- Konu Sahibi osqevardar
yok anlatmak isterim zaten moralim çok bozuk.sorun biz tartıştığımız zaman bana ilgisiz davranırdı bende sabretmeyi bilmezdim üstüne giderdim niye ilgilenmiyorsun soğuksun diye bu sefer inat edip daha çok soğuk davranırdı bende dikkatini çekmek istedim ama çok kötü bir şekilde yaptığım çok kötü gerçekten bu hale gelmesini istemezdim bazen çok saçma davranıyorum şimdide o dönsün istiyorum ben özür diledim affettim dedi arkadaşmışız bu beni çok üzüyor
besbelli okadar belliki laflarından resmen kendini ağırdan satıyo naza çekiyo senin birdaha böyle bir hata yapmaman için burnunu sürtmesini istiyo sen tavrını korsan bakmışsın tamam başlayalım tekrardan ama şartlar sunar seviyorsan onlarıda kabul edersin aynısını bende yaşadım benimki bukadar aşırı hata değildi benimki yalanda değildi hayatımda yalan söylemem başka hataydı bana arkadaşım böyle böyle yap gelir dedi benim sevgilimde seninki gibi yaptı arkadaş kalalım ben dedim eski sevgiliden arkadaş olmaz hadi yolun açık olsun dedim 2 gün sonra aradı tamam seni seviyorum ne olur tekrardan başlayalım ben sensiz yapamam dedi ama şartlar sundu bende sevdiğim için kabul ettim allahıma çok şükür şuan çok iyiyiz inşallah sende öyle olursun canım