erkek arkadasım

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
kızlar benim ilk buluştuğum kişi ben onu çok ama çok özlüyorum sarılmak istiyorum her an ona bugün oturdum agladım bide ben svglimle kavgalıyım bu arada ben eski facemde bi kaç erkek arkadasmla konuştum yeni facem aile facem var ondanda yazdım snirimden aldatmışmıoluyorum çok pişmanım bgun kaptım bütün hepsni artık barstık ona odklancam kavga etsekte yazmıcam çok suçluyum napmalıyım dşündükçe nasıl yazdm diye oturup agliyorum sevglimi çok seviyorum evlenecez nasip olrsa bu huyuma devam edersem kurtarın bni bu huydan zaten face kapat demişti ben gene açtım bana küfretti aldatyormuyum napmam gerek nolur yardım edermisiniz

Hiç bir şey anlamadım :1:
Harf, noktalama işaretleri ve cümle anlamı hususunda dikkat ederseniz sorununuzu paylaşmak isterim :71:

Son düzenleme:
Ya bu nasıl bir dert anlatmadır ? Sizin noktanız virgülünüz ünleminiz yok mu? Hiçbirşey anlamadım.

Giriş,gelişme nerede ?
Direk sonuç,biz nasıl yardımcı olalım sana.

kızlar benim ilk buluştuğum kişi ben onu çok ama çok özlüyorum sarılmak istiyorum her an ona bugün oturdum agladım bide ben svglimle kavgalıyım bu arada ben eski facemde bi kaç erkek arkadasmla konuştum yeni facem aile facem var ondanda yazdım snirimden aldatmışmıoluyorum çok pişmanım bgun kaptım bütün hepsni artık barstık ona odklancam kavga etsekte yazmıcam çok suçluyum napmalıyım dşündükçe nasıl yazdm diye oturup agliyorum sevglimi çok seviyorum evlenecez nasip olrsa bu huyuma devam edersem kurtarın bni bu huydan zaten face kapat demişti ben gene açtım bana küfretti aldatyormuyum napmam gerek nolur yardım edermisiniz

Bu sevgili hangi sevgili köyde ev yaptıran ama siz köyde yaşamak istemediğiniz için ayrılmayı düşündüğünüz sevgiliniz mi?Yoksa ondan ayrıldınız ve bu başkası mı?

sanırım arkadas facebook hesabı bagımlısı olmus, orda birileriyle konusuyor?

Ve ben şimdi sevgilimi aldatmıs mı oluyorum diyor

sevgiliside cok kızyormus kapat diyormus hesabını kapatmıyormus ama... bu yüzden sevgilisi küfür bile etmiş kendisine :44:

eger anladıgım dogruysa facebook da ne yazdıgın önemli? erkeklerle mi konusuyorsun ve ne hakkında nasıl konusyorsun bilmeden nasıl yorumm yapalım ki

Canım çok karmaşık anlatmışsın ama analdığım kadarıyla erkek arkadaşın face adresini kapat demiş fakat sen gizlice açmışsın arkadaşlarınla konuşmuşsun sevgilinde çok kızmış.
Buna benzer durumu yaşadım bende aynısı nerdeyse. Ama bir nokta var ki çok önemli. Sadece sana face adresini kapat dedi de kendisinin ki açık mı? Yoksa o da kapattı mı?
Biz erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız aylarda karşılıklı olarak kapatmıştık. Ama ben daha sonradan bazı arkadaşlarımla face üzerinden görüştüğüm için ondan gizli açmıştım. Kötü bir amacım yoktu ama gizli iş yapıyordum sonuçta. Hatta bi kaç kere faceini açmadın dimi demişti. Evet açmadım diye yalan söyledim resmen.
Böyle devam etti ama aylar sonra yalanım ortaya çıktı bi şekilde. Çok kızdı,bağırdı,çağırdı. Bana yalan söyledin diye ağladı..
Özür diledim niyetimi açıkladım ona. Şifremi verdim gir bak mesajlara dedim. Sevgime inanıp güvendiği için affetti. Ama çok üzmüştüm onu.
Eğer erkek arkadaşında kullanmıyorsa ve seninde kullanmanı istemiyorsa kullanma canım. Bağımlılık oluyor bir zaman sonra ama face olmadan da yaşanıyor.
İlerde daha büyük sorunlar açabilir...

yokonunkı açkta sfresi bnde bna zarar vermyor kısklanmıyorum benm konu bana mesaj atmadgı zamn bslukta olup baska erkeklerle konusuyorum onualdatmıs oluyrum bu drmda yazmcam dyp gene konusuyorum face kapatım gne açtmbu huyumdn kurtulmam gerek

çok gülüyorum bu kız 15 yaşında falan hiç yorum yapmaya değmez. şimdien düşmüş koca peşine gibi geldi. günahını almak istemiyorum. ama

sanırım bu arkadaşın 2 adet face i var biri erkeklerle konuştuğu diğeri aile. ama sevgilisini çok seviyormuş da diğer face den erkeklerle konuşunca onu aldatmış mı oluyormuş . gibi saçma bir topic olmuş . :20:

20yasındayım koca pesnde degılım tek sevglım vardı oda kapanmdan dolayı btti kmblr sızın kaç sevgılınız oldu

Back
X