erkek arkadaşımı çok seviyorum ama

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
merhaba arkadaşlar. benim 2 senelik bir ilişkim var. erkek arkadaşım bana aşık olmuştu ben onu beğenmeyip kabul etmemiştim. beraber arkadaş olarak çok vakit geçirmiştik. sonra ayrı düşmüştük ve ben çok üzülüp onu sevdiğimi anlamıştım. biraraya geldik. 2 senedir beraberiz. ancak ben zaman zaman acabalara düşsem de onsuz yapamıyorum. yine ayrılırsak üzülmekten çok korkuyorum. bu aralar aahmir khanın oynadığı hindistan filmlerini keşfettim. aahmir çok yakışıklı daha doğrusu tarzı çok hoş. erkek arkadaşımı da çok seviyorum ama kafam çok karışık. saçmaladığımın farkındayım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...

aslında olasılık üzerine üzülmen sadece her şeyin yolunda gitmesi sebebiyle sıkıldığını ve huzursuzluk aradaığını hissettirdi bana, sanki bu içten içi kendini yemekten besleniyormuşsun gibi bir hava doğuyor.
olmayan bir durum üzerine kafanda kurguladığın bu ikilem seni de yorar onu da.
üzülebilirsin bu çok doğal, ama şu an böyle bir şey var mı? yok
öyleyse!!!

Adı üstünde film. Yönetmenlerinin verdikleri kişiliklere bürünüyorlar,gerçek kişilikleri o yönde değil bildiğin üzere. O filmleri bende izlemiştim bir ara,seninkisi hayranlık sanırım.
Erkek arkadasinla sorunların varmı peki?
Kendini fazla kaptırma derim. Aslında tam derdini anlayamadım ama..

erkek arkadaşım çok iyi bir insan benim için her şeyi yapar. ama tam benim istediğim gibi birisi değil belki de. en çok sorun ettiğim şey de konuşması. bazen çok zorlanıyor konuşmakta. kekeme değil ama nasıl diyim akıcı konuşamıyor. sonra romantik aslında ama hiç gösteremiyor. yani çok iyi bir insan ama ben daha cool olsun isterdim. bunları ona söyleyince de sen beni olduğum gibi beğenmiyorsun deyip kırılıyor...

mesela o filmlerdeki aahmir khanın gülüşüne hayran kaldım. erkek arkadaşımda hayran olduğum bu tarz fiziksel bir şey yok. ama onu da seviyorum.

Bende problemini tam anlayamadım..
Sen bu oyuncuyu mu beğeniyor musun, yoksa filmlerinde canlandırdığı karakterleri mi beğeniyorsun?
Erkek arkadaşında eksik gördüğün yönler mi var?

Biraz daha ayrıntılı anlatırsan çok daha iyi olur..

erkek arkadaşımla ilk zamanlar ayrıldığımız dönemde onu gördüğümde kalbim deli gibi çarpardı bayılacak gibi olurdum. ilk barıştığımız günlerde de. ama şimdi onunla telefonda konuşurken her şeye sinirleniyorum. ondan ayrılmak istemiyorum. ama bazen hata mı yaptım biraraya gelmekle diyorum ama bu dediğim de ben ayrıyken o kadar üzüldüm ki nankörlük olur. kendime çok kızıyorum neden böyle kararsız ve tutarsızım:(

evet eksik gördüğüm yönler var. daha rahat olsun isterdim tavırları. mesela erkek arkadaşım çekingen birisi. bir ortamda daha cool olsun, esprili olsun isterdim...

Şimdi anlıyorum.
Kısacası erkek arkadaşın hayalindeki istediğin hibi bir adam değil. (fiziksel olarak)

Mesela bende nişanlımla konuşurken zor konuşurum. Takılırım heyecandan. Bana "arkadaslarinla çok güzel akıcı konuşuyorsun hiç takilmıyorsun" der. Erkej arkadaşınında bu yüzden olabilir mi?
Peki sırf iyi birisi diye mi onunla birliktesin? Fiziksel olarak görünüşünü beğenmiyorsun çünkü.

bende supernaturalı izledigimde jensen acklese bayılırım ama senin anlatımın oyle bir olmuski sanki o adamla onun arasında tercih yapman gerekiyormus ve kafan karısıkmıs gibi yazmıssın :26: unlulere herkes hayran olur sever falan ama adı ustunde onlar unlu izleris dinleriz hayran oluruz bunu kendi ozel hayatınla bagdastırmana gerek varmı

fiziksel olarak görünüşünü beğeniyorum ama hani her kızın hayalinde bir görüntü olur ya. benim hayalimdeki görüntü değil. ama kötü değil iyi o da. ne bilim ben hayatımda hiç ünlülerden hoşlanmadım yani çok nadirdir. o ünlünün gülüşü filan çok hoş o da öyle gülse konuşsa öyle düzgün çok isterdim. ne kadar kötü bir insanım değil mi kendimi çok kötü hissediyorum. çünkü o hiç böyle düşünmez. beni çok seviyor. ben en ufak bu tarz bir şey desem çok üzülüyor. o beni hep mutlu eder...

ilk başlarda çok mutluydum ona aşıktım şimdi neden yine böyle oldum. kendimi çok kötü hissediyorum. siz de şu an saçma şeyler yazdığımı düşünüyorsunuzdur haklı olarak ama içinde bulunduğum durum moralimi bozuyor neden hiç memnun olmuyorum...

fiziksel olarak görünüşünü beğeniyorum ama hani her kızın hayalinde bir görüntü olur ya. benim hayalimdeki görüntü değil. ama kötü değil iyi o da. ne bilim ben hayatımda hiç ünlülerden hoşlanmadım yani çok nadirdir. o ünlünün gülüşü filan çok hoş o da öyle gülse konuşsa öyle düzgün çok isterdim. ne kadar kötü bir insanım değil mi kendimi çok kötü hissediyorum. çünkü o hiç böyle düşünmez. beni çok seviyor. ben en ufak bu tarz bir şey desem çok üzülüyor. o beni hep mutlu eder...

Anlayabiliyorum seni.
Herkesin hayran olduğu,beğendiği bir ünlü illa ki var. Ama o özelliklere sahip bir erkek arkadaş bulmak çok zor değil mi? Hayalindeki adam değil dediğin gibi. Çekingen diyorsun.. Sen biraz ona yardımcı olsan? Istediğimiz ozelliklere istesekte sahip olamıyoruz ne yazıkki. Bende inci gibi dislerim olsun ve güzel guleyim isterdim mesela. Ama malesef:1: Kafan karışık senin.. Bence iliskinizi gözden geçir. Aşkın mı bitti acaba ona karşı ..

biz onunla ayrıyken o benle uzun zaman hiç konuşmamıştı ve ben günlerce ağlamıştım. çok zayıflamıştım. onsuz yapamamıştım. şimdi böyle bir ayrılığı göze alacak cesaretim yok. onlayken çok mutluyum, güvende hissediyorum kendimi, istediğim gibi davranabiliyorum. sadece o benimleyken aşktan havalara uçuyor ama ben öyle olmuyorum o zaman da ona karşı kendimi kötü hissediyorum. ben de öyle hissedip onu daha çok mutlu etmek istiyorum ama olmuyor. sanırım onun cool davranamamasından kaynaklanıyor.

Erkek arkadaşındaki gördüğün kusurlar ondan soğumana sebep olmuş anladım. Çocuk iyi biri,seni seviyor diye ayrılamıyorsun da.. Bence az daha bekle. Soğuma başladıysa ayrılık kaçınılmaz son! Sen bitirmesen de aradaki negatif elektiriği hisseden erkek ayrılır zaten.
Ancak bahsettiğin oyuncuyu tanımıyorum ama her kim olursa olsun erkek arkadaşını hiç kimseyle hele ki sanatçılarla kıyaslamazsan iyi olur. Biraz çocukça davranış bence bu.

sen nasıl adriana lima gibi gülüp bakış atamazsan erkek arkadaşın da o bahsettiğin ünlü gibi davranışlarda bulunamaz.

herkesin kendine özel tavrı havası vardır... zorlamayla olmaz bunlar...

ya erkek arkadaşını olduğu gibi kabul edeceksin yada ayrılıp beğendiğin özelliklere sahip yeni birini bulacaksın...

ama uzaktan tipini gülüşünü beğendiğin birisini tanıdığında da ne kadar içi boşmuş diyebiliyosun ve bütün beğendiğin özellikleri de bir bir önemini yitiriyor...

bir şey sorcam siz erkek arkadaşınızla kaç yıldır berabersiniz hala ilk günkü gibi kalıyormu aşkınız hala zıp zıp zıplıyormusunuz merak ediyorum bende mi sorun var...

Back
X