- Konu Sahibi hupsidupsi09
Öfff sana yan yana fotomuzu göstereyim ne mal mal yorumlar yapıyonuz aw . Kendisi kel kepçe kulaklı ve şaşımsı illa fiziksel özelliğe bakacaksak dndkdkdkd sadece götünü fazla kaldırdım ve benimle ciddi düşünmüyordu o yüzden göstermedi s.ktiri boktan yorumlar yapma
Konu sahibi sizde ciddi anlamda duygusal kontrol eksikliği var tahrik oldum kendimi tutamadım demek maalesef bu çok iyi açıklıyor. Siz bu huyunuzu törpülemediğiniz sürece ilişkilerinizde birçok noktada yanlış yaparsınız sınırlarınızı koruyamaz kararlı duramaz ve karşı tarafın her hamlesine gereğinden fazla tepki verir ve başarısız olursunuz.
Bir de yok adam kelmiş yok kepçe kulakmış Bunların konuyla hiçbir alakası yok İstediği kadar kepçe kulak olsun yani Siz istediğiniz kadar güzel olun bir insanın sizi beğenip beğenmemesini yalnızca fiziksel görünüşünüz belirlemiyor Eminim siz de güzelsinizdir asıl mesele davranışlarınızın karşı tarafta nasıl bir izlenim bıraktığı
İnsanlar çoğu zaman yalnızca fiziksel özellikleri yüzünden değil davranışları nedeniyle karşı tarafın gözünde önce itici hale geliyor sanra basitlesiyor daha sonra da terk ediliyor. Gereğinden fazla taviz vermek sürekli karşı tarafın peşinden gitmek ve her hamlesine karşılık vermek zamanla kişinin gözünde sizi basit ve değersiz gösterir
Siz en başından biraz daha kararlı dursaydınız eminim birçok şey farklı olurdu ama siz onun zırva tahrikleine karşılık verdikçe ve yanlış hamleler yaptıkça adamın egosunu da kendi ellerinizle besleyip resmen tavan yaptırdınız
Şimdi onun sizi neden böyle davrandığının cevabını ararsınız. Bence asıl bakmanız gereken yer karşı taraf değil kendinizsiniz maalesef. Bari bu saatten sonra yanlış bir şey yapma.