapsız bu arkadaşların ? Ben çok düğünlerine vs gittim , ciddi ilişkisi olanlar çift olarak katılıyordu etkinliklere .
Bu da çok anlamsız yani böyle erkek kız karışık, hani arkadaşlarınızın arkadaşlarının falan olduğu bir ortam hiç yok mu? İlla çift çift mi tanışıp takılmak zorundasınız. Ya da böyle buyrunuz bu benin kız arkadaşımdır diye takdim mi edilmelisiniz, spontane hiç denk gelmedi mi koskoca bir yılda anlamadım. Bak akraba aile olsa anlarım belki çok kalabalık bir ailesi vardır (bknz benim sülalem) o yüzden kaçıyordur buna ok. Ama arkadaş olunca konu iş değişiyor bir tane bile nasıl denk gelmez ilginç.Anladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi![]()
su yoruma o kadar katiliyorum ki, herkes cok cok sosyal olmak zorunda degil. herkes hayatini herkese göstere göstere yasamayi sevmiyor :) sosyal medya kullanmamasi cok tuhaf karsilanmis ama kullanmayan da bir sürü insan var. cekirdek ailem ve cevremde ki insanlar aktif degil . ayrica adamin sizi sakladigi falan da yok. bence mutluysaniz kendi kendize sorun cikarmayin . ben endisenizi cok sacma buldum.Çok sosyal biri değilse ya da insan sevmiyorsa sosyal medya yük oluyor insana. Ben 2 sene önce kapattım influence edilmekten nefret ettiğim için. 2 senedir de sosyal medya etkisiyle ürün almışlığım yoktur. Aynı zamanda insanların hayatlarının showroomlarını izlemek de insan psikolojisi için iyi değil. Yetersizlik duygusunu tetikliyor. Sosyal medya pek de matah bişi değil bana göre de o yüzden kullanmamasını abes bulmadım.
Wp durumuna beni at diyen adamı da ruh ve sinir hastalıklarına sevk ederim o ne be
Konu sahibi anlattığın kadarıyla adamın hayatına gayet dahilsin. Haftada 3-4 gün evine girip çıkmalı iş yerine gitmeli gelmeli gayet kamusal alanda yaşanan makul bir ilişki gözlemledim. Çok da soru işaretin olursa kamusal alanda öp bol bol temas et, itiraz ederse o zaman işkillen değilse güzel giden ilişkini bu konu için bozma derim. Adam tanıştırmaktan kaçmıyor özel olarak tanıştırmıyor sadece. Erkeklerin hayatlarıyla alakasız ipsiz sapsız arkadaşları olabilir çoğu da zaten birbirine değer vermez vakit geçirmelik insan gözüyle bakar bizim gibi değiller.
Peki ailesi yok mu, bir kardeşi, kuzeni vb. Ne bileyim en azından onlarla tanıştırabilir. 1 yıl az bir zaman değilAnladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi![]()
Büyük bir hırsla kullanan sanalda kendine bambaşka bir dünya yaratan insanlar da var kimse de demiyor ki bunlar şizofren skdksmf bizzat gözlemlediğim yalandan fake storylerle yurt dışı seyahati yapan da var bir kaşık suda boğacağı sevgilisiyle eşiyle sosyal medyasında pembe panjurlu evde aşk yaşayan da var. Odak süresi 15 snye düşsün istemeyen sorunlu sayılır olmuş ben şok skxjsjcsu yoruma o kadar katiliyorum ki, herkes cok cok sosyal olmak zorunda degil. herkes hayatini herkese göstere göstere yasamayi sevmiyor :) sosyal medya kullanmamasi cok tuhaf karsilanmis ama kullanmayan da bir sürü insan var. cekirdek ailem ve cevremde ki insanlar aktif degil . ayrica adamin sizi sakladigi falan da yok. bence mutluysaniz kendi kendize sorun cikarmayin . ben endisenizi cok sacma buldum.
ailesi suan yanında evet . Bir erkek kardeşi var . O da biraz garip biri yani öyle anlatıyor snsksks ama bilemedim desem miPeki ailesi yok mu, bir kardeşi, kuzeni vb. Ne bileyim en azından onlarla tanıştırabilir. 1 yıl az bir zaman değil
Ben arkadaşlarımla tanıştırırken planlı tanıştırdım benim de çevremden kimse denk gelmedi ki ben ona göre çarpı on sosyalimdir . Büyükşehirde yaşıyoruzBu da çok anlamsız yani böyle erkek kız karışık, hani arkadaşlarınızın arkadaşlarının falan olduğu bir ortam hiç yok mu? İlla çift çift mi tanışıp takılmak zorundasınız. Ya da böyle buyrunuz bu benin kız arkadaşımdır diye takdim mi edilmelisiniz, spontane hiç denk gelmedi mi koskoca bir yılda anlamadım. Bak akraba aile olsa anlarım belki çok kalabalık bir ailesi vardır (bknz benim sülalem) o yüzden kaçıyordur buna ok. Ama arkadaş olunca konu iş değişiyor bir tane bile nasıl denk gelmez ilginç.