Erkek arkadaşım

hadicnmsnde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
10
0
27
Onu 2 seneden beri tanıyorum ilk 1 sene benden haberi yoktu en son dayanamayıp mesaj attim ilk baslarda cok iyiydik fakat beni sevmedigini anladim hic bi zaman sevgimin karsiligini alamadim son 1 senedir hep inisli cikisli iliskimiz oldu ben ondan hic vazgecemedim 3 ay kadar ara verdik ve suan tekrardan mesaj atti ona geri donmek istiyorum ama guvenemiyorumda gercekten seviyorum ama hala onu beni sevdiginden emin degilim cevremde iliskimize destek olan kimsede yok cunku bu 1 sene icinde beni cok uzdugu olaylar oldu ve bu benim canımı cok sıkıyor ne yapmalıyım ??

Onu 2 seneden beri tanıyorum ilk 1 sene benden haberi yoktu en son dayanamayıp mesaj attim ilk baslarda cok iyiydik fakat beni sevmedigini anladim hic bi zaman sevgimin karsiligini alamadim son 1 senedir hep inisli cikisli iliskimiz oldu ben ondan hic vazgecemedim 3 ay kadar ara verdik ve suan tekrardan mesaj atti ona geri donmek istiyorum ama guvenemiyorumda gercekten seviyorum ama hala onu beni sevdiginden emin degilim cevremde iliskimize destek olan kimsede yok cunku bu 1 sene icinde beni cok uzdugu olaylar oldu ve bu benim canımı cok sıkıyor ne yapmalıyım ??
Hayatım saçmalama bak sen de kabullenmişsin sevmediğini. Hak etmeyenlere değer vermekten yorulmadık mı be güselim...

bence gerçekten seven sevdiğini gösterir içine siner
ben de ayrıldım dün.... sevseydi bunu hissettirirdi iliğime kadar
ama yok..napalım olmazsa olmuyor
boşver gitsin..

Lizzie hanıma katılıyorum. Ben de bu acı sebepten ötürü sekiz ayrılma kararı aldım . Gercekten daha mutlu oluyorsun düşün yani

Seni sevmiyor ve bosta kaldigi icin sana yazmis.
Ona olan sevgin totosunu kaldirmis kucuk beyin.
Simdi yine ego tatmini icin senden karsikik bekliyor.
Sakin gorusme onunla.
Bu sefer daha cok uzulursun.
O kadar zaman gectikten sonra biraz zor geliyo ayrılmak ama oda onu ne kadar sevdigimi veondan vazgecemedigimi biliyo ve buyuzden pesimde sadece kabullenmek zor geliyo ona yaptigim onca seyin karsiligini alamamak kotu hissetmeme neden olduyo

zaten sevip sevmediğinden emin olamama diye bir şey yok bence. kesinlikle hissedersin gibime geliyor bebeğim :KK43:

Sevilmedigini hissetmissen bir kere nasıl düzelmesini umit ediyorsun ki sen aynı sensin.o da hala ayni?ileride iki yabancı olarak çok daha mutlu olacağını göreceksin bence...başta sevgi oluşmamışsa sonunda da hayır beklenmez bu ilişkiden...

X