erkek arkadaşıma doğumgünü hediyesi

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar ekim 22 erkek arkadaşımın doğum günü...
şimdiye kadar hep kıyafet hep kıyafet sıkıldım saatleri çok sever saat almak istiyorum...
kızlar ben öğrenciyim ve ailemle yaşıyorum hiç çalışmadım kaç aydır harçlıklarımın yanında para biriktiriyorum kenara koyuyyorum ...
saatler de 200 den aşağı yok...
tam erkek arkadaşımın istediği çok çok güzel bir saat buldum fiyatı 75 tl ama orjinal değil...
ben ise 65 lira biriktirebildim şu ana kadar...
isterdim ki hediyenin en iyisi olsun ama elimden gelen bu kadar malesef...
sizce saati almalı mıyım yoksa başka bir alternatif mi aramalıyım...
yani bnm kafama takılan orjinal olmaması...
erkek arkdaşaım ise hediye almayı hiç sevmez geçenlerde doğumgününden konu açıldı kesin bir şekilde hediye istemiyorum bitanem sen yanımda ol yeter dedi yani öyle fiyatına falan dikkat etmez ama orjinal olmaması bnm aklıma takıldı
yardım ederseniz çok sevineceğim kızlar :Saruboceq: a.s.

65 ytlye saat yerine daha guzel seyler alabilirsin cnm bence ustune kışlık polar tarzı birsey alabilirsin benimde erkek ark dogumgunuydu bende oyle birsey tercih etmiştim

65 ytlye saat yerine daha guzel seyler alabilirsin cnm bence ustune kışlık polar tarzı birsey alabilirsin benimde erkek ark dogumgunuydu bende oyle birsey tercih etmiştim

cnm geçen sene de öyle yapmıştım ne bileyim saatleri de çok seivyo dedim bir değişiklik olsun ama orjinal almaya gücüm yok ki :((((

cnm geçen sene de öyle yapmıştım ne bileyim saatleri de çok seivyo dedim bir değişiklik olsun ama orjinal almaya gücüm yok ki :((((

evet bende dusunmustum saat almayı 100 den baslıyor iyileri :1shok: bende alamadım yani
ama illa saat almak istiyorsan genede 65 tlye bulursun orjinal olması sart degil ya nolcak 65 de az degil zaten sevgilinde oyle pahalı seylere onem veren biri degilmiş

forma alabilirsin erkekler deli oluyor.
fenerliyse fenerrum süper bir fikir.

hımmm benimkinin doğum günü 1 kasım ve koyu fenerbahçeli bende ona fenerrum dan forma alıcam ve delircek mutluluktan ama sana gelince saat dediğin gibi alabilirsin ya da bir atkı alıp baş harflerinizi oyalayabilirsin uçlarına ben yapmıştım süper olmuştu.

ya bnm zaten kararsızlığım mreşhurdur sinir oluyorum şu huyuma ne edecem bilmiyorum yarın öbür gün çıkıp bakmam lazım bir de karar verebilsem tam olacak :utangac:

Kartal Yuvasından BJK nin saatkerine bi bak derim, deri kayışlılar 50 -100 arası oluyor.. hem de siyah beyaz olduğu için şanslı olabilirsin. Birde alisverissaati.com da da saatler baya bi indirime girmişti bi bak istersen =)

Kartal Yuvasından BJK nin saatkerine bi bak derim, deri kayışlılar 50 -100 arası oluyor.. hem de siyah beyaz olduğu için şanslı olabilirsin. Birde alisverissaati.com da da saatler baya bi indirime girmişti bi bak istersen =)

Evet orda ucuz saatler var markasıda sorun olmaz böylece :d

ikinizin resmini oldugu takvim, yada yapboz yaptırabilirsin ben oyole dusunuyorum. eger yaptırcak bir yer bulursam

Back
X