• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım :(

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
meraba kızlar . ben uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve bu da ilk konum. konu erkek arkadaşım. kendisi öğretmen ve bu yıl yeni atandı. atanmadan önce, sürekli atandıktan sonraki hayallerinden bahsederdi, ve konu hep biz ve hemen evlenmeti. şu an ise benden eser yok :( belki kendini toparlama aşamasında ama bilemiyorum. zaten benim de okulum çıktı hiç yoktan. yani 2. üniversiteme başladım. 1,5 yıl sonra bitecek inşallah. ama ben okula gitsem de gitmesem de o atanır atanmaz biz kelimesini attı :( o zamanlar çok üzülmütüm ama alıştım, okulum da var diye avutuyorum kendimi. 26 yaşındayım, o da 27. bunlar beni yıpratıyor ister istemez, ve ilişkimiz de yıpratıyor. omemnun hayatından. be beni çok rahatsız ediyor ve ona çatıyorum :50:

Son düzenleme:
Biraz birikim yapmak istiyor olabilir..
Ailesine bakma olayları vs..
Bir süre sonra maddi açıdan sağlamlaştığında evlilik konularını size açar bence..

Biraz birikim yapmak istiyor olabilir..
Ailesine bakma olayları vs..
Bir süre sonra maddi açıdan sağlamlaştığında evlilik konularını size açar bence..

belki de ama sadece çok kırdı bu davranışı, evet ailesine yardım olayı da var :( asıl sorun o bu kadar isterken ki 2 yıldır birlikte olmamaıza rağmen sadece evililik kelimesini kullanan oyken, şu an pek de konuşmaması ve evlenemememizden hiç de şikayetçi olmaması. başka şehirde ve hayatından gayet memnun. yeni arkadaşlar, öğrenciler. . bunlar yüzünden sürekli tartışma çıkarıyorum. tabi direkt bunlar değil ama olmayacak bi şeyden çıkarıyorum, sinirimi almaya çalışıyorum . .

Son düzenleme:
belki de ama sadece çok kırdı bu davranışı, evet ailesine yardım olayı da var :( asıl sorun o bu kadar isterken ki 2 yıldır birlikte olmamaıza rağmen sadece evililik kelimesini kullanan oyken, şu an pek de konuşmaması ve evlenemememizden hiç de şikayetçi olmaması. başka şehirde ve hayatından gayet memnun. yeni arkadaşlar, öğrenciler. . bunlar yüzünden sürekli tartışma çıkarıyorum. tabi direkt bunlar değil ama olmayacak bi şeyden çıkarıyorum, sinirimi almaya çalışıyorum . .

Bence kavga etmektense karşılıklı oturup konuşun..
Ne zaman ne olacak bir plan yapın tabi niyeti varsa..
Eğer amacı biraz birikim yapmaksa bunu size açıkca söylesin ki sizde ona göre yolunuzu çizin veye bekleyin..
Bu durumların üzerinde durmamak, bu durumdan kaçmak anlamına da gelebilir o yüzden en güzeli açıkça konuşmak..

Bence kavga etmektense karşılıklı oturup konuşun..
Ne zaman ne olacak bir plan yapın tabi niyeti varsa..
Eğer amacı biraz birikim yapmaksa bunu size açıkca söylesin ki sizde ona göre yolunuzu çizin veye bekleyin..
Bu durumların üzerinde durmamak, bu durumdan kaçmak anlamına da gelebilir o yüzden en güzeli açıkça konuşmak..

haklısınız. aslında benim sorunum sanırım biraz da yaşım :( geç kalacağımı düşünüyorum tüm bunlar olana kadar :( çünkü evlilikten sonra hemen çocuk düşünmüyorum :(

haklısınız. aslında benim sorunum sanırım biraz da yaşım :( geç kalacağımı düşünüyorum tüm bunlar olana kadar :( çünkü evlilikten sonra hemen çocuk düşünmüyorum :(

Konuştuktan sonra hangi niyette olduğunu anlarsınız .
Belli eder zaten kendini..

aslına bakarsanız benim evlilikle alakam bile yokken, o kadar güzel hayaller kurup anlatırdi ki, ister istemez ben de kapılmışım demek ki :( sonradan anladım ama fena kaptırmışım hem de. . bi daha bunları duymadığımda anladım :(

Bunu ona soyleyin...
Ne ara "biz", "ben" oldu diyin, aciklasin...
Farkinda degilse de ceki duzen versin tavrina...
Iki ihtimal var ya yeni bir yere alisma, duzenini oturtma, senin okulun vs. zamana ihtiyaci oldugunu hissetmis, tutamayacagi sozler vermek yerine garanti olunca bunlarla ilgili konusmak istemis olabilir...
Digeri ise diger ortamin ona tatli, degisik gelmesi olabilir...
Tavri size karsi daha soguk ve kirici mi peki?
Yoksa sadece bu konularda mi kendini geri cekti?

Bunu ona soyleyin...
Ne ara "biz", "ben" oldu diyin, aciklasin...
Farkinda degilse de ceki duzen versin tavrina...
Iki ihtimal var ya yeni bir yere alisma, duzenini oturtma, senin okulun vs. zamana ihtiyaci oldugunu hissetmis, tutamayacagi sozler vermek yerine garanti olunca bunlarla ilgili konusmak istemis olabilir...
Digeri ise diger ortamin ona tatli, degisik gelmesi olabilir...
Tavri size karsi daha soguk ve kirici mi peki?
Yoksa sadece bu konularda mi kendini geri cekti?

hayır. bana karşı asla soğuk ve kırıcı olmaz. beni hiç üzmek istemez, kırmaz. ben bu konuda kırıldım sadece

ben bunları konuşmaktan çekiniyorum aslına bakarsanız, evililik meraklısı gibi görünmek beni fena halde rahatsız eder.:50: ama orda mutlu ve memnun olduğunu görmek beni mutsuz ve huzursuz ediyor. bu nasıl bi ruh hali ben de anlamıyorum. .uzağımda ve mutlu olmasını kaldıramıyorum. yaşımın geçtiğini düşünmek, ve bunları sadece benim dert ettiğimi düşünmek beni huzursuz ve kavgacı yapıyor.

Son düzenleme:
hayır. bana karşı asla soğuk ve kırıcı olmaz. beni hiç üzmek istemez, kırmaz. ben bu konuda kırıldım sadece

O zaman ilk ihtimal daha agir basiyor sanirim, is ciddiye binince biraz daha adimlar, planlar, hesaplar kesinlesince konusmak istemis olabilir...
Kirlildiginizi soyleyin, niye evlilik konusmuyorsun demeyin ama daha bireysel konusup plan yapmaya basladin farkinda misin diyin...

arkadas calısma hayatına atılınca biraz özgüven patlaması yasamıs anlasılan. atanamadığı dönem ufku biraz daha dardı herhalde tek hayali evlilikti muhtemelen daha içine kapanık olduğu zamanları kapsıyordur o donemler. simdi sosyalleşti, mesleğini eline aldı, cevresi genişledi ve o dönem verdiği kararları sorgulama aşamasında. bu tamamen kötü bir sey değil ama biraz kritik bir noktadasınız. elinden geldiğince anlayıslı görünmeye calıs, beni ihmal ediyorsun moduna girme ama elini de üstünden çekme.

umarım iyi ve kötü günde yanında olmasını istediği kişinin sen olman gerektiği kararına varıp en kısa sürede özüne döner

arkadas calısma hayatına atılınca biraz özgüven patlaması yasamıs anlasılan. atanamadığı dönem ufku biraz daha dardı herhalde tek hayali evlilikti muhtemelen daha içine kapanık olduğu zamanları kapsıyordur o donemler. simdi sosyalleşti, mesleğini eline aldı, cevresi genişledi ve o dönem verdiği kararları sorgulama aşamasında. bu tamamen kötü bir sey değil ama biraz kritik bir noktadasınız. elinden geldiğince anlayıslı görünmeye calıs, beni ihmal ediyorsun moduna girme ama elini de üstünden çekme.

umarım iyi ve kötü günde yanında olmasını istediği kişinin sen olman gerektiği kararına varıp en kısa sürede özüne döner

umarım öyle olur :((

umarım öyle olur :((

asma ama yuzunu dun ne guzel musmutlu yaziyordun. karamsarlik yapma lutfen. herkes ask acisi cekiyior biz cekmedik mi saniyorsun ama emin ol geciyor Allah baska dert vermesin. insAllah karsina sevgini hakedecek bi adam cikacaktir tek erkek o mu Allah askina

Bence eğer gerçekten evliliği düşünseydi işim tamam sıra evlilikte derdi . Birikimle alakası yok bence öyle olsa BİZ im için birikim yapmam lazım ondan sonra da evleniriZ diyebilirdi. Bencede atanınca havalara girdi.

Back
X