Ya ilişki dinamikleri bambaşka şeyler. Siz bilirsiniz karşınızdaki güvenilir mi değil mi. Buraya bu kadar şey sormanıza gerek kalmazdı bence.
Ben de pek sevmem arkadaş tanıştırması ha usülen tanıştırırım, toplu görüşmeleri de çok sevmem. Hiç böyle talebim de olmadı ama sevgilimi aldatmıyorum. Sosyal medyamı da aynı böyle kapatmıştım tanıştığımızda. Bana hiç sormadı çünkü ben güven kırıcı hiçbir şey yapmadım. Benim her hareketimi sorgulasaydı ee güvenmiyorsan ok git derdim.
İnsan kaygılı olunca bir de istediği cevabı istiyor. Karşısındakini anlamak yerine, yerine birini koyup devamlı doğrusu bu bu yapılacak tavrı oluyor. Böyle soruların cevabı yok. Birinin sınırları size uymuyora gidersiniz. Gitmeniz gereken yeri siz bilirsiniz. Örneğin daha önce anlattıklarınızla birleştirsem kafamda ben doğrusuna yanlışına da pek bakmadan bu adam bana iyi gelmiyor derdim ve bitirirdim. Sizi tetikleyecek şeyler oluyor. Tutarsızlık vs görüyorsunuz ama benim kaygımdan mı büyütüyorum diye düşünüyorsunuz gibi geliyor.