- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Öyle kızlar her yerde var. Alımlıysa bir tek sizin sevgilinize alımlı değil sonuçta değil mi? Kadın erkek fark etmez herkes beğenip takip edebiliyor böyle hatunları.Ben sevgilimi bu konuda çok özgür bırakıyorum zaten, birtek bu kız konusunda ilk defa böyle bişey yaşadık çunku kız hem alımlı hoş hemde erkeklerin ilgisini çok çekmeye çalışan bir tip. Erkek arkadaşımda onun belirli bir pozunu beğenince sinir küpüne döndüm ve bir kaç gün konuşmadım tartıştım. Sonra gönlümü aldı ve olaydan 1,5 ay sonra kızı hesabından silmesi beni şaşırttı doğrusu. Ne düşünmeliyim hiç bilmiyorum
Silmesinin nedeni de her şey olabilir. Paylaşımları çok fazla olunca, aşırı dikkat çekmeye çalışan tipler olunca silebiliyor erkekler bir süre sonra rahatsız olup. Sizin o zaman düşündüğünüzü zaman içinde kendi görüp anlamış olabilir. Ya da belli bir şeyden rahatsız olmuş olabilir. Hadi beğenmesine takıldınız, konuyu kapattınız, hiç kurcalamamanız lazım bu silme olayını. En fazla safa yatarak sakin sakin tatsız bir şey mi oldu şunu silmişsin diyebilirdiniz sanki, o zaman durumu öğrenirdiniz de.
Buradan bir şey çıkmaz bence, daha fazla kurcalamayın, ne yapsam yaranamıyorum diyip yeniden eklerse ne yapacaksınız? Sakin biraz

Son düzenleme: