• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdan ayrıldım, acı çekmesini istiyorum

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar erkek arkadaşımla ayrıldığımı yazmışım önceki konumdaa , yaa ben onunda acı çekmesini üzülmesini istiyorummmmmm :43::43: yaa bunu nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok ama intikam istiyorum yaa ben ayrıldım ama sankii hiç takmadııı yani ayrıldım son msjını attı bnde sende k.i.b dedim ve bundan sonra hiç birşey yapmadı.

Bn artık onu istiyor muyum hayırrrrrr!!! ama intikam almak istiyorum oda üzülsün istiyorumm. Nasıll yapıcam acaba arkadaş kalabiliriz artık sana birşey hissetmiyorum desem nasıl olur ??? çok acil yardım onu nasıl üzebilirim hiç bilmiyorum ama intikam almak istiyorum evet belki saçmaa ama lütfen yardım edinnn :43::43::43:

neden üzmek istiyosun? yani sebebini bilmiyorum ki neden ayrıldın ama ortada elle tutulu bişi yoksa bi insanı üzmen için yardım etcek pek birini bulamazsın...kalp kırmak hoş bişey değil... tabi neden ayrıldığına bağlı

neyse önceki konunuzu okudum... benim fikrim intikam almaya çalışan insan mutsuzluğa kendi düşer.. bence ilgilenmeyin umrunuzda olmadığını beli edin ki iyice kendini bşi sanmasın...

banada eski sevgilim artık sana bişi hissetmiyorum demişti ve bende hissettiğini düşündüm ve bunu gizleme çabası gibi gördüm...

yani kendinizi küçük duruma düşürmeyin derim ben intikam falan insanın ayağına dolanır en ii intikam umursamamaktır

Son düzenleme:
neyse önceki konunuzu okudum... benim fikrim intikam almaya çalışan insan mutsuzluğa kendi düşer.. bence ilgilenmeyin umrunuzda olmadığını beli edin ki iyice kendini bşi sanmasın...

banada eski sevgilim artık sana bişi hissetmiyorum demişti ve bende hissettiğini düşündüm ve bunu gizleme çabası gibi gördüm...

yani kendinizi küçük duruma düşürmeyin derim ben intikam falan insanın ayağına dolanır en ii intikam umursamamaktır

haklısın sanırım

Eğer, haksızlığa uğradıysanız , siz intikam almadan ALLAH acınızın intikamını o kişiden alır , merak etmeyin ...

Eğer, haksızlığa uğradıysanız , siz intikam almadan ALLAH acınızın intikamını o kişiden alır , merak etmeyin ...

teşekkür ederim vazgeçtim zaman..intikam derken kötü birşey amaçlı değil sadece onunda bnm yüzümden acı çekmesini sğlayacak birşeyden söz etmiştim ama , karşınızdaki insan sizi sevmiyorsa ne yaparsak yapalım umrunda olmayız sanırım.Ve ben boşu boşuna kendimi yormuş olurum en iyisi düşünmemeye çalışmak..

Back
X