Erkek arkadasim....

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
27
Sizlere bisey sormak istiyorum cunku benim gercekten artık moralim bozulmaya basladi
Dun erkek arkadasima gunaydin mesaji atmistim cevap vermedi cunku gormedi sonra tekrar attim tekrar gormedi ve oglen tekrar attigimda cevap vermedi bende sinirlendim aksam yazdim cevap vermiyosun bi sorun mu var diye islerim var biliyosun yazamadim dedi aksam aradi falan sizce bu normal mi ben mi abartiyorum

Gerçekten işleri olamaz m? Çalışıyor mu erkek arkadaşınız? Bu kadar sorun etmeyin bence.

Sizlere bisey sormak istiyorum cunku benim gercekten artık moralim bozulmaya basladi
Dun erkek arkadasima gunaydin mesaji atmistim cevap vermedi cunku gormedi sonra tekrar attim tekrar gormedi ve oglen tekrar attigimda cevap vermedi bende sinirlendim aksam yazdim cevap vermiyosun bi sorun mu var diye islerim var biliyosun yazamadim dedi aksam aradi falan sizce bu normal mi ben mi abartiyorum

Abartıyorsun...

Calisiyor ama surekli degil hani musait oldugu zamanlar var normalde cevap verirdi ama abartma bu kadar deyip duruyor

aynısını siz yapsaydınız, onun tavrı ne olurdu ?
eğer kendisi de çok normal işin varsa cevap vermeyebilirsin bana modun da ise o zaman sıkıntı yok...
ama kendisi her mesajına anında cevap istiyorsa, işleri erteleyip ona anında yazmanızı istiyorsa o zaman sıkıntı var...

Kimse kusura bakmasın benim sevgilim olacak herif beni gün boyu kendinden habersiz bırakamaz.
Daha da kötüsü benden habersiz duramaz. Duruyorsa da sevgilim olmasın bir zahmet.

Yoğunluk, iş, güç pabucuma anlatsın.
Yemek de yememiş mi?
Tuvalete de mi gitmemiş.

1 dk sesini özledim işim var merak etme canım demek için yeter!

En azından bir mesaj at böyle sıkışık durumlarında, merak ediyorum de.Bu yönden belli et madem hoşuna gitmiyorsa bu durum, diğer türlü yüklenirsen adam sıkboğaz hissedip kaçabilir..

Normalde boyle habersiz birakmazdi ama mesguldum uzatmayalim diyo gayet normal davranıyo ama ben soguk oldugum icin beni sucluyo suan

aynısını siz yapsaydınız, onun tavrı ne olurdu ?
eğer kendisi de çok normal işin varsa cevap vermeyebilirsin bana modun da ise o zaman sıkıntı yok...
ama kendisi her mesajına anında cevap istiyorsa, işleri erteleyip ona anında yazmanızı istiyorsa o zaman sıkıntı var...
Iste kendisi olsaydi oda bana kizardi ama bunu anlamak istemiyo

Iste kendisi olsaydi oda bana kizardi ama bunu anlamak istemiyo

o zaman sizin de bunu sorun etmeniz son derece mantıklı...
paşa bey nasıl davranılmasını istiyorsa, öyle davranmayı öğrensin..

mesaj atma konusunda ısrarcı olmayın derim...

Gerçekten işleri olamaz m? Çalışıyor mu erkek arkadaşınız? Bu kadar sorun etmeyin bence.
Bence hiç bir iş iki dakika wc molası verip bile sevdiğinin mesajına cevap vermeyecek kadar yoğun olamaz. Wc de yazar yemek yerken yazar. Sonucta insani ihtiyaçları var.o_O

normal değil yahu
olmaz öyle :KK51:

gün içinde tuvalete gitse insan yazar... yoğunum canım cevap veremiyorum diye....

X