ayy gerçekten kötü bi olay ya :1no2: erkek arkadaşınız hala taşıyodur heralde izlerini atlatmak kolay olmasa gerek böyle bi şeyi :çok üzgünüm:
oofff cok kotu bır sey ya...ınsan nasıl dayanır o gordugu karsısında...cıdden sınır bozucu..
oldum olası anlamam su ksk-gozgoz muhabbetını bırbırlerını lınc etmekten baska bır sey yapmıyolar ya..goztepenın kurulusunda da ksklıler basmıstı goztepeyı accayıp olay cıkmıstı,bırını denıze mı ne atmıslar bıcaklamıslar mı ne..anlayamıyorum bunları...
birincisi erkek arkadaşının eline sağlık dedim içimden bunu saklamıcam.
ama kanunen çok büyük bir suç işlemiş. eğer iş ortaya çıksın istemiyorsan bence bu konuyu biran önce kapattır, suç duyurusu yerine geçebilir. sitenin yönetimine de polis bir ulaşsa, site yönetimi senin adresini vermek zorunda kalacaktır. erkek arkadaşının sırrını hele de böyle bir şeyi nasıl buraya yazmaya cesaret ettin bravo yani.
¤ decemBer ¤;9338956 .!.:birincisi erkek arkadaşının eline sağlık dedim içimden bunu saklamıcam.
ama kanunen çok büyük bir suç işlemiş. eğer iş ortaya çıksın istemiyorsan bence bu konuyu biran önce kapattır, suç duyurusu yerine geçebilir. sitenin yönetimine de polis bir ulaşsa, site yönetimi senin adresini vermek zorunda kalacaktır. erkek arkadaşının sırrını hele de böyle bir şeyi nasıl buraya yazmaya cesaret ettin bravo yani.
:uhm: valla uykusuzluğun verdiği bi aptallık mı bilemiyorum ama anladım :S şimdi vurulan erkek arkadaşının arkadaşı mı CADIARZU
Bide olan olmuş güçlü ol destek ver erkek arkadaşına.
december senin de uykun gelmişkaydirigubbakcemile3
erkek arkadaşı değil,erkek arkadaşının arkadaşı...yerimseniben
Ben en çok tecavüze uğrayan kıza üzüldüm ne yalan söyleyeyim...
Ben en çok tecavüze uğrayan kıza üzüldüm ne yalan söyleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?