• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma bu ayakkabıyı alacağım. Nasıl?

kızlar kuzenime doğum günü hediyesi alıcaz diğer kuzenlerle bir olup ayakkabı servet değerinde olunca:30:diğer kuzenler pek anlamaz hediye işinden o nedenle bana kaldı bende tereddüt ettim şimdi bu ayakkabıyı kotlarla giyicek olur demi?birde lacivert kanvas-kumaş arası bir pantolunun altına olur mu bu ayakkabı kızlar?
$5149P0619-64_k.webp

kızlar kuzenime doğum günü hediyesi alıcaz diğer kuzenlerle bir olup ayakkabı servet değerinde olunca:30:diğer kuzenler pek anlamaz hediye işinden o nedenle bana kaldı bende tereddüt ettim şimdi bu ayakkabıyı kotlarla giyicek olur demi?birde lacivert kanvas-kumaş arası bir pantolunun altına olur mu bu ayakkabı kızlar?
Eki Görüntüle 489693

aaa benim sevgilimde aynısından var bu ayakkabnınnnn :52: kotla falan da güzel oluyo rahatmış da canım seviyo o.

240tl 3kişi bölüşerek alabilicez ancak:9:kendime bile o kadar pahalı ayakkabı almıyorum ben dolayısıyla benim için servet değerinde oluyor:37:(not: öğrenciyim,parasızım)

ben de beğenmedim pek x side bi lcw markası ayrıca ucuza kaçmışsın ..

Kesinlikle bu mevsimde olmaz bu ayakkabilar yaaaa dockersta 170 tlye cok daha şık modeller var hem onumuz bahar olsa neyse ama biz kis mevsimindeyiz bence hic uygun degil tatlim

Back
X