Erkek arkadasım

bence senden utanıyor %1000000 ailesine vs boşanmış sevgilim var diyemiyor arkadaşlarına da. adamın hiç mi arkadaşı akrabası evlenmedi bu süreçte? hşç mi toplu görüşme olmadı. bi süre sevişme evine gitme işine mi gelmiyor görmek anlamıyorum adam memursa zaten onlar çok fena oluyor memur olmayanı istemiyor cimriler

bence senden utanıyor %1000000 ailesine vs boşanmış sevgilim var diyemiyor arkadaşlarına da. adamın hiç mi arkadaşı akrabası evlenmedi bu süreçte? hşç mi toplu görüşme olmadı. bi süre sevişme evine gitme işine mi gelmiyor görmek anlamıyorum
Boşanmış olduğumu söylemek zorunda mı aw djdskkd bu konuları konuştuğumuzda ailesine bahsedeceği zaman boşandığını söylemeyeceğim seninle ilgili özel bi bilgi gerek yok bilmelerine falan demişti . Bu konuyu kendi içinde kapatmış biri. Anlamadım bosandıgım alnımda mı yazıyor . Ne kadar kötüye meyillisin yav . İki aydır evine gitmiyorum zaten

Boşanmış olduğumu söylemek zorunda mı aw djdskkd bu konuları konuştuğumuzda ailesine bahsedeceği zaman boşandığını söylemeyeceğim seninle ilgili özel bi bilgi gerek yok bilmelerine falan demişti . Bu konuyu kendi içinde kapatmış biri. Anlamadım bosandıgım alnımda mı yazıyor . Ne kadar kötüye meyillisin yav . İki aydır evine gitmiyorum zaten
neden saklıyor ki? kocaman red flag sen de çok iyimsersin

Sizin boşanmış olduğunuzu ailenizden saklaması (yani ileride olur da bahsederse boşandığınızı söylemeyeceğini söylemesi) çok büyük sıkıntı yalnız, bana da sizden utanıyor gibi geldi. Bu yüzden utanmak çok fena, benim affedemeyeceğim bir şey. Tanımadığım etmediğim adama şimdi sinir oldum.

neden saklıyor ki? kocaman red flag sen de çok iyimsersin
Ben senle ilgili ekstra bilgi vermem altı ay evli kaldığın bilgisini niye vereyim sen istersen söylersin dedi . Bende söylemeye gerek duymuyorum o aşamada . Bi de saçmasapan yoz kafalara kendimi temize çıkarmaya mı çalışayım . Benim boşanmış iki arkadsım bu şekilde evlendi oğlanın ailesi bilmez çünkü ne gerek var

ayrıca adamıj seninle ciddi düşünmediğinin net kanıtı söylemeyeceğim diyo hahahahah ya iyi misin kvkk hak getire herkes her şeyi öğreniyor birine sorar gider nüfus bilgilerine baktırır karşı taraf bu bi kusur değil ben yanında olacağım demiyor da adam söylemicem bilmesinler diyo oy ablam oy

Sizin boşanmış olduğunuzu ailenizden saklaması (yani ileride olur da bahsederse boşandığınızı söylemeyeceğini söylemesi) çok büyük sıkıntı yalnız, bana da sizden utanıyor gibi geldi. Bu yüzden utanmak çok fena, benim affedemeyeceğim bir şey, tanımadığım etmediğim adama şimdi sinir oldum.
Bu konuda ilk boşandığım zamanlar bende sizin gibi hassas duygusal bakabiliyordum . Ancak suan bu sevgilimle veya bi başkasıyla ; boşandığım bilgisini ister söyler ister söylemez tamamen karşı tarafa bırakacağım . Söylemek istemiyorsa vardır bi bildigi

Ben senle ilgili ekstra bilgi vermem altı ay evli kaldığın bilgisini niye vereyim sen istersen söylersin dedi . Bende söylemeye gerek duymuyorum o aşamada . Bi de saçmasapan yoz kafalara kendimi temize çıkarmaya mı çalışayım . Benim boşanmış iki arkadsım bu şekilde evlendi oğlanın ailesi bilmez çünkü ne gerek var
öğreniyorlar gayet. halam da boşandı evlendiği kişi dimdik durdu arkasında boşanan arkadaşım var yine öyle. elbet bir gün öğrenirler daha arkadaşımın 2. düğününde kızın akrabası inşallah bu sefer mutlu olursun dedi. gözün kör olmuş

ayrıca adamıj seninle ciddi düşünmediğinin net kanıtı söylemeyeceğim diyo hahahahah ya iyi misin kvkk hak getire herkes her şeyi öğreniyor birine sorar gider nüfus bilgilerine baktırır karşı taraf bu bi kusur değil ben yanında olacağım demiyor da adam söylemicem bilmesinler diyo oy ablam oy
Yav ben sordum boşanmamı ailen sorun eder mi vs diye . Sanmıyorum dedi sonra da yine de gerek yok boşandığın bilgisini vermeye söylemem ben sen istersen söyleyebilirsin onlar seni tanımıyor ben tanıyorum vs dedi ne var yav bunda

Yav ben sordum boşanmamı ailen sorun eder mi vs diye . Sanmıyorum dedi sonra da yine de gerek yok boşandığın bilgisini vermeye söylemem ben sen istersen söyleyebilirsin onlar seni tanımıyor ben tanıyorum vs dedi ne var yav bunda
hiçbir şey yok hala ne var diyo🤣 gözün kör olmuş senin başka bir şey demiyorum. ailesiyle tanıştırırsa eder mi etmez mi görürsün. adam seni daha arkadaşlarının yanına sokmuyor ki

Adamla ilgili ayrıntılar geldikçe tuhaflaşıyor, neyse. Herkesin kendi hayatı, kendi tercihidir.
katılıyorum eski konuları zaten ortada adamsan beklenti gizli saklı buluşayım sevişelimse ok ama ben bu adamla ciddi ilişki istiyorumsa iş değişiyor bu adamın hiç mi arkadaşı evlenmedi bu süreçte? bi de memur iş ortamında bu yaz kaç düğün oldu saymadım birine de alıp kolunda götürmemiş

katılıyorum eski konuları zaten ortada adamsan beklenti gizli saklı buluşayım sevişelimse ok ama ben bu adamla ciddi ilişki istiyorumsa iş değişiyor bu adamın hiç mi arkadaşı evlenmedi bu süreçte? bi de memur iş ortamında bu yaz kaç düğün oldu saymadım birine de alıp kolunda götürmemiş
Hiçbir düğüne toplu etkinliğe katıldığını görmedim . İş yerinde konuştuğu iki üç insan olduğunu kendi söylüyor . Tamam peki sizin haklı olduğunuzu varsayarak erkek kardeşi ile tanışmayı talep edeceğim ? Suan burada ailesi ona da bisi diyemez herhalde

Allah aşkına ayrıl şu adamdan, bak sen iyi niyetli bir kıza benziyorsun, çok üzülürsün. Zaten boşanma tramvası geçirdin, bu adamın evlenme niyeti falan da yok yani, ben işime bakarım diye bas bas bağırıyor. Gencecik kadınsın, başka erkek mi yok dünyada?

Hiçbir düğüne toplu etkinliğe katıldığını görmedim . İş yerinde konuştuğu iki üç insan olduğunu kendi söylüyor . Tamam peki sizin haklı olduğunuzu varsayarak erkek kardeşi ile tanışmayı talep edeceğim ? Suan burada ailesi ona da bisi diyemez herhalde
körler sağırlar oluyo o da biliyo musun. bence adamla açık açık konuş ve net ol. bence zamanını kaybetme boşanmış olman aklanacak saklanacak bir şey değil. zaten anladığım kadarıyla kapalısın vs yani öyle takılalım edelim bu ilişkiler de senlik değil. neden bu adama takıldın kaldın ayrıca bu kadar asosyal olması normal gelmedi bana net sorunlu biri

Neye dayanarak sevmiyor diyorsunuz . Yani çok törpülediği çok falsosu var asla anlaşamıyordum önceden vs bunları ben diyebiliyorum ama sevmiyor diyemiyorum açıkçası dndkdk
Sizin şu an gözünüzde bir perde var. Siz sevdiğinden emin olsaydınız burada konu açmazdınız zaten. Yok arkadaş yok spor salonu mevzularını konu dahi etmezdin çünkü bunlara seni dahil ederdi seven adam. Adam seni sevmiyor arkadaşım aklına yatacak daha iyi bir seçenek bulduğunda seni direkt şutlayacak. Senin de o zaman aklın başıma gelecek ama bu sefer psikolojin daha darma duman bir şekilde…

Bırakalım kendisi yaşasın ve görsün . Benim hayat tecrübem şunu der. Bu adamın en az orta derecede muhafazakar bir ailesi var . Konu sahibi ile çıkmak şu an onun için çok avantajlı , cinsellik var çünkü rahatça . Sonraları bu adam yaşı 26 28 lerde en fazla gene memur evlenmemiş bir kız bulup onla da evlenir . Memur kızıyım memur eşiyim ciğerlerini bilirim iç içeyim hep onlarla.
Bu yoruma kalıbımı basıyorum aynısı olacak

Söylememek saklamak oluyor işte ya hani? Eşe dosta demesin zaten de ailesine söyler ciddiyse, ama değil. Ileride çocuğun olursa o da hayatıyla ilgili bir şeyde sana der sana "söylemek zorunda mıyım" diye, o zaman itiraz etme tamam mi :) Boşanmak ayıp bir şey mi neden saklayalım ben arkandayım demiyor seni ortaya atıyor istersen sen söyle diye bunu bile anlamıyorsun. Zaten söyleyeceğin ortamı da yaratmıyor ailesinden kimseyi tanimiyorsun

Sen kendi içinde bu adamın her şeyini akliyorsun. Bence konu açıp kafanı karıştırma aynen devam et mutluysan, mutlu değilsen kafanda sorular varsa boşuna zaman geçirip sonra ah vah etme. Kafanızda şüphe olan adamlarla nasıl beraber olduğunuzu merak ediyorum. Konuyla ilgili başka bir şey yazmayacağım artık çünkü kulaklarını kapatip lalala diye bağıran çocuk gibisin 😐

Back
X