konyalı değilim de konyada okudum.
havzan olabilir. yemek kurtarıcıdır. çay bazen sessizliğe sebebiyet verir, yemeğin verdiği sessizlik anlaşılabilir.
evet orasıda olabilir :) fakat 2-3 gibi olacak yemek olurmu bilmem bu arada isim verebiliyor muyuz yasak değil mi ? değilse bende bi yer söylücemde
bende trafik parkı düşünmüştüm bilemedim ki :)bildiğim kadarıyla yasak değil.
anacım yemeğin saati mi olur gömün gitsin.
bende trafik parkı düşünmüştüm bilemedim ki :)
orayı bilmiyorum canım ya ben kampüs çocuğuyum
hiç birşey olmaz canım merak etme. kız babaları kıskanç oluyor biraz sevgiline sorular sorabilir. ama seni rencide edecek hiç birşey söylemez. hayırlısı olsun hakkındaERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN...
evet asıl korktuğum bu herhalde ama yapmaz herhalde tanışmak istiyo olmak bi kabulleniş demi karşı çıkma olmaz sonuç olarakhiç birşey olmaz canım merak etme. kız babaları kıskanç oluyor biraz sevgiline sorular sorabilir. ama seni rencide edecek hiç birşey söylemez. hayırlısı olsun hakkında
evet asıl korktuğum bu herhalde ama yapmaz herhalde tanışmak istiyo olmak bi kabulleniş demi karşı çıkma olmaz sonuç olarak
bi sakin ol sen. annen zaten babanı tembihliyordur benim tecrübeme göre
babam dışarıda olsun istedi ona müdahele edememEvinize davet etmeniz gerekir
ulu orta dışarıda konuşulacak şeyler değil
ailesini alıp gelsin müsait olduğu bir akşam
ön tanışma yaparsınız
Gönlü yok o zamanbabam dışarıda olsun istedi ona müdahele edemem
ERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN...
Yok canım karşı çıkmaz artık sonuçta tanışmayı kabul etmiş merak etmeevet asıl korktuğum bu herhalde ama yapmaz herhalde tanışmak istiyo olmak bi kabulleniş demi karşı çıkma olmaz sonuç olarak
benimki vermedi ühühü.ama askerliği bitti inşallah artık verirBüyük konuşmayayım kızım var ama ben gidip paşa paşa askerliğini yapmamış adama kız vermezdim, cevabınla alakasız oldu ama k bakma.
benmki daha çok olmasın diye çabalıyordu.stres yapma konu sahibesi böyle giderse düğünü göremssin :))bi sakin ol sen. annen zaten babanı tembihliyordur benim tecrübeme göre
benimki vermedi ühühü.ama askerliği bitti inşallah artık verir
ben de aynı şeyi düşünüyorumYok benim kastettiğim o değildi, askerlikten önce vermemiş olmak ayrı bi konu. Askerliğini gidip bankaya para yatırarak yapınca kız vermezdim anlamında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?